Gość: arkadiusz IP: *.crowley.pl 30.07.04, 23:17 Witam! Poszukuje osob posiadajacych auto Rover 75. Chcialbym uzyskac informacje na temat samochodu w szczegolnosci jego awaryjnosci i dostepu oraz cen czesci zamiennych. Arkadiusz Link Zgłoś Obserwuj wątek
zubr_zalogowany Re: Ocena Rovera 75 31.07.04, 00:06 nie mam i nie zetknalem sie blizej z tym samochodem na szczescie - wiem od kolegi ktory sie z takim zetknal na skrzyzowaniu laguna, ze rover ma dosc mocne nadwozie ale bardzo mi sie podoba jedyny mankament jaki widzialem to wcieta karoseria u dolu, co odslania przednie kola i wystawia drzwi na bloto, zwir, piasek itp - lakier zbyt dlugo piekny nie bedzie mysle ze w porownaniu z konkurencja jest technicznie troszke w tyle, a w polsce z serwisem i czesciami moze byc klopot dlatego auto jest tylko dla indywidualistow, ktorzy nie beda sie przejmowac takimi problemami wg mnie jest elegancki, niepraktyczny i nietuzinkowy - dlatego ze wszech miar godny polecenia Link Zgłoś
Gość: xxxgrze Re: Ocena Rovera 75 IP: 212.244.167.* 31.07.04, 11:34 Zapraszam na www.roverki.pl Link Zgłoś