Dodaj do ulubionych

audi A6 - najnowszy model

23.06.04, 14:12
Czy ktoś widział? Jest super. Chciałabym mieć tyle forsy aby czymś takim
pojeździ.
Obserwuj wątek
    • Gość: ander Re: audi A6 - najnowszy model IP: *.hd.pl 23.06.04, 14:35
      tylko posiadasz skody ma takie marzenia.
      • skodziara Re: audi A6 - najnowszy model 23.06.04, 14:37
        A dlaczego tylko.
        Jaki masz samochód, że najnowszy A6 nie wpadł Ci w oko?
        • Gość: verte Re: audi A6 - najnowszy model IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:58
          skodziara napisała:

> A dlaczego tylko.
          > Jaki masz samochód, że najnowszy A6 nie wpadł Ci w oko?

A mnie się to auto nie podoba.Jest nudne stylistycznie,wtórne.Ma tragiczny tył
          (ogólnie coś tyły ostatnio stylistom nie wychodzą),nijaką linie boczną.Przód też
          jest beznadziejny zdziwiona,rozdziawiona gęba to pewnie na wiedok e-klasy tak
          się zdziwiło a6 że można jednak zrobić zbalansowany,harmonijny stylistycznie
          samochód) no ale przynajmniej ten przód jest jakiś tzn.ma jakiś wyraz w
          przeciwieństwie do reszty.We wnętrzu też nie jest dobrze,materiały już nie są
          tak dobrej jakości a do tej pory w Audi były chyba najlepsze ze wszystkich,
          tragiczna pająkowata kierownica i zabudowana przyciskami konsola jak w jakimś
          safrane.
          • Gość: radek Re: audi A6 - najnowszy model IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 15:01
            Mnie jakoś nie rusza.
            No chyba że pojawi się wersja coupe, ale w to nie wierzę.
            A3 to jest mój target.
          • skodziara Re: audi A6 - najnowszy model 23.06.04, 16:21
            Wiesz ja akurat lubię taką linię nadwozia, jak samochód wygląda w środku nie
            wiem nie widziałam. Jak typowa kobieta oceniałam zewnętrzny wygląd samochodu.
            Jeśli chodzi o inne parametry to przypuszczam, że jest dobrym samochodem (czyli
            ma dobry, mocny silnik i inne parametry techniczne).

Lubię duże 4-ro drzwiowe samochody o dużej mocy silnika. A A6 myślę że taka
            jest.
    • Gość: A6 3.2 FSI Quattro Mogę Cię przewieźć i nawet dać poprowadzić IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 23.06.04, 15:30
      kiciu.
      • Gość: ander Re: Mogę Cię przewieźć i nawet dać poprowadzić IP: *.hd.pl 23.06.04, 15:46
        dobra, to teraz sie pochwal, co fajnego ma w sobie twoje audi?
      • skodziara Re: Mogę Cię przewieźć i nawet dać poprowadzić 25.06.04, 16:55
        Naprawdę a ile latek ma Twoja audianka
        kocurku?
    • Gość: Jazda-probna Re: audi A6 - najnowszy model IP: 5.3.1R4D* / 170.252.80.* 23.06.04, 16:42
      Bylem na jezdzie probnej; jechalem A6 3.0 TDI (skrzynia Tiptronic). Wrazenia z
      jazdy sa wspaniale. Gdy naciska sie na pedal gazu - milo wciska w fotel (dzieki
      prawie plaskiej charakterystyce momentu obrotowego). Naped na 4 kola i ESP
      zachecaja do wariackiej Jazdy. Auto w srodku robi wrazenie, dzieki duzej
      konsoli pomiedzy kierowca a pasazerem. Obsluge radia, GPSu (nota bene nie
      dzialajacego w Polsce) i innych ustawien przeniesiono do joysticka obok galki
      skrzyni biegow i zwizualizowano na ekranie na srodku deski rozdzielczej).
      Jakosc materialow wykonczeniowych rzeczywiscie nie powala na kolana. Cena (ok
      220-230 tys PLN)jest imponujaca ale IMHO zbyt wysoka (oczywiscie zalezy to na
      ile ktos wycenia prestiz posiadania takiego auta). Gdyby w Polsce byly dobre
      drogi na samochody o takich mozliwosciach, mozna by sie jeszcze zastanowiac ...
      Jesli ktos ma zbedne 250 tys PLN to radze przeznaczyc to na przeprowadzke do
      bardziej normalnego kraju (gdzie sa jakies autostrady) :-) a potem i kasa na
      fajny samochod tez na pewno sie znajdzie.
      • Gość: ander Re: audi A6 - najnowszy model IP: *.hd.pl 23.06.04, 16:56
        wiekszosc ludzi, kupi to drogie audi, ze wzgledu na cene - podnoszenie
        prestizu. kupia dyzla, bo nie maja juz pieniedzy na benzyne i podwyzszone
        spalanie, zacznie odgrywac role ekonomia.
        ach niestety, ludzie tacy sa. kupuja audi, bo jest drogie i wypada zeby
        sasiedzi widzieli.
        • Gość: Wariat Re: audi A6 - najnowszy model IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:41
          Według niektórych ludów trzeciego świata ,a nawet Polski ,samochód Skoda Fabia
          albo Cienkocienko to już szczyt marzeń . Przejedź sie Fabią po slumsach w
          Polsce to pomyślą żeś prezes buahahah .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka