Gość: m Re: Citroen C4 Aircross IP: *.centertel.pl 01.10.11, 20:17 Sorry. Zasugerowałem się jakąś wypowiedzią na forum. Co prawda ceny tego auta są jeszcze nieznane...ale jeśli cena będzie wyższa niż 80 tys.zł to podejrzewam że auto nie będzie w Polsce hitem sprzedaży :) bo za taką sumę można kupić prawdziwego japończyka Suzuki Vitarę a nie jakieś auto francuskie ;-) Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Citroen C4 Aircross IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 09:47 @w polsce hitem sprzedazy jest skoda, dacia - wiec jakim cudem cytryna mialaby okazac sie hitem? Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: Citroen C4 Aircross IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 10:36 Za późno. Podoba mi się, mam słabość do cytryny, ale nie mam czasu tyle czekać. Do czerwca to mi się w VW silnik kompletnie rozleci. Tak więc Kia Sportage. Link Zgłoś
Gość: Maxmaniak Re: Citroen C4 Aircross IP: 178.42.5.* 02.10.11, 11:20 Skąd wy ludzie macie informacje o cenie 120 tys. ??? Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Citroen C4 Aircross IP: *.lcs.net.pl 02.10.11, 12:21 @m "Suzuki to prawdziwe auto produkowane w Japonii" - jesteś tego pewien ? bo wg mnie akurat Vitary od dłuższego czasu już chyba tylko wyłącznie w Hiszpanii ;) Co do podanej ceny chodziło mi o to że nijak ma się rzucanie ceny 3 drzwiówki, która niestety jest samochodem dla 2 osób do prezentowanego Citroena, a cena 5 drzwiówki faktycznie jak napisałeś lepszy silnik, 4x4 - reasumując ciężko porównać akurat z Vitarą pozostaje kwestia czy ktoś szuka auta w teren czy jedynie crossovera, którym nie będzie musiał się martwić wysokim krawężnikiem czy nieodśnieżonym parkingiem ;) @Armin - no "ryjek" ASX-a jest super ;) Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Citroen C4 Aircross IP: *.dhcp.as2116.net 06.06.13, 21:28 Potwierdzam i dziękuję za wsparcie w ciężkiej batalii ze przesadami.Faktycznie wiele firm japońskich przeniosło produkcje do europy.Mitsubishi pozostało jako jedno z nielicznych autem japońskim.Polecam poczytać opinie na temat RAVki lub vitary po 2006 roku i,dopiero wdawać sie w dyskusje.Potwierdzam ,nie ma samochodów bez wad[i ,o tym musimy wszyscy pamietać] Link Zgłoś
Gość: Armin Re: Citroen C4 Aircross IP: *.dynamic.mm.pl 02.10.11, 17:30 Znajoma powiedziała, ten Twój wilk jest kochany ;) Myślała o ASX'ie ;) Link Zgłoś
Gość: Ry-chu Re: Citroen C4 Aircross IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 20:09 @m,taaa,lepiej jak biedak i cieć polo za 6 tysi!! Link Zgłoś
Gość: ; Re: Citroen C4 Aircross IP: *.multimo.pl 06.10.11, 22:37 o ile ASX jest przeciętny z wyglądu to ten citroen jest zajebisty, zmienili tylko kolor felgi, przód, tył jakieś detale i jest piękne auto!!! Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Citroen C4 Aircross IP: *.dhcp.as2116.net 06.06.13, 21:32 Diabeł tkwi w szczegółach. Link Zgłoś
Gość: Pawka Re: Citroen C4 Aircross IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.12, 16:41 Posiadam C5 2.0 HDI 136KM zawieszenie tradycyjne rok produkcji 2008 przejechane 67.000,00 km - awarie brak tylko bieżąca konserwacja. Równolegle KIA CEED 2.0 CDI 140KM rok produkcji 2008 przejechane 70.000,00 km. awarie: wymiana skrzyni biegów, wymiana alternatora, 2 razy wymieniany rozrusznik. Dwa razy wracałem z Polski z Kijanką na lawecie. Wszyscy niech ocenia sami. Link Zgłoś
Gość: iw Re: Citroen C4 Aircross IP: *.play-internet.pl 11.04.12, 06:37 a ja mam XARE II rocznik 2001 przez 10 lat!!! jezdziła bezawaryjnie, dopiero w tym roku wymieniłam rozrząd i uszczelki w układzie kierowniczym. I to chyba powinno dać do myślenia. 10 lat jezdzenia i tylko wlewanie do baka i czasami wymiana zarówki w przednich lampach. Link Zgłoś
Gość: INNY Re: Citroen C4 Aircross IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.12, 19:53 Co za debile sie wypowiadaja... masakra... Do "m" i innych VW maniaków... ludzie powaliło was już całkiem? Suzuki montują też na wegrzech... Pozdro dla posiadaczy aut na F Link Zgłoś