Dodaj do ulubionych

Polisy OC droższe

• albertcar.pl Re: Polisy OC droższe 23.05.11, 11:07
      Nie płać OC AC NW, wypożycz auto w wynajmie długoterminowym - www.albertcar.pl
    • Gość: m Re: Polisy OC droższe IP: *.centertel.pl 24.05.11, 22:22
      gość

wytłumacz mi dlaczego mam płacić więcej za OC jeśli nie spowodowałem ani jednego wypadku w ciągu ostatnich 8 lat? Niech płacą ci którzy powodują wypadki !!!
    • Gość: leibniz Re: Polisy OC droższe IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 00:32
      gość z Allianza tak mędrkuje, a oni mieli podwyżki o 40% z tego co czytałem, Warta też sporo jak widzę, w Generali na razie na szczęście trochę ponad 10% tylko
    • Gość: kc Re: Polisy OC droższe IP: *.play-internet.pl 09.01.12, 09:00
      Ja mialem oc w Pzu i jak mi wyliczono oc za 1600 zeta(20% znizek) to sie za glowe zlapalem. Wpisalem w kalkulator AXA i wyszlo 686 zeta. Zadzwonilem i sie potwierdzilo ze wlasnie tyle. Bylem w szoku. Kolega dał mi jeszcze kod 9181305 i po wpisaniu w pole promocji uzyskalem kolejne 50zeta znizki. W Pzu bardzo sie pani w okienku dziwila dlaczego rezygnuje z ich oferty skoro sa najlepsza firma ubezpieczeniowa. Powiedzialem ze jak beda mieli najlepsze ceny to wroce do nich. Jak widac mozna naprawde tanio kupic oc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka