albertcar.pl Re: Polisy OC droższe 23.05.11, 11:07 Nie płać OC AC NW, wypożycz auto w wynajmie długoterminowym - www.albertcar.pl Link Zgłoś
Gość: m Re: Polisy OC droższe IP: *.centertel.pl 24.05.11, 22:22 gość wytłumacz mi dlaczego mam płacić więcej za OC jeśli nie spowodowałem ani jednego wypadku w ciągu ostatnich 8 lat? Niech płacą ci którzy powodują wypadki !!! Link Zgłoś
Gość: leibniz Re: Polisy OC droższe IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 00:32 gość z Allianza tak mędrkuje, a oni mieli podwyżki o 40% z tego co czytałem, Warta też sporo jak widzę, w Generali na razie na szczęście trochę ponad 10% tylko Link Zgłoś
Gość: kc Re: Polisy OC droższe IP: *.play-internet.pl 09.01.12, 09:00 Ja mialem oc w Pzu i jak mi wyliczono oc za 1600 zeta(20% znizek) to sie za glowe zlapalem. Wpisalem w kalkulator AXA i wyszlo 686 zeta. Zadzwonilem i sie potwierdzilo ze wlasnie tyle. Bylem w szoku. Kolega dał mi jeszcze kod 9181305 i po wpisaniu w pole promocji uzyskalem kolejne 50zeta znizki. W Pzu bardzo sie pani w okienku dziwila dlaczego rezygnuje z ich oferty skoro sa najlepsza firma ubezpieczeniowa. Powiedzialem ze jak beda mieli najlepsze ceny to wroce do nich. Jak widac mozna naprawde tanio kupic oc. Link Zgłoś