Gość: Thorgal IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 05.05.04, 18:51 www.bbc.co.uk/topgear/prog16/survey.shtml Link Zgłoś Obserwuj wątek
olga.55 świetnie 05.05.04, 19:11 Witam Jestem pod wrażeniem. Student zna adres strony programu Top Gear. I po co się tak chwalić. Ciekawe czy Anglicy to na tyle inteligentni ludzie i znają Polski? "135: Peugeot 307 - 68.7" i rajca, samochód idiotów. Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: świetnie IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 05.05.04, 19:16 O co chodzi? Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: świetnie IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 05.05.04, 23:38 Dziękuje panu/pani olga.55 za bardzo miłe i trafne słowa na temat mojego niezmierzonego przechwalstwa - tak dotarłem do adresu TopGear i jestem z tego dumny. Tak niestety wygląda całe to forum, lepiej poczytać (regularnie od roku), ale tylko do czsu jak się jakiś wątek zacznie i odrazu trafi się taki/taka pan/pani olga.55 Pozdrawiam prawdziwych pasjonatów motoryzacji, Thorgal Link Zgłoś
Gość: wredny Re: PRZEświetnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 00:08 olga.55 napisała: > Jestem pod wrażeniem. Student zna adres strony programu Top Gear. Za to Ty nie znasz !!! www.topgear.com Link Zgłoś
Gość: -_- Re: PRZEświetnie IP: *.dyn.optonline.net 06.05.04, 00:27 skoda wysoko i bardzo dobrze Link Zgłoś
tomekkk82 Re: PRZEświetnie 06.05.04, 00:34 Czy naprawdę przez każdy wątek musi się przewijać Skoda? To już się powoli nudne robi. Link Zgłoś
Gość: -_- Re: PRZEświetnie IP: *.dyn.optonline.net 06.05.04, 00:36 skoro skoda jest na 3 miejscu to mam mowic ze jej tam nie ma? widac ze nawet nie kliknales na link i nie wiesz o czym mowie Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: PRZEświetnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 02:30 Gość portalu: -_- napisał(a): > skoda wysoko i bardzo dobrze Yaris wyzej Link Zgłoś
Gość: sknera Re: świetnie IP: *.epsa.pl 06.05.04, 07:05 No tak, ale Jeremiasz Klakson ma specyficzny sposób oceny aut w stylu umm jak to smakuje, jaki cudowny połysk, jak pędzi, jaki ma wspaniały dźwięk damy na miejsce 10 nie zielony mi sie nie podoba 50-te, albo mmm smart wspaniały przecież to mercedes szkoda że robią we francji, micra wspaniała przecież robią ją w najlepszej najwspanialszej najszybszej, najdokładniejszej fabryce ...w Anglii. Soczyście facio opowiada ale co z tego. Lista też jest sympatyczna. Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: świetnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:11 Gość portalu: sknera napisał(a): > No tak, ale Jeremiasz Klakson ma specyficzny sposób oceny aut ... "The Top Gear Motoring Survey 2003 was the most widely-commissioned independent survey of car owners ever. You rated your motor for reliability, driving enjoyment and dealer service." Link Zgłoś