Gość: Fiat IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:09 Czy ktos z was byl na przegladzie 'po zimie' reklamowanym ostatnio przez Fiata? Przede wszystkim, czy jest on za darmo? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gosia Re: Akcja Fiata IP: *.acn.waw.pl 20.03.02, 22:48 Ja bylam na takim przegladzie w zeszlym roku. Mieli sprawdzac 11 waznych punktow w samochodzie. Bylam w Warszawie, w Carserwisie. Podczas przegladu stalam obok mechanika i patrzylam co robi. Sprawdzil wszystko rzetelnie, objasnil mi pare rzeczy (lubie wiedziec co jest co w aucie). Na kartce-ankiecie napisal co ok a co do wymiany a na koniec dostalam kupon na 100zl na naprawe w ich firmie. Gosia. Link Zgłoś
Gość: Fiat Re: Akcja Fiata IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 11:00 OK, ale czy sam przeglad jest za darmo? Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Akcja Fiata IP: *.icpnet.pl 25.03.02, 21:00 Umawiając sie telefonicznie powiedziano mi, że trwać będzie do 20min. Pomyślałem OK ,przecież zawsze coś. Przyjechałem w umówionym terminie a tu cóż za niespodzianka: "Przegląd będzie trwał 1-1.5h" !!! Wtedy nie miałem czasu, ale w najbliżczym wolnym terminie jadę tam bankowo, gdyż, co najważniejsze, jest on BEZPŁATNY !!! PZDR Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Akcja Fiata IP: *.elartnet.pl 25.03.02, 21:46 wydaje mi sie ze to bylo do konca lutego, ja bylem 28 i powiedzieli mi, ze to ostatni dzien. Link Zgłoś