Gość: tomek k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:07 Jakie alu felgi polecacie. Czy ronale są OK? Za rady `ze tylko OZ dziękuję z góry;-). Interesuje mnie korzystny stosunek ceny do jakości (w tym twardości felgi). Link Zgłoś Obserwuj wątek
krakus.mp Re: Ronal -czy to dobre felgi 25.04.04, 00:56 Gość portalu: tomek k napisał(a): > Jakie alu felgi polecacie. Czy ronale są OK? Za rady `ze tylko OZ dziękuję z > góry;-). Interesuje mnie korzystny stosunek ceny do jakości (w tym twardości > felgi). Witam. Mam Ronale przy swojej furze i jestem zadowolony.Przejechałem ok.40 tys.i nic sie z nimi nie dzieje złego.Mam model LZ o rozmiarze 65X14 cali. Uważam że na polskie drogi jest to rozmiar idealny dla kompaktowego auta. Jak masz auto o klasę wyżej,to również są takie ale lepiej i bardziej rasowo wyglądające (17,18,19 cala). Polecam. www.ronal.pl/nowosci.htm Link Zgłoś
Gość: Epo Re: Ronal -czy to dobre felgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:17 Czesc. Firma Ronal akurat miesci sie okolo 1km od mojego miejsca zamieszkania. Osobiscie jezdze na innych ale wiem ze Ronal jest konkretna i dobra firma. W naszym miescie co 3 auto ;) ma takie. Osobiscie nie slyszalem narzekan ta jej temat. Link Zgłoś
Gość: cobra Re: Ronal -czy to dobre felgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 19:27 to dobry wybór choć nie takie trwałe powłoki lakiernicze i duży ciężar, ale nie jest tak żle jak rozwalisz 1 to nie ma problemu zeby kupić sztukę a z zachodnimi róznie bywa, jeżdziłem na nich 2 lata ale krawęznik okazał sie bezlitosny Link Zgłoś