Dodaj do ulubionych

Nowy taryfikator punktów karnych

• Gość: przeje.ane Re: Nowy taryfikator punktów karnych IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.12, 09:21
      Fajny, policyjny kraj w którym wszystko jest coraz tańsze a zarabia się coraz więcej.
    • Gość: Młody Re: Nowy taryfikator punktów karnych IP: *.gemini.net.pl 13.03.12, 11:02
      Nie ma jak sobie podnieść ciśnienie z rana, kawa niepotrzebna. Ale najbardziej mnie w sumie wkurza to, że faktycznie to jaką mamy policję, wynika z tego, że duży odsetek kierowców powinno zakończyć przygodę z prowadzeniem pojazdów na rowerze. Trzykołowym.
      __
      www.sky4fly.net/
    • Gość: mm Re: Nowy taryfikator punktów karnych IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 12:22
      @elo1

nie wiem w jaki sposób dostałeś prawo jazdy, kompletnie nie umiesz interpretować przepisów i jeszcze wydajesz się być aroganckim kretynem. elo
    • Gość: Rafik Re: Nowy taryfikator punktów karnych IP: *.rect.uni.torun.pl 13.03.12, 12:31
      Jak czytam te komentarze to boję się na drogę wyjechać...
    • Gość: taka prawda Re: Nowy taryfikator punktów karnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 12:34
      Mieczysław: Jak pieszy przechodzi na czerwonym to powinienem wezwać policję tylko ona się tym nie zajmuje.
    • Gość: darek Re: Nowy taryfikator punktów karnych IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.12, 13:03
      @kierowca: To jak wyprzedzić kolumnę Tirów na zwykłej drodze krajowej jeśli nie mozna między nie wjechać?

Nie można wyprzedać jeśli nie ma warunków do wyprzedzania. ale ty ku... musisz wyprzedzić żeby być 15 minut wcześniej w domu. Pierdol się.
    • Gość: Bolo Re: Nowy taryfikator punktów karnych IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 19:20
      Pieszym powinni ucinac noge przy kostce jesli znajda sie na jezdni w niewlasciwym miejscu (nie na pasach) a rowerzyscie przejezdzajacemu przez ulice skosem z jednej strony na druga powinni kazac na miejscu zjesc rower.. Wtedy bedzie sprawiedliwe.
    • Gość: cysio93 Re: Nowy taryfikator punktów karnych IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 22:30
      Gość: Mieczysław
      Jak to co zrobić, jak mam zielone i przechodzi pieszy na czerwonym to odpowiedź jest prosta. Trzeba zatrąbić, wysiąść, obić komuś takiemu mordę, dobić saperką z bagażnika i pojechać dalej. Tak - mam i prawo jazdy i saperkę w bagażniku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka