kp25036 16.01.11, 21:16 Witam, poszukuje bagaznika oraz boxu do Chevroleta Cruze'a z '09 roku. Czy mozecie polecic jakis konkretny model lub sklep w Warszawie do ktorego moglbym podjechac aby dobrac calosc? z gory dzieki pzdr K. Link Zgłoś Obserwuj wątek
maciek1956 Re: Bagaznik + box do Chevrolet Cruze '09 17.01.11, 11:14 Dobry, wysokiej klasy bagażnik belkowy do w/w auta, to np Thule, ceny od ok 570 zł. Można też zamontować bagażnik firmy LP, ceny od ok 300 zł. Zamki, belki alu lub alu aero w opcji dodatkowo płatnej. Box--przed doradzeniem proszę o podanie do jakiego bagażu ma służyć, jeśli narty, to jakie sa najdłuższe ? Wybór jest bardzo duży. Gdzie ? np www.swiatbagaznikow.pl Link Zgłoś
Gość: kp25036 Re: Bagaznik + box do Chevrolet Cruze '09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 12:20 bylem w sklepie swiatbagaznikow.pl na Korkowej - obsluga tragiczna, facetowi wyraznie sie nie chce - poprosilem zeby zapisal mi ceny konkretnych modeli to powiedzial zebym sobie wszedl na strone bo tam wszystkojest a wogole ceny dzis sa takie a jutro mogabyc inne... jednym slowem masakra i nie polecam. A szkoda byl box ktory mnie interesowal, ale uznaje ze skoro sprzedawcy nie zalezy to i mnie tez - na szczescie w Wa-wie jest sporo takich sklepow. Link Zgłoś
maciek1956 Re: Bagaznik + box do Chevrolet Cruze '09 22.01.11, 12:43 Pamiętam tego klienta, uśmieszki i jakieś głupie miny robił, nic konkretnego nie chciał, nie słuchał naszych odpowiedzi. Sprawiał dziwne wrażenie, tak jakby miał założenie dopytać się trochę, bez zamiaru kupna, "bo przecież jest internet z dobrymi cenami" Link Zgłoś
Gość: kp25036 Re: Bagaznik + box do Chevrolet Cruze '09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 10:16 żal.... na prawde żal... radze zmienic podejscie bo inaczej niewiele sprzedacie. Dziwne usmiechy - owszem - jak mozna sie nie usmiechac ironiecznie widac takich "handlowcow". I ostatania rzecz ktora musze potwierdzic - w polowie rozmowy faktycznie nie mialem juz zamiaru nieczego u Panstawa kupic - niech zarobi ktos komu zalezy... Link Zgłoś
maciek1956 Re: Bagaznik + box do Chevrolet Cruze '09 23.01.11, 11:12 Nikt nikogo do niczego nie przekona, szkoda czasu... Klient niezadowolony-szkoda, ale ma takie prawo... Sprzedawca...to też człowiek i jak widzi naciągacza, to różnie reaguje, raz lepiej, raz gorzej, w przysłowiową trąbę nie da się zrobić, jak widzi dwie twarze klienta, to ... OK, szkoda czasu powtarzam, nie chodzi przecież o obrażanie się (tak mi się wydaje), a życie toczy się nadal... Ostatnie słowo w tej sprawie--pozdrawiam serdecznie niezadowolonego klienta Link Zgłoś
Gość: kp25036 Re: Bagaznik + box do Chevrolet Cruze '09 IP: *.acn.waw.pl 23.01.11, 14:57 rowniez Pana pozdrawiam - dlatego wychodzac ze sklepu serdecznie podziekowalem, naciagaczem nie jestem, ale na sprawie sie nie znam i po prostu liczylem na pomoc. Link Zgłoś
Gość: kp25036 Re: Bagaznik + box do Chevrolet Cruze '09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 21:13 moze kogos zaintersuje - z czystym sumieniem moge polecic sklep InterPack na Grochowskiej - super obsluga, ceny konkurencyjne. Dzis nabylem tam belki Aero + box Thule Atlantis 780 - polecam! Link Zgłoś