Gość: gt Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 09:51 Nowa to może być Mazda CX-5. Ta Honda to ewentualnie auto po face liftingu. Tak jak "nowy" Civic. Widać że Honda przeżywa kryzys skoro nie potrafi od kilku lat wypuścić na rynek nic całkiem nowego. Link Zgłoś
Gość: ff Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 11:05 Mi się akurat bardzo podoba bo nie rzuca się nachalnie w oczy ale tez nie jest wizualnie przeciętna. Nie chcę wydawać 200k na auto , a za 120 mozna miec Honde full wypas. Ma ona znacznie wiecej od Rav4, jest wygodniejsza niż Tiguan i o klase wyżej niż Kaszkaj. Q5 jest troche snobistyczny i damski, natomiast xc60 ma odlotową cenę w stosunku do jakości, ale jest fajnym wyborem. Forester znowu jest tandetny i ma fatalny automat. X3 to już inna klasa i kojarzy mi się z noworyszami. Jak się tak poważnie zastanowić to wybór w tej klasie jest bardzo trudny. Podoba mi się jeszcze Vitara, ma dobrą cene i jakość ale jest bardzo ascetyczna i niewygodna. I weź się tu człowieku zdecyduj... Chyba wezme to CRV jak wejdzie do salonów. Link Zgłoś
Gość: pat Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.unknown.vectranet.pl 21.11.11, 12:46 ff: mieszasz klasy. Tiguan, CRV, Qashqai, RAV-4 itd to są kompaktowe suvy. Konkurencją z klasy premium dla nich jest Audi Q3, BMW X1 i właściwie tyle.. Niedługo ma się jeszcze pojawić Volvo XC30, to dołączy do nich. XC60, BMW X3, Audi Q5 itd to odpowiedniki klasy D w segmencie premium (Volvo S60, BMW 3, Audi A4/A5). Dodałbym do tego jeszcze Mercedesa GLK. Link Zgłoś
wesus Re: Nowa Honda CR-V | Galeria 21.11.11, 12:47 Niestety jak dla mnie ten wygląd jest nie do zaakceptowania. Brzydactwo takie jak Accord Crosstour... Wszystko przez to, że nie chcą robić konkurencji dla swojej luksusowej marki Acury i wychodzi jak wychodzi. Podobnie jest z Toyotą w USA. Większość modeli to jak obskubane i poklejone lexusy Link Zgłoś
Gość: czincz Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 13:05 Bardzo ładne i wydaje się wygodne wnętrze, ale samo nadwozie średnio, jakby przód nie współgrał z tyłem auta. Link Zgłoś
Gość: yelow submarine Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.11.11, 18:15 @ Marcelek i cala reszta. Wiecie ze dzwonia, ale nie wiecie w ktorym kosciele i na jaka msze. Popelniacie jeden podstawowy blad. Acura to nie jest "europejska"Honda. Jest akurat odwrotnie. Acura zostala stworzona na rynku polnocnoamerykanskim i znacznie pozniej jej popluczyny z najmniejszych i najslabszych modeli zostaly implantowane do europy jako Honda Accord, dodatkowo ze zubozonym wnetrzem. Ot i wszystko na ten temat. Link Zgłoś
Gość: civiC Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.11.11, 18:24 @8658 Ze co????? Civic zostal "zaprojektowany" dla europy?????? Synek wez ceglowke i pierd..j sie w glowke. Juz wiekszego idioty z siebie zrobic nie mogles! Link Zgłoś
janus-z333 Re: Nowa Honda CR-V | Galeria 01.12.11, 09:55 Bardzo podobał by mi się,gdyby nie te łukowate boczne szyby Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.metrolink.pl 06.12.11, 00:42 Wygląda gorzej niż obecna, ale: 1. Amerykańska CR-V jest biedniejsza (inne światła, wykończenie z zewnątrz), uropepejska pewnie będzie ładniejsza. 2. Problem bardziej w tym, że Hodna pewnie znów da w europie wybór pomiędzy 2.0 benz lub 2.2 diesel... Najfajniejszy w CR-V jest 2.4 benz. automat - genialny zestaw, którego u nas nie oferują... Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.01.12, 22:56 Koledzy, ta Honda CR-V 2012 to jest absolutna malina. Ja mam Honda CR-V 2008 juz przez 4 lata. Zadnych problemow. Funkcjonalna, praktyczna, elegancka, a do tego za w miare rozsadna cene (w Kanadzie). Honda dalej udokonalila bardzo dobry crossover. Dlatego sie tak dobrze sprzedaje w Kanadzie oraz Stanach. Nowa Honda CR-V jest jeszcze sporo lepsza pod wzgledem wyposazenia, mocy silnika oraz zuzycia paliwa. Az, sie nie moge doczekac kiedy odbiore swoja nowa czerwona Honde CR-V w kwietniu. Z pelnym wyposazeniem, GPS oraz komendy glosowe, skora, podgrzewane siedzenia, sun roof, kamera cofania, swiatla przeciwmgielne, naped na wszystkie kola, 360W stereo z 7-mia glosnikami, itd. Link Zgłoś
Gość: tatko Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.159.41.194.static.crowley.pl 28.02.12, 09:21 doskonale zaprojektowany bagażnik - niech szef projektantów Hondy spróbuje tam wsadzić duży wózek dziecięcy... co do wyglądu zewnętrznego - też bardziej pasuje mi obecna biedronka, rzeczywiście najlepiej z 2.4 i automatem ;) Link Zgłoś