Dodaj do ulubionych

Problem z pedalem w Polo 9N

12.11.12, 18:50
Mam problem z Polo 9N
To genialny samochud nigdy się nie psuje ma przejechane tylko sto tysi a sam więcej niż po gazete nie jezdze
Problem jest dosc prywatnej natury - co prawda wezwany na izbe przyjec proktolog odzyskal muj lewarek zmiany biegow w niecaly kwadrans, ale pozostal pilny problem zwiazany z moim ukochanym Polo

czym wyczyscic plamy substancji organicznej z podsufitki??
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: Problem z pedalem w Polo 9N 13.11.12, 15:58
      Niechybnie trza zaprosić słynnego folioobklejacza 55dupa, acoby paskudnie zaspermioną podsufitkę stuningował graficznie folią.
      Ten dzień może odmienić życie seksualne was obu.........., wszak tyle was łączy.......
      • kontik_71 Re: Problem z pedalem w Polo 9N 13.11.12, 16:09
        A tak swoja droga.. czy naklejenie nalepki np "baby on board" to juz tuning :)?
      • onanista1281 Re: Problem z pedalem w Polo 9N 13.11.12, 16:25
        I to jest juz jakas mysl!
        A czy mozna kupic rozowa folie?
        Bo ja kupilem sobie ostatnio takie seksi rurki rozowe i dobrze by sie komponowal roz z rozowa podsufitka, jak ja bym byl schylony w moim kochanym Polo a moj kolega z tylu za mna - wiecie chyba o co kaman? ;)

Mam jeszcze jedno pytanie - planowana randka z kolega dupa55 sklonila mnie do rozwazan, czy elementy gumowe w moim kochanym Polo 1,2 moge konserwowac tez wazelina techniczna. Do tej pory uszczelki (ale tez wylot rury wydechowej - he he he) konserwowalem wazelina kosmetyczna, ale mam ostatni sloik a do sklepu daleko.
        • nazimno A propos... 13.11.12, 16:44
          Uzyj w zastepstwie oleju silnikowego.
          Randkowy kolega bedzie wniebowziety.
          Stan nirwany (Was obu) jest bliski.
          • onanista1281 Re: A propos... 13.11.12, 16:50
            A nic mi sie od tego oleju nie stanie?
            Nie tylko kochane Polo mam male i nie wiem czy moglbym bez ktoregos z malenstw zyc?
        • wsk175 Re: Problem z pedalem w Polo 9N 13.11.12, 16:45
          I ta gra wstępna, ty go smarujesz wazeliną, on obkleja ciebie folią ..............
          • onanista1281 Re: Problem z pedalem w Polo 9N 13.11.12, 16:49
            No wez sie.
            Niegrzeczny chlopiec.
            A fe. Kurde, w sumie dobry pomysl, he he he
            • wsk175 Re: Problem z pedalem w Polo 9N 14.11.12, 09:20
              Ciekawe, że dwa przygłupy, których mamy na myśli , jeszcze się nie odezwały.
              Czyżby zmądrzeli ?
              Czy może ..............
              • onanista1281 Re: Problem z pedalem w Polo 9N 14.11.12, 09:35
                wsk175 napisał:

> Czy może ..............

Mam staly adres IP, tak wiec jezeli kudlaty onanista od Polo (i dupiasty brandzlownik od foliowego tuningu - choc akurat w to watpie) rzeczywiscie sa prowokatorami na etacie Gazety, to i tak wiedza z kim maja do czynienia i sobie odpuscili komentowanie.

Z drugiej strony pod swoim rzeczywistym nickiem jeszcze nic w tym watku nie napisalem, przedstawiam jedynie poglady i problemy z autem, geja-onanisty, wlasciciela Polo 9N, 1,2 6v. Problemy znacznie mniej wydumane niz oklejanie folia Matiza, czy oszczedzenie 30 tysiecy na randki z chlopakami, poprzez kupno Polo w komisie a nie w salonie (problemy poruszone do tej pory to: czyszczenie tapicerki, konserwacja elementow gumowych przed zima). Tak wiec to szybciej oni, a nie ja, lamia netykiete.
              • glide22 Re: Problem z pedalem w Polo 9N 15.11.12, 10:40
                > Ciekawe, że dwa przygłupy, których mamy na myśli , jeszcze się nie odezwały.
                > Czyżby zmądrzeli ?
                > Czy może ..............

Oni są zbyt ograniczeni, żeby wpasować się w konwencję i odpowiednio zareagować.
                Jest jeszcze opcja, że są jeszcze bardziej ograniczeni i nie załapali (że dwa przugłupy, których masz na myśli) to właśnie oni.
                • wsk175 Re: Problem z pedalem w Polo 9N 18.11.12, 21:19
                  4 dni wolnego od durnia były..........
                  • wsk175 Re: Problem z pedalem w Polo 9N 22.11.12, 21:47
                    i znowu debil się odzywa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka