Dodaj do ulubionych

Nowa Honda CR-V | Galeria

• Gość: gt Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 09:51
      Nowa to może być Mazda CX-5. Ta Honda to ewentualnie auto po face liftingu. Tak jak "nowy" Civic. Widać że Honda przeżywa kryzys skoro nie potrafi od kilku lat wypuścić na rynek nic całkiem nowego.
    • Gość: ff Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 11:05
      Mi się akurat bardzo podoba bo nie rzuca się nachalnie w oczy ale tez nie jest wizualnie przeciętna. Nie chcę wydawać 200k na auto , a za 120 mozna miec Honde full wypas. Ma ona znacznie wiecej od Rav4, jest wygodniejsza niż Tiguan i o klase wyżej niż Kaszkaj. Q5 jest troche snobistyczny i damski, natomiast xc60 ma odlotową cenę w stosunku do jakości, ale jest fajnym wyborem. Forester znowu jest tandetny i ma fatalny automat. X3 to już inna klasa i kojarzy mi się z noworyszami. Jak się tak poważnie zastanowić to wybór w tej klasie jest bardzo trudny. Podoba mi się jeszcze Vitara, ma dobrą cene i jakość ale jest bardzo ascetyczna i niewygodna. I weź się tu człowieku zdecyduj... Chyba wezme to CRV jak wejdzie do salonów.
    • Gość: pat Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.unknown.vectranet.pl 21.11.11, 12:46
      ff: mieszasz klasy. Tiguan, CRV, Qashqai, RAV-4 itd to są kompaktowe suvy. Konkurencją z klasy premium dla nich jest Audi Q3, BMW X1 i właściwie tyle.. Niedługo ma się jeszcze pojawić Volvo XC30, to dołączy do nich.

XC60, BMW X3, Audi Q5 itd to odpowiedniki klasy D w segmencie premium (Volvo S60, BMW 3, Audi A4/A5). Dodałbym do tego jeszcze Mercedesa GLK.
    • wesus Re: Nowa Honda CR-V | Galeria 21.11.11, 12:47
      Niestety jak dla mnie ten wygląd jest nie do zaakceptowania. Brzydactwo takie jak Accord Crosstour...
      Wszystko przez to, że nie chcą robić konkurencji dla swojej luksusowej marki Acury i wychodzi jak wychodzi. Podobnie jest z Toyotą w USA. Większość modeli to jak obskubane i poklejone lexusy
    • Gość: czincz Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 13:05
      Bardzo ładne i wydaje się wygodne wnętrze, ale samo nadwozie średnio, jakby przód nie współgrał z tyłem auta.
    • Gość: yelow submarine Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.11.11, 18:15
      @ Marcelek i cala reszta. Wiecie ze dzwonia, ale nie wiecie w ktorym kosciele i na jaka msze. Popelniacie jeden podstawowy blad. Acura to nie jest "europejska"Honda. Jest akurat odwrotnie. Acura zostala stworzona na rynku polnocnoamerykanskim i znacznie pozniej jej popluczyny z najmniejszych i najslabszych modeli zostaly implantowane do europy jako Honda Accord, dodatkowo ze zubozonym wnetrzem. Ot i wszystko na ten temat.
    • Gość: civiC Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.11.11, 18:24
      @8658 Ze co????? Civic zostal "zaprojektowany" dla europy?????? Synek wez ceglowke i pierd..j sie w glowke. Juz wiekszego idioty z siebie zrobic nie mogles!
    • janus-z333 Re: Nowa Honda CR-V | Galeria 01.12.11, 09:55
      Bardzo podobał by mi się,gdyby nie te łukowate boczne szyby
    • Gość: Gość Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.metrolink.pl 06.12.11, 00:42
      Wygląda gorzej niż obecna, ale:
      1. Amerykańska CR-V jest biedniejsza (inne światła, wykończenie z zewnątrz), uropepejska pewnie będzie ładniejsza.
      2. Problem bardziej w tym, że Hodna pewnie znów da w europie wybór pomiędzy 2.0 benz lub 2.2 diesel... Najfajniejszy w CR-V jest 2.4 benz. automat - genialny zestaw, którego u nas nie oferują...
    • Gość: gosc Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.01.12, 22:56
      Koledzy, ta Honda CR-V 2012 to jest absolutna malina. Ja mam Honda CR-V 2008 juz przez 4 lata. Zadnych problemow. Funkcjonalna, praktyczna, elegancka, a do tego za w miare rozsadna cene (w Kanadzie). Honda dalej udokonalila bardzo dobry crossover. Dlatego sie tak dobrze sprzedaje w Kanadzie oraz Stanach.

Nowa Honda CR-V jest jeszcze sporo lepsza pod wzgledem wyposazenia, mocy silnika oraz zuzycia paliwa. Az, sie nie moge doczekac kiedy odbiore swoja nowa czerwona Honde CR-V w kwietniu. Z pelnym wyposazeniem, GPS oraz komendy glosowe, skora, podgrzewane siedzenia, sun roof, kamera cofania, swiatla przeciwmgielne, naped na wszystkie kola, 360W stereo z 7-mia glosnikami, itd.
    • Gość: tatko Re: Nowa Honda CR-V | Galeria IP: *.159.41.194.static.crowley.pl 28.02.12, 09:21
      doskonale zaprojektowany bagażnik - niech szef projektantów Hondy spróbuje tam wsadzić duży wózek dziecięcy... co do wyglądu zewnętrznego - też bardziej pasuje mi obecna biedronka, rzeczywiście najlepiej z 2.4 i automatem ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka