Dodaj do ulubionych

W środę odbieram śrubki do kół

14.03.02, 14:32
W środę około 8:00 rano odbieram śrubki do kół. Proszę o wskazówki, bo może
wybiorę inne. Za komplet tzn. 4 sztuki na każde koło zapłacę ok 30 zł. Są to
śruby koloru srebrnego w wersji Professional. Potem jadę sobie kupić telefon w
sieci Era!!! Chyba zdecyduję się na żółtego Siemensa m35i. Do środy pozostało
jeszce dużo czasu a ja sie juz nie mogę doczekać. Chyba postanowię się
zonanizować. Czuję się niedowartościowany więc musiałem pochwalić się Wam na
forum o moich planach. Czy ktoś ma dla mnie jakies wskazówki odośnie tych
śrubek albo telefonu? Pozdrawiam wszystkich posiadaczy śrubek i siemensów m35 w
kolorze yellow!!! Wasz Wiesiunio. Aha: jak juz sobie kupię ten telefon to tez
wam napiszę!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: W środę odbieram śrubki do kół IP: *.siemens.pl 14.03.02, 14:48
      Znaczy sie srubki do kol tez beda w kolorze yellow? Czy moze swiecace jakies?
      • Gość: Jarek Re: W środę odbieram śrubki do kół IP: 80.72.33.* 14.03.02, 15:09
        Jarku,
        zostaw druidka w spokoju, prosze!
        ;-)
    • mawyr Re: W środę odbieram śrubki do kół 14.03.02, 15:08
      Mam radę :jeśli chcesz zobaczyć kolor twoich śrubek i telefonu to onanizuj sie
      ostrożnie i neprzesadzaj bo " stracisz wzrok" i po radości ogladania.
      KBKAK
    • konya98 Re: W środę odbieram śrubki do kół 14.03.02, 15:25
      wiesiunio napisał(a):

> W środę około 8:00 rano odbieram śrubki do kół. Proszę o wskazówki, bo może
      > wybiorę inne. Za komplet tzn. 4 sztuki na każde koło zapłacę ok 30 zł. Są to
      > śruby koloru srebrnego w wersji Professional. Potem jadę sobie kupić telefon w
      > sieci Era!!! Chyba zdecyduję się na żółtego Siemensa m35i. Do środy pozostało
      > jeszce dużo czasu a ja sie juz nie mogę doczekać. Chyba postanowię się
      > zonanizować. Czuję się niedowartościowany więc musiałem pochwalić się Wam na
      > forum o moich planach. Czy ktoś ma dla mnie jakies wskazówki odośnie tych
      > śrubek albo telefonu? Pozdrawiam wszystkich posiadaczy śrubek i siemensów m35 w
      >
      > kolorze yellow!!! Wasz Wiesiunio. Aha: jak juz sobie kupię ten telefon to tez
      > wam napiszę!!!

Myślę, że trochę przepłacasz bo ja za komplet czyli 4 śrubki na koło dałem 28,95
      zł. Na dodatek dostałem bonusy: 2 dodatkowe śrubki do koła zapasowego + 4
      nakrętki ze stali niklowej o "lewym" gwincie (nie wiem do czego).
      Czytałem że w USA za te pieniądze dostałbym nawet 6 kompletów !
      Również pozdrawiam wszystkich posiadaczy śrubek.
      Napisz koniecznie co z tym telefonem - zwłaszcza jakie ulotki i pudełko Ci do
      niego dali.
      Maciek
    • wiesiunio A teraz poważnie: 14.03.02, 16:39
      Kogo to (*qva) interesuje kto i kiedy, o której godzinie i u którego dilera
      odbiera swoj nowy samochód? Człowiek (z calym szacunkiem) draska się swoim
      samochodem. Bedzie pewnie pucował go co 2 godziny i myslal ze ma najlepszy woz
      i uwazal sie za lepszego z powodu zakupu w/w. Bardzo lamerski zwyczaj takie
      chwalenie się. Ja kupie sobie tego Siemensa m35!!! Pozdrawiam tych, ktorzy
      zajarzyli i tych co nie :P Nie musimy sie dowartościowywać na forum!!!
      • arturx2 Re: A teraz poważnie: 14.03.02, 22:30
        No coś ty narobił! W ciągu zaledwie 40 minut miałeś 5 postów, a po tym
        druzgocącym wyjawieniu prawdy dokumentnie zamknąłeś wszystkim mordy. Bo chyba
        oczywiste że większość forumowiczów chce się tu dowartościować - te Yariski,
        Fabiki, zimówki... Wystarczy choćby przejrzeć wątek "Czym jeździsz (czy jakoś
        tak)". Jak myślisz, dlaczego prawie wszyscy piszą swoim samochodzie AUTKO,
        nawet jeśli jest to Kamaz z przyczepą?
    • arturx2 Re: W środę odbieram śrubki do kół 14.03.02, 22:48
      "Wejście do nobliwej klasy aut" "swietne hamulce" "autko" "srebrna jest
      piękna" "w mieście smiga 200" "Bezpieczeństwo - super" "dzieło sztuki
      użytkowej" "1.8 litra - prawdziwy festiwal elastyczności" "pięknie reaguje na
      ruchy kierownicy"
      To cytaty z tylko jednego, krótkiego wątku o zupełnie przeciętnym samochodzie
      średniej klasy. Co ci goście napiszą, jeśli kiedyś przesiądą się do jakiegoś
      auta klasy S?
      • Gość: Niknejm Re: W środę odbieram śrubki do kół IP: *.pg.com 15.03.02, 10:40
        arturx2 napisał(a):

> "Wejście do nobliwej klasy aut" "swietne hamulce" "autko" "srebrna jest
        > piękna" "w mieście smiga 200" "Bezpieczeństwo - super" "dzieło sztuki
        > użytkowej" "1.8 litra - prawdziwy festiwal elastyczności" "pięknie reaguje na
        > ruchy kierownicy"
        > To cytaty z tylko jednego, krótkiego wątku o zupełnie przeciętnym samochodzie
        > średniej klasy. Co ci goście napiszą, jeśli kiedyś przesiądą się do jakiegoś
        > auta klasy S?

Łał, kto popełnił taki folder reklamowy? Tak tylko pytam...

Pozdrawiam,
        Niknejm

• Gość: ARAFAT Re: W środę odbieram śrubki do kół IP: *.vx.pl 15.03.02, 10:53
          Zdecydowanie ten opis pasuje do mojego samochodu jednak nie taki jest zamysł
          postów. Wyrwane z kontekstu mogą znaczyc bardzo wiele. A swoja drogą to
          współczuje takim takim co piszą tak idiotyczne wątki. Jeszcze raz powtarzam
          celem tego forum jest wzajemna pomoc. Jeśli ktos się "chwali" że odbiera sobie
          auto to czy widzisz cos w tym złego? Wiem twój kłopot polega na zawiści i
          twojej frustracji. Muszę cie rozczarować bo nie uzywam infantylnych zwrotów a
          po mieście nie jezdze 200 km/h. Powiem ci uczciwie że zaczynasz nudzić. Zajmij
          sie czymś pozytecznym a nie siejesz ferment.
          • Gość: ARAFAT Re: W środę odbieram śrubki do kół IP: *.vx.pl 15.03.02, 10:55
            I jeszcze coś nie "chwaliłem" sie ze odbieram nowe auto ale wierz mi że jesli
            bedę znów takowe odbierał to nie omieszkam sie podzielić tą fantastyczna
            informacją
            Pozdrawiam
        • Gość: ARAFAT Re: W środę odbieram śrubki do kół IP: *.vx.pl 15.03.02, 11:02
          S klasą i paroma innymi autami z wyższej półki jezdziłem życzliwy forumowiczu i
          wiem o czym piszę. Swoja drogą to jeśli S klasa ma dobry układ kierowniczy
          (szczególnie W140) to podejrzewam cie o bujna fantazję względnie intrygujace
          sny...
    • Gość: ARAFAT Coś tam IP: *.vx.pl 15.03.02, 11:09
      Autorem postu do którego czepia sie profesor Artur jest Cobra w wątku laguna II
      proszę o opinie uzytkowników. Zbieg okoliczności że potraktowałem to jako swoja
      wypowiedz? Uważam że nie po prostu jest to dowód na szczerośc wypowiedzi. jak
      każde auto i laguna ma swoje mankamenty...
    • arturx2 Bez nerwów. 15.03.02, 11:24
      Arafat, nie denerwuj się tak, bo serwer nie nadąża przyjmować Twoich postów.
      Faktem jest że znaczna część zacytowanych sformułowań pochodzi z Twoich postów,
      w tym o śmiganiu po mieście 200. Możesz sobie przypomnieć:
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=AUTO-
      MOTO&wid=538211&aid=556265
      Przyjmij to żartobliwie, także swoje peany na cześć tzw. autka lagunka.
      Pozdrawiam
      P.S. A mówiąc poważnie - jechałem Laguną II 1.8 - nic mnie nie zachwyciło, nie
      dostrzegłem też nic szczególnie złego. Auto jakich w tej klasie dziesiątki.
      • Gość: zs Re: Bez nerwów. IP: 212.160.128.* 15.03.02, 11:38
        Do arturx2.Miałem okazję jeżdzić po Niemczech różnymi Mercedesami,również typu
        S z różnych roczników i co? i nic/poważnie/ i nic szczególnego.Auto jak
        auto.Wygodny ,drogi salonik do ,którego też czasami trzeba serwisu.
        Na pewno są lepsze.
        Na mnie osobiście wrażenie wywarła jazda Porsche Carrera/tu mogę mówić ,że w
        człowieku coś drgnie/.
    • Gość: ARAFAT DO ARTURA IP: *.vx.pl 15.03.02, 20:39
      Moge cię tylko w jeden sposób podsumować:jesteś upierdliwy. przejrzałem sobie i
      tam jest napisane pali 10 litrów w mieście, smiga 200 i nie wiem co jeszcze
      zabrakło przecinka
      Pozdrowienia dla mgr. farmacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka