Dodaj do ulubionych

Osoba sprowadzajaca Audi z zagranicy.

14.06.13, 23:13
Witam.

Chcialbym w najblizszym czasie sprowadzic sobie auto ( Niemcy, USA) najprawdopodobniej bedzie to Audi A8 D3.
Poszukuje osoby ktora w profesjonalny i rzetelny sposob pomogla by odnalezc odpowiednie auto i je sprowadzic.
Czy znacie takie osoby badz fimy zajmujace sie tym ? ( najlepiej jakby specjalizowali sie w Audi)

Z gory dzieki
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • only_the_godfather Re: Osoba sprowadzajaca Audi z zagranicy. 15.06.13, 09:01
      po co mamy ci coś polecać jak za chwilę pod innym nickiem polecisz nam wszystkim super ultra mega uczciwego handlarza.
      • nazimno Masz na mysli oszusta w stylu "na zaliczke"? 15.06.13, 09:18
    • kontik_71 Re: Osoba sprowadzajaca Audi z zagranicy. 15.06.13, 09:27
      Gdybys chcial sciagnac auto z jakiegos egzotycznego miejsca, np Nepalu, to byloby to ciekawe a tak to zwykly SPAM.
    • jeepwdyzlu znamy 15.06.13, 10:30
      www.mobile.de/
      nie dziękuj
      j.
    • marcinsts7 Re: Osoba sprowadzajaca Audi z zagranicy. 15.06.13, 11:55
      Wow widze ze nie mozna juz nawet uzyskac prostej odpowiedzi na proste pytanie a naprawde poszukuje takiej osoby.

Pzdr
      • greges58 Re: Osoba sprowadzajaca Audi z zagranicy. 15.06.13, 22:53
        czym innym Niemcy - za miedzą...
        czym innym Hameryka za morzami !!!
        koszty ! przeróbka wszystkich świateł i hamulców ?
        absurd ...

;)
      • dark13 Re: Osoba sprowadzajaca Audi z zagranicy. 16.06.13, 08:29
        Jak dla siebie i starszy niz kilkuletni to sam poszukaj sobie takiego samochodu w Szwecji .
        Ogolnie taniej niz w Niemczech, ogolnodostepna informacja o rzeczywistym przebiegu i historii ewentualnych odszkodowan.
        Bezwypadkowego 9 latka kupisz ponizej 10tys euro
        • carfan Re: Osoba sprowadzajaca Audi z zagranicy. 21.06.13, 23:19
          teraz? Amfibie?
    • jeepwdyzlu proste pytanie? 15.06.13, 12:43
      99% sprowadzanych aut to sztrucle 11 letnie średnio za mniej niż 2000 euro
      Zatem znalezienie specjalisty od A8 nie będzie proste...
      jeep
      • nazimno Na marginesie. 15.06.13, 14:40
        Juz samo honorarium za usluge tego rodzaju jest na poziomie conajmniej kilkuset (bardzo optymistycznie) euro.

Czas na wyszukiwanie (baaaaardzooo roznie), ocena stanu technicznego, dojazd do diagnosty + jego honorarium i oplata za wjazd do warsztatu.

Moze to sie wydac zadaniem wygorowanym, ale w przypadku A8 moze sie oplacac.

Jesli ktos mowi, ze zalatwi to od reki, to jest w zmowie z handlarzyna.

• soulshuntr Re: Osoba sprowadzajaca Audi z zagranicy. 15.06.13, 14:48
      nie wiem co to te D3, ale tutaj masz bryczki do wziecia z USA. Jesli chcesz poszukac sobie sam to jako zip code wpisz np 60634 a jako search radius podasz any distance
      • paralityk_murzynski Re: Osoba sprowadzajaca Audi z zagranicy. 15.06.13, 20:02
        ee , po co sprowadzac , mam jeszcze kilka w dziupli pod Zgorzelcem .
        • nazimno Jasne ! Mamy Unie !!! 15.06.13, 20:27
    • karakalla robert888? 16.06.13, 02:47
      Ten forumowicz ściągał kiedyś różne cuda, też z Ameryki.
      • przemekthor Re: robert888? 16.06.13, 11:39
        Robercik sam sobie wybiera kupców. Tu nie widzę większych szans, hehe.
        • misiaczek1281 Re: robert888? 16.06.13, 17:28
          a po co ci A8? długość ma znaczenie? ;-)
          • przemekthor Re: robert888? 17.06.13, 10:32
            Tia, ma znaczenie. Jechałem Audi S8 i jest to symfonia przestrzeni i komfortu (chociaż jak dla mnie, również bardzo złego gustu). Nie da się zrobić porządnej, luksusowej fury w rozmiarach kompaktu.
            • misiaczek1281 Re: robert888? 18.06.13, 09:17
              przemekthor napisał:

> Tia, ma znaczenie. Jechałem Audi S8 i jest to symfonia przestrzeni i komfortu (
              > chociaż jak dla mnie, również bardzo złego gustu). Nie da się zrobić porządnej,
              > luksusowej fury w rozmiarach kompaktu.

S8 ma też minusy...trudniej zaparkować niż kompaktem, pali więcej i kosztuje fortunę...o utracie wartości i większym ryzyku kradzieży nie wspomnę...poza tym to co kiedyś było luksusem dziś jest standardem np. klimatyzacja ;-)
              • loyezoo Re: robert888? 19.06.13, 09:20
                misiaczek1281 napisał:

> przemekthor napisał:
                >
                > > Tia, ma znaczenie. Jechałem Audi S8 i jest to symfonia przestrzeni i komf
                > ortu (
                > > chociaż jak dla mnie, również bardzo złego gustu). Nie da się zrobić porz
                > ądnej,
                > > luksusowej fury w rozmiarach kompaktu.
                >
                > S8 ma też minusy...trudniej zaparkować niż kompaktem, pali więcej i kosztuje
                > fortunę...o utracie wartości i większym ryzyku kradzieży nie wspomnę...poza ty
                > m to co kiedyś było luksusem dziś jest standardem np. klimatyzacja ;-)

Ty jak zwykle nie wiesz o czym piszesz dzieciaku.Miałem A8 D2,więc powiedz mi czy standardem obecnie jest 3 strefowy klimatronic,elektrycznie regulowane i pompowane fotele z pamięcią ustawień z przodu i el. regulacji z tyłu,elektryczne rolety szyb,elektrycznie regulowane zagłówki,el.regulowana kierownica,podgrzewane fotele i kanapa z tyłu, na automatycznej skrzyni z sekwencyjną zmianą biegów kończąc.Dodam,że obecnie auto ma 17 lat.Więc nie pie...ol farmazonów z tym twoim polo ,bo już rzygać się chce.Mimo,że na co dzień nie klnę, to jak ciebie czytam, to się nóż w kieszeni otwiera.

P/S audi nigdy nie straci na wartości po niżej jakiejś kwoty,bo jest z aluminium,więc samo aluminium jest warte kilka tysięcy,zardzewiało polo nie.
                • przemekthor Re: robert888? 19.06.13, 14:24
                  Zapomniałeś o podgrzewanej kierze. A takie volvo premium-sremium wprowadza to dopiero od tego roku i to za dopłatą, że wołasz wszystkich świętych.
                  • loyezoo Re: robert888? 20.06.13, 17:23
                    przemekthor napisał:

> Zapomniałeś o podgrzewanej kierze. A takie volvo premium-sremium wprowadza to d
                    > opiero od tego roku i to za dopłatą, że wołasz wszystkich świętych.

Fakt,były już w D2 ale ja nie miałem podgrzewanej.Aczkolwiek o dodatkowym wyposażeniu, można rzec,że wspomniałem tylko:)
                • misiaczek1281 Re: robert888? 22.06.13, 12:47
                  > > S8 ma też minusy...trudniej zaparkować niż kompaktem, pali więcej i ko
                  > sztuje> ;-)

Miałem A8 D2,więc powiedz mi c> zy standardem obecnie elektrycznie regulowane i pom
                  > powane fotele z pamięcią ustawień z przodu i el. regulacji z tyłu,elektryczne
                  > rolety szyb,elektrycznie regulowane zagłówki,el.regulowana kierownica,podgrzewa
                  > ne fotele i kanapa z tyłu, na automatycznej skrzyni z sekwencyjną zmianą biegów
                  > kończąc.Dodam,że obecnie auto ma 17 lat.> P/S audi nigdy nie straci na wartości po niżej jakiejś kwoty,bo jest z aluminium,więc samo aluminium jest warte kilka tysięcy,zardzewiało polo nie.

a po co mi elektryczne regulowanie foteli ? raz optymalnie ręcznie ustawię fotel i zagłówki i w tym ustawieniu jeżdżę miesiącami....w polo mam też regulowanie kierownicy...co prawda ręczne ale też reguluję raz na rok więc elektryka mi nie potrzebna bo jeszcze się zepsuje ...rolet nie mam ale mam przyciemniane szyby ...więc nie wiem na czym niby polega ten komfort w tym twoim 17 letnim starym grzmocie...to prawie zabytek starszy od mojego polo o 9 lat! to cała epoka w motoryzacji! a moje polo ma ocynk więc też nie rdzewieje jak aluminium hehe:)
                  • only_the_godfather Re: robert888? 22.06.13, 13:11
                    Ten zabytek jak to napisałeś był bardziej zaawansowany technicznie w momencie wprowadzenia do produkcji niż twoje Polo. Z resztą polo i za 20 lat nie dorówna pod względem technicznym temu zabytkowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka