Gość: Widmo Re: Motodziennik: Beetle dla ludu IP: 178.73.49.* 30.08.11, 11:29 Skoro "Juroensiajpi" to dlaczego nie Golf "Dżitiaj" albo Scirocco "Diesdżi" ? Prawie jak w "Juesej"... Link Zgłoś
Gość: 665 Re: Motodziennik: Beetle dla ludu IP: *.slubice.vectranet.pl 30.08.11, 11:35 "0" Link Zgłoś
Gość: Milo Re: Motodziennik: Beetle dla ludu IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 11:41 Pamiętam czytałem kiedyś, że w USA za najbardziej przyjazny dla psów(jakieś stowarzyszenie ich posiadaczy tak stwierdziło) samochód została uznana Honda Element. Mi ten wybór też wydaje się mega pasować. Link Zgłoś
Gość: asd Re: Motodziennik: Beetle dla ludu IP: *.xdsl.centertel.pl 30.08.11, 12:04 Ale bzdura z tymi nowymi zasadami ENCAP. Rozumię że samochód który będzie mega bezpieczny dla pasażerów będzie miał np 4 gwiazdki tylko dlatego że jest mało przyjazny dla pieszych? A np samochód który słabo chroni swoich pasażerów ale jest w 99% bezpieczny dla pieszych będzie miał również 4 albo 5 gwiazdek? O wielkich samochodach typu pickup lub SUV nie wspominam bo nie ma szans aby dostały 5 gwiazdek (samochodowa dyskryminacja) Najlepszą ochrona dla pieszych według mnie jest myślenie i to zarówno pieszych jak i kierowców. Przed głupota nie uchronią żadne gwiazdki ENCAP. Co do Beatla? hm...może i cena atrakcyjna i jest podstawowej wersji klima ale ten samochód nie ma silnika (bo 1.2T to jakieś nieporozumienie) Link Zgłoś