Dodaj do ulubionych

Volkswagen Polo WRC

IP: *.a2c-net234.astra2connect.com 06.05.11, 10:26
już czuje jakie komentarze od znawców się posypią ...

"wieśwagen " " auto dla dresiarza" " samochód wieśniaka"

wiemy wiemy ....
Wreszcie VW wraca do rajdów!! po niezbyt udanym polo a1600 ale super Golfie 4 kit car mam wielkie oczekiwania co do tego auta , sądzę że z dobrymi kierowcami i takim budżetem mają szansę na mistrzostwo wrc w 2013. pytanie co ze skodą?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabba Re: Volkswagen Polo WRC IP: *.elektrosat.pl 06.05.11, 10:49
      Skoda startuje i całkiem nieźle sobie radzi w klasie S2000, więc VW uderza w nowe WRC
    • Gość: stanczyk Re: Volkswagen Polo WRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 11:08
      ...no "m" co ty na to ...

..

dobrze , że wraca moda na rajdy..
    • Gość: mäkinen Re: Volkswagen Polo WRC IP: *.internetia.net.pl 06.05.11, 11:26
      wreszcie zaczyna się w WRC coś dziać! nowy regulamin techniczny bardzo pomoże odbudować prestiż rajdów samochodowych. jak widać już przyciąga nowe teamy fabryczne. do tej pory tylko citroen i ford i jakies prywatne skałdaki. zero emocji wiadomo ze Loeb wygra po raz 2358. gdyby tak w WRC były fabryczne teamy vw, skoda, toyota, ford, citroen, subaru, fiat, peugeot!! marzenie :)
    • wysot86 Re: Volkswagen Polo WRC 06.05.11, 11:39
      MI też to całe zamieszanie bardzo się podoba. A Polo WRC wygląda świetnie, mam nadzieje że będzie równie dobrze jeździć.
      ps: może Małysz zasiądzie za kierownica hehe :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka