Gość: Genek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:59 Czy zdarzylo sie wam nie parsknać śmiechem (chociażby krótkim parksiem) mijajac kapelusznika w śkodzie? Bo mi sie jeszcze taka sztuka nie udala... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: felicjan Re: Krotkie, aczkolwiek konkretne pytanie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 13:22 Nie odpisujcie debilowi!!!! Link Zgłoś
Gość: at Re: Krotkie, aczkolwiek konkretne pytanie ??? IP: *.net-serwis.pl 16.08.04, 13:40 a wlasnie ze odpowiem: kierowcy skod wogole wygladaja w swoich wehikulach jakby jezdzili ferrari... no ale w koncu trudno im sie dziwic, jezdza przeciez prawie niemieckimi furami (tylko nie wiem czy to jest powod do dumy?) Link Zgłoś
Gość: Genek Re: Krotkie, aczkolwiek konkretne pytanie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 13:55 To prawda ze kierwocy skod wydladaja w swoich bolidach, delikatnie mowiac - komicznie. I nie byloby, w tym nic zlego gdyby nie spazmy smiechu, ktore wywoluja u kierowcow innych samochodow - a to moze juz powodowac zagrozenie na drodze. Moim skromnym zdaniem powinno byc wydane urzadedwe rozporzadenie o bezwzglednym montazu ciemnych szyb w pojazdach marki śkoda... Link Zgłoś
Gość: Genek Re: Krotkie, aczkolwiek konkretne pytanie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 13:40 Felycjanku nie badz taki nerwus - jak bedziesz sie tak denerwowal to moga drzec ci rece na kierownicy i twoja felycja moze zboczyc z toru jazdy - a tego bys przeciez nie chcial... Link Zgłoś
Gość: mjr bień Re: Krotkie, aczkolwiek konkretne pytanie ??? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 16.08.04, 20:02 ty natomiast ,synu garbatego żyda i starej kurwy praczki nie możesz zboczyć , bo kuń prowadzi w czasie łłłłłorania... Link Zgłoś
Gość: at ---> bienia IP: *.net-serwis.pl 16.08.04, 21:54 a ty czyj syn? chyba armii i komuny skoro major Link Zgłoś
Gość: Genek Re: ---> bienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 07:52 Z niego taki major jak z koziej dupy trąba - po komplekach widac ze to najwyzej jakas sierzancina, co siedzi na zoldzie bo w cywilu obrabialby okoliczne smietniki. A tak obrabia druty wyzszym szarzą i marzy o karierze generala Bienka. Ech, ci wojskowi... Link Zgłoś
Gość: galwani Re: ---> bienia IP: *.acn.pl 19.08.04, 11:13 ja was po prostu qrfa nie rozumiem... genek... a czym ty jeździsz?? oswiec nas.. a przynajmniej mnie bo moze juz to kiedys pisales ale nei bede calego forum przegladal..... i co do jasnej cholery jest takiego smeisznego w skodzie?? przeciez to jest samochod jak kazdy inny.... znacznie smieszniej wygladaja dresiki w swoich "stjuninkofanych" polonezach z gigantycznymi spojlerami i wielka armata zamiast rury wydechowej..... a czlowiek w skodzie wyglada jak........ czlowiek w samochodzie.... w sumie nic nadzwyczajnego.... gdzie czlowiek nei spojrzy to widzi samochody a w nich ludzi.... i co w tym dziwnego? Link Zgłoś
Gość: lupus2 Re: Krotkie, aczkolwiek konkretne pytanie ??? IP: *.telia.com 17.08.04, 09:31 Kapelusznik w Skodzie ? ,czasami dla poprawy humoru patrze w lusterko wsteczne - funkcjonuje. Link Zgłoś
Gość: NOE52 Re: Krotkie, aczkolwiek konkretne pytanie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 16:08 Widziałem kapelusznika w autku HONDA JAZZ. Autko RÓŻOWE !!! Ale jaja !!! Link Zgłoś
Gość: cesiek Re: Krotkie, aczkolwiek konkretne pytanie ??? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 22.08.04, 21:34 matkojedyno to co ty sugerujes?ze genio to jaki pedryl czy cóś,no bo łun ponoć różowo Chądą no te 150 na jedynce a trójkie to psy 280 km/h wrzuco... Link Zgłoś