Gość: Patryk Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 20:35 Żal w du... ściska jak się czyta te wszystkie opinie. Zazdrość, zazdrość i jeszcze raz zazdrość. Jestem fanem Mercedesa ale podobają mi się też samochody innych marek takich jak BMW, Audi, VW, Alfa Romeo, Volvo czy Honda. Jestem fanem Merca ale nigdy do głowy mi nie przyszło oczernianie bardzo dobrych wozów innych marek. Jak ktoś pisze rzeczy typu : wieśwagen czy szmelcedes sam wystawia sobie bardzo niską ocenę. Kilka lat temu gdy byłem jeszcze dzieckiem też pisałem takie głupoty. Więc mam nadzieję że większość osób wypowiadających się w tonacji szmelcwagen, wieśwagen itp. to jeszcze dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clementins Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.167.133.8.threembb.ie 19.02.12, 20:13 Ten samochod akuratnie sie mnie podoba. To jak sciagnac cos i udawac, ze jest. Podziwiam tyci, ktozy patrzac sobie w Oczy sa naocznymi swiadkami wymyslonych ględ i ukrytej majestatnosci. Bezpiecznosciowosc sie ukłania.Ć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.centertel.pl 19.02.12, 20:36 Patrząc na większość komentarzy nasuwa się jeden wniosek osoby które nie miały styczności z tymi samochodami maja najwięcej do powiedzenia . Po prostu żal osób które nie wiedzą o czym piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufa Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.ip.telfort.nl 23.01.13, 18:53 Audi 4 zera i reszta vw tdi dla wiesniakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.elpos.net 04.01.14, 23:50 Banda idiotów z pod znaku VW, nieszanowanych BMW i starych Audi albo raczej samochodów poniżej nawet tego poziomu ;) Odpowiedz Link Zgłoś