conveyor Re: Gdzie sprzedać szybko samochód 17.03.11, 17:35 Jesli to stary sztrucel warty +/- 5-7 tys PLN to tylko ogloszenie w lokalnej prasie, koniecznie z dopiskiem "stan jak nowy". Jak wart wiecej to nie wiem. Link Zgłoś
approved Re: Gdzie sprzedać szybko samochód 17.03.11, 19:25 Napisz proszę na priva approved@gazeta.pl co to jest to pogadamy:) Link Zgłoś
fuiio Re: Gdzie sprzedać szybko samochód 18.03.11, 02:11 na allegro kolega puscil rozbita a klase rok 99 za 10k w przeciagu 58sek. serio widzialem,przezylem lekki szok Link Zgłoś
lipencjusz76 Re: Gdzie sprzedać szybko samochód 18.03.11, 12:22 Jutro mam już umówionych kupujących. Nawet bez sprawdzenia w serwisie są zdecydowani na zakup. A była taka mozliwość. Szkoda było do komisu wstawiać zaraz by licznik przekręcili itp. Ja raz kupiłem w komisie i raczej nie zdecyduje się na powtórny zakup. Link Zgłoś
derkin Re: Gdzie sprzedać szybko samochód 18.03.11, 12:29 Jak wystawiłem ogłoszenie przez internet to przez dwa miesiące były może trzy telefony. A jak wywiesiłem kartkę na szybie to na następny dzień był sprzedany :) Link Zgłoś
walek_z_lasu Re: Gdzie sprzedać szybko samochód 18.03.11, 13:02 U mnie było odwrotnie. Parę godzin po ogłoszeniu był sprzedany. Ważne aby ogłoszenie miało to "coś"... Walek Link Zgłoś
big.helmut Re: Gdzie sprzedać szybko samochód 18.03.11, 16:15 sprzedaj u pasera ..musisz tylko sklamac ze auto kradzione ;) Link Zgłoś