Dodaj do ulubionych

piaskowanie-pytanie!

07.05.11, 17:01
witam, czy ktoś może mi odpowiedzieć jaka jest skuteczność urządzeń do piaskowania, są one dostępne na znanym portalu w cenie od 50 zł wzwyż, na innym portalu widziałem film jak efektywnie to się odbywa, jeśli ktoś używa takich urządzeń prosze o info czy można tym coś błyskawicznie wyczyścić do gołej blachy, ile czasu musi być skierowany strumień piasku, bo obawiam się że jesli kupię jakieś tańszy sprzęt, to będę musiał pół godziny trzymać w jednym miejscu żeby zobaczyć gołą blachę
Obserwuj wątek
    • szybiarz Re: piaskowanie-pytanie! 07.05.11, 17:01
      z góry dziękuję za odpowiedzi
      • ulubiony19 Re: piaskowanie-pytanie! 07.05.11, 17:57
        Odpuść sobie;)

Sahara się zrobi wokół Ciebie, a przy okazji (jeśli chcesz to zrobić na aucie) możesz zdefasonować blacharkę. Jak już, to piaskuje się trudno dostępne miejsca.
        Co do cen urządzeń, to nie wiem czy warto kupić coś, jeśli jest się laikiem. Poza tym tani i dobry to może być banan, więc jeśli nie oparłbyś się pokusie, to celuj w droższe urządzenia (ale skonsultuj się z jakimś specem).
        Czy taka metoda pozwala na zaoszczędzenie kupy czasu? Raczej nie za bardzo. Felgę możesz i pół dnia piaskować, by pożądany efekt uzyskać.

W sumie to najlepiej dać zarobić ludziom, co się tym na co dzień zajmują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka