szymizalogowany
14.07.11, 11:37
mosze nie skasujom jako isz wontki nt. jaki kredyt wzionz na furem siem tu pojawiajom
wienc niektorzy aby kupic samochod, felgi do niego lub choinkem wunderbauma nie biorom kredytu tylko korzystajom z zyskow z GPW (mimo iz to spekula w 50% to da siem cos uszczkonoc hehe)
czy widzicie jak gpw pierdyknela 2tyg temu? wig20 to juz chyba zjechal ze 300-400 punkciorow - nie bylbym sobom jakbym siem nie pochwalil ze ja swoje warte 2 zlote akcje opchnalem pod koniec kwietnia jak zaczely krazyc sluchy ze donek i vinsent hanna chcom sie dobrac do dupy najwiekszym inwestorom instytucjonalnym (ofe)
i pytanie, ktos z was planowal kupno samochodu z zyskow gpw hehe? (i nie zdonrzyl uciec hihi?)
jak myslicie ile potrwa dolek? (ja stawiam do poczatku 13)
a ciekaw jestem czy ktos kupil chf zeby zarobic (na fure np) - ja nie, tego to ja przewidziec nie umiem, siem nie znam na rynku walut (zreszta sondze ze to akurat jest czysta spekulacja)
aha, ktos planuje kredyt wzionc na ałto w najblizszym czasie? (tak pytam bo ja sondzem ze za najdalej pol roku do 9 miechow wszystko jebnie z hukiem, bendzie taki kryzys jak w 2001, nie taki udawany-finansowy)
i teraz kurna nowe opony bede musial wiecej pola obsiac