Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Problem z gumami

IP: *.wso.wroc.pl 07.07.11, 10:21
Pierwszy !

Codziennie Balkan, ciekawe co będzie jak zachoruje :) ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magnez Motodziennik: Problem z gumami IP: *.ip.netia.com.pl 07.07.11, 10:27
      ;)
    • Gość: gosc Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.07.11, 10:29
      albo co bedzie jak zachce sie panu Balkanu urlopu?
    • Gość: G11 Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.wroclaw.vectranet.pl 07.07.11, 10:39
      ;)

eurodlapolski.pl
    • Gość: ;) Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.agora.pl 07.07.11, 10:44
      moto.pl
    • Gość: tmk Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 10:49
      ja bym nie przekreślał nowego modelu Porsche , wszyscy mówili że Cayenne to będzie nie wypał - hit sprzedaży dokładnie to samo było z modelem Panamera - hit sprzedaży.
    • Gość: SaabFan Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 11:32
      Ja oglądam Pana Jacka już od około 2 lat i jak Pan Jacek ma tygodniowy urlop to nie ma motodziennika i bardzo dobrze każdemu należy się odpoczynek
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 11:59
      stop reklamom
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 12:00
      co będzie jak Baklan zachoruje? - REKLAMA będzie
    • waldus-master Re: Motodziennik: Problem z gumami 07.07.11, 12:04
      opony podrozaly w maju tylko o 3% i hurtownie nie strasza podwyzkami
    • Gość: olo Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.acn.waw.pl 07.07.11, 12:31
      Panie Jacku polecam koszulki polo są bardziej eleganckie niż te pomiętusy które Pan wkłada przed kamerę wyglądają fatalnie!
    • Gość: gosc Tombouo Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.xdsl.centertel.pl 07.07.11, 12:34
      panie Jacku,czasem pana błedy porazają.....nowy Boxster ukaze sie nie w 2016,o wiele wczesniej,aktualna wersja jest od 2005, z FLem w 2008/09, nowy model ukaze sie najpozniej rok po nowwej 911,wiec bedzie to najpozniej 2013, pomylil sie pan tylko w sumie o 3 lata,a to bardzo duza roznica.Cayman podobnie,za dwa lata bedzie miał juz 8 lat,a to jest aktualny cykl produkcyjny Porsche.
    • Gość: Habla Habla Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 12:40
      "Jakie jest państwa zdanie na ten temat?"

Muszę wyręczyć kolegę.

"Bierz pan Polo" :-)
    • Gość: Kamas Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 13:30
      Z tym, ile lat ma właściwie Boxter to nie wiadomo. Obecnie sprzedawany model to zmodernizowana wersja auta znanego od 1996 roku, więc teoretycznie model ten ma już 15 lat
    • Gość: cmax Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 13:54
      C-Max 2.0 TDCI - nieco taki "drewniany" jest ten samochód. Od środka prześwitują gołe blachy na obrysie drzwi, jakosc siedzeń, tapicerki, pozycja za kółkiem... itp sprawia że od pierwszych chwil przyszło mi do głowy określenie przymiotnik DREWNIANY. Diesel jest ok i prowadzi się dobrze ale coś jest nie tak z tym autem
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 14:04
      A po co nowobogackiemu Por$che: Kajman i Boxster skoro oba auta stanowią ok. 10% sprzedaży firmy (dla porównania: Panamejra + Kajen to ponad 70% !) ?!? ...

A pomysł z odrodzeniem 356 w stylu neo-retro to byłaby najlepsza decyzja "wizerunkowa" (niekoniecznie finansowa?!?) Por$che od lat (te auta na żywo wyglądają sensacyjnie:
      s1.blomedia.pl/autokult.pl/images/2010/08/Porsche_356.jpg
      I niechaj silnik ma zaledwie 1,6L, byle był mocny , a ciało auta lekkie (...przecie pierwsze 356 też miały "silniki od Garbusa"... :)
    • Gość: skrzypek Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.14.91.91.rev.sfr.net 07.07.11, 14:04
      Wszystkim fanom motoryzacji, tak nawiązując do dzisiejszego odcinka o jej początkach w Polsce, wypada polecić "Moje dwa i cztery kółka" Witolda Rychtera. To autentyczne, żywe i ciekawe wspomnienia wielkiego pasjonata motoryzacji i dobrego kierowcy. Świetna lektura, godna zakupu i przeczytania, bo o motoryzacji nie tylko Clarkson umie pisać ciekawie. Ba, może warto nawet wspomnieć o tej postaci w Motodzienniku.
    • Gość: Ass Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.static.tkt-net.pl 07.07.11, 14:04
      s-max 1.8 TDCi przejechane juz 185000km i brak uwag.. od jakiego przebiegu zaczyna sie narzekac na awaryjnosc silnikow, bo ten w erze turbin i common rail wydaje mi sie nie najgorszy..
    • Gość: ? Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.4web.pl 07.07.11, 14:11
      Gdzie można kupić koszulkę, jaką ma Pan Jacek?
    • Gość: gość Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: 193.106.84.* 07.07.11, 14:41
      "Klasy B nie akceptujemy." Czyli kto nie akceptuje? Na drogach widać, że kierowcy są raczej za, bo w dużym mieście nietrudno dostrzec szczególnie klasę b.
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.11, 14:44
      Przyłączam się do pomysłu czytania Rychtera. To był człowiek, który narodziny i rozwój motoryzacji w Polsce obserwował od dziecka, a potem w nim uczestniczył, praktycznie do śmierci. Jeździł w rajdach, znał wszystkich, których warto było znać, a sam znał się na samochodach, jak mało kto. Do tego umiał pisać tak, że od książki oderwać się nie można. Kiedyś, jeszcze za komuny, był częstym gościem w TV, może zachowały się jakieś jego opowieści, jeśli tak, warto by było je przypomnieć.
    • Gość: henio Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.acn.waw.pl 07.07.11, 18:46
      panie jacku olo ma rację fatalnie te tshirty się prezentują.
    • Gość: g Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: 212.160.218.* 07.07.11, 19:56
      nie to jak samochody i wielka polityka. :) dziekuje Panie Jacku za ten cykl.
    • Gość: SenseJ Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 21:18
      Ostatnio przeglądałem jakieś ogłoszenia motoryzacyjne i tak sobie pomyślałem - FIAT RITMO NA SAMOCHÓD TYGODNIA!!!
    • Gość: tombouo Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.11, 00:03
      polecam panie Jacku,zanim pan poraz kolejny poda raząco błędne informacje www.auto.cz/spy-photos-porsche-cayman-59926 , tak zaawansowane modele swiadczą o tym,ze prezentacja jest tuz tuz,wiec nawet nie 2013,tylko nawet 2012,wiec nawet ja sie pomyliłem o rok, ale pana 2016 to brzmi jak wypowiedz kogos kto sie nic chyba niemal nie zna na moto,i specyfice nowych modeli...samo niestaranne juz dosc ukrycie modelu swiadczy o tym,ze premiera bedzie za kilka,góra kilkanascie miesiecy,zwłaszcza cykl u Porsche to ok 7-a raczej 8 lat,a Boxter/Cayman są z 2004/2005 roku z liftingiem w 2008/2009. Myslec troche wiecej panie Jacku,myslec....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka