joasia1 23.02.02, 15:17 przed zlodziejami "zamek" na wentylu opony ktory powoduje utrate powietrza w czasie jazdy Dalsze info po angielsku www.tyres4cars.co.uk/tyresdeflater.html po niemiecku www.tiredeflator.de/index2.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Doki Re: Nowe zabezpieczenie IP: *.turboline.skynet.be 23.02.02, 15:27 A ile toto wazy? Czyli: trzeba od nowa wywazac kola razem z tym patentem... Link Zgłoś
joasia1 Re: Nowe zabezpieczenie 23.02.02, 16:22 Musisz to zdjac przed jazda bo inaczej ucieknie powietrze. Przeciez to zabezpieczenie nie pozna czy Ty czy zlodziej jedzie autem Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Nowe zabezpieczenie IP: *.turboline.skynet.be 23.02.02, 16:54 No to dziekuje. Przypomina mi to klodke do roweru, tylko bardziej klopotliwa. Link Zgłoś
Gość: piotras Re: Nowe zabezpieczenie IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.02, 18:30 Joasiu,dziecko drogie,jak Ty to robisz,że wyświetlają Ci się aktywne adresy? Trzeba mieć założone konto? PZDR. Link Zgłoś
joasia1 Re: Nowe zabezpieczenie 23.02.02, 18:55 Prosta sprawa. Kopiujesz adres i wstawiasz go do wiadomosci Co najmniej u mnie na Win95 i IE5,5 tak to robie. Link Zgłoś
Gość: piotras Re: Nowe zabezpieczenie IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.02, 22:31 Uwaga! www.gazeta.pl www.gazeta.pl Link Zgłoś
Gość: piotras Re: Nowe zabezpieczenie IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.02, 22:32 No i nic :( Link Zgłoś
Gość: Teres Re: Nowe zabezpieczenie IP: *.babylon.tarman.pl 23.02.02, 23:08 A sprobuj <a href="ww.gazeta.pl">www.gazeta.pl</a> "<a href="ww.gazeta.pl">www.gazeta.pl</a>" Link Zgłoś
joasia1 Re: Nowe zabezpieczenie 24.02.02, 04:34 No to zobaczymy jak to u mnie dziala 1. poprzez kopiowac - wkleic www.gazeta.pl 2. tylko wpisane www.gazeta.pl Link Zgłoś
joasia1 Re: Nowe zabezpieczenie 24.02.02, 04:36 Ponizej wyprobowalam - po prostu musisz wpisac caly adres tzn zaczynajac od http: Link Zgłoś
Gość: piotras Re: Nowe zabezpieczenie IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.02.02, 20:10 Zobaczymy: www.gazeta.pl Link Zgłoś
Gość: piotras Re: Nowe zabezpieczenie IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.02.02, 20:12 YES! Trzeba zaczynać od http. DZIĘKIIIIIIIIIII ! Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Nowe zabezpieczenie IP: *.atlanta-48-49rs.ga.dial-access.att.net 23.02.02, 22:22 Proponuje tak jak to gdzie kiedys slyszalem - zabierac do domu samochod a zostawiac przed domem tylko autoalam (a i to nie zawsze, bo ukradna...) Powiem Wam szczerze ze brak zlodziei samochodow jest jednym z powodow dla ktorych mysle o stalym pobycie w USA. Oduczylem sie juz wlaczac alarmy, immobilisery, zakladac laski na kierownice i pedaly i pamietac o nie zostawieniu niczego cennego (ze szczegolnym uwzglednieniem radia). Oduczylem sie tez tego strachu po wyjsciu z kazdego sklepu czy tez kina ze sie samochodu nie znajdzie. Czy nie dalo by sie cos w Polsce zrobic zeby mozna bylo spokojnie cieszyc sie tym co sie ma? Link Zgłoś
Gość: malko Re: Nowe zabezpieczenie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 09:43 Fajny patent, ale trzeba kupić dwie sztuki, bo jak trafisz na tupeciarza to zmieni koło na zapasowe. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Nowe zabezpieczenie IP: *.telia.com 25.02.02, 20:58 Ja mam nazwe dla tego wentyla,trzeba bedzie opatentowac ten "Druidwentyl". Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Nowe zabezpieczenie IP: 172.18.118.* 25.02.02, 21:00 Boje sie ze zamontowanie tej zabawki skonczyloby sie kaloszami na wszystkich 4 kolach... Link Zgłoś