Gość: domsc Re: Nowa Toyota Yaris | Prezentacja IP: *.play-internet.pl 01.10.11, 11:08 najładniejsze autko jakie widziałem lepszy nawet wizualnie od mazdy 2 lub polo, przepiekny wuz prawdziwie japoński Link Zgłoś
Gość: Lipowiec Re: Nowa Toyota Yaris | Prezentacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.12, 14:36 Nie prawda, że porównujęmy do starych golfów. Mój wybór padł na gofa V wersja 2009 Varianta DSG na jesieni 2011(pełna historia serwisowa i mój przegląd w vW - bez zarzutu, przebieg 86 000), Comfortline) a nie na nowe Yaris. Siostra ma Yarisa III 1,3. Nie ma dyskusji. Drugi raz wybrałabym tego "starego" golfa. Link Zgłoś
Gość: Gosc:zm Re: Nowa Toyota Yaris | Prezentacja IP: 151.121.153.* 17.02.12, 10:55 200.000 mil=320.000 km, za $730! Tyle wydalem na zmiane pompy wodnej, paskow klinowych, swiec i kabli i wlaczajac robocizne(polowa rachunku).Zmieniam olej (Castrol 10W30 co 5000 mil-czyli co 8000 km i auto jest jak nowe, chodzi o CAMRY-2007.Nie jest to Ania Rubik ale nie jest to w koncu paskustwo, wydaje mi sie ze panowie w Polsce maja duzo wolnego czasu i plota glupoty nie majac pojecia jak wytrzymale sa te toyoty i jak pomagaja w domowym budzecie ze nie potrzeba brac pozyczki na dom zeby auto ciagle auto naprawiac, wyglad samochodu to naprawde kwestia gustu...... Link Zgłoś
Gość: antyświatła Re: Nowa Toyota Yaris | Prezentacja IP: *.interkonekt.pl 10.06.12, 15:01 a gdzie światła dzienne!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa Toyota Yaris | Prezentacja IP: *.toya.net.pl 15.10.12, 19:42 Yaris może nie powala wyglądem,ale za to cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem na polskim rynku, osobiście nie jeździłem najnowszym modelem ale jeżeli nie bedzie gorszy pod względem technicznym od poprzednika to warto go kupić, szkoda, że ceny są dosyć wysokie i wykonanie wnętrza mizerne ale to i tak nie wpłynie na sukces tego modelu. Link Zgłoś