Gość: Gość Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.centertel.pl 29.01.11, 14:43 Zwłaszcza to kombi jest tragiczne! Jedyne prrzecudowne kombi reklamowała swojego czasu sliczna Kasia Z-J. Ale matoki zachwycające się niemieckimi pudłowagenami nie wiedzą o czym piszę.... Link Zgłoś
Gość: gell Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 29.01.11, 15:19 będzie zasysał z pobocza wiewiórki i małe zajączki Link Zgłoś
Gość: a Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.visual-comp.pl 29.01.11, 16:25 grill poprzednia honda accord światła z przodu nowa skoda octavia dalej mi się nie chce patrzeć. cześć. aaa tak w ogóle to merc ma jakąś akcję reklamową. powrót do przeszłości, bo teraz jakością pochwalić się nie może. Link Zgłoś
Gość: Sila w BMWu Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.11, 17:48 Moja 15 letnia beta M-POLER 316i Lepsiejsza bo mercedesy sa dla dziaduf a Bemewu dla fanuf motoryzacji ELO ELO ELO ELO Link Zgłoś
Gość: siny Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 18:40 @Sila w BMWu bmw 316i jak sama nazwa wskazuje ma 16 lat nie 15 więc się nie znasz Link Zgłoś
Gość: Gość: Michal Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 19:30 Przykro patrzeć że Mercedes robi teraz takie nieładne i badziewnie wyglądające auta. Kiedyś żeby rozpoznać Mesiora wystarczyło tylko spojrzeć kontem oka dziś potrzeba wielkiej gwiazdy by uwierzyć że jest to Merc. Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 20:28 pajacem jestem Link Zgłoś
Gość: Rysik Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: 77.236.28.* 29.01.11, 21:07 Wygląda prze cudownie, z zewnątrz bardzo podobnie jak skoda octavia, szczególnie z przodu. Link Zgłoś
Gość: miker Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 21:45 przód wolałbym z obecnej C klasy, a tył z tej na zdjęciach :) Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 22:54 Z tego co wiem panie AUDI RULEZZZ te buraki o których mówisz przesiadają się z bemek do właśnie twoich ukochanych audi więc razem z nimi ty się stajesz buraczanym emo drechem z plastikiem na siedzeniu pasażera Link Zgłoś
bazinga Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria 29.01.11, 23:09 A spróbujcie wymienić w takim Mercedesie żarówkę - bez autoryzowanego serwisu nie ma szans :/ bazinga.blox.pl Link Zgłoś
Gość: Ttetw Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 00:30 Taaaa z BMW do Audi raczej nie BMW ma tylny naped a to najwiekszy "rispekt" pod "remizom" jesli mozesz palic opony. w FWD / 4x4 jest troche gorzej z tym Link Zgłoś
markussqueeze Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria 30.01.11, 01:17 Pomogę Ci z chemii: domowechemicum.blogspot.com/ Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 03:13 HAA zalosne auto dla ludzi ktorzy musza miec duzy silnik z powodu jakis chorych kompleksow, nie to co ja i moie 11-letnie polo 1.0 z gazem. Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 20:15 aaaa prrrrrrrrrrrrrrrrr dzisiaj zjadłem beczkę kiszonej kapusty mniam Link Zgłoś
Gość: Jacek z władka Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.11, 15:00 tej pedały ;) Link Zgłoś