Gość: Genek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:10 Jak tam dzis panowie chodza wasze skodzinki - nie za goraco im, czy aby sie nie przegrzewaja ??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kierowca [...] IP: *.Astral.Lodz.PL 17.08.04, 12:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: at --->kierowca IP: *.net-serwis.pl 17.08.04, 12:31 Sam jestes prymityw bo pisze sie "zdechł", a "zdech" to jedynie fragment slowa "bezdech", oznaczajacego cos co przytrafia sie skodom gdy chce sie ostro przyspieszyc. Link Zgłoś
Gość: Genek Re: Ważna sprawa w upały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:15 Ho, ho - ale pan kierowca to dostał chyba udaru mózgu od tego słońca. Proponuje zażyć kilka kostek lodu wkładając je pod kapelusz. Link Zgłoś
Gość: Tomnek Re: Ważna sprawa w upały IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.04, 13:25 i jaja w imadło Link Zgłoś
Gość: Genek Re: Ważna sprawa w upały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 08:56 Gość portalu: Tomnek napisał(a): > i jaja w imadło To juz chyba bylaby przesada - przeciez taki kierowca śkody, w kapeluszu i do tego jeszcze przemawiajacy cienkim glosikiem moglby kazdego doprowadzic do śmiechowej apopleksji :) Link Zgłoś
mac.card Re: Ważna sprawa w upały 18.08.04, 20:08 Fajnie tak podyskutować we własnym gronie? Przynajmniej poziom inteligencji jest podobny, więc się świetnie rozumiecie. Przecież ten ćwiećinteligentny "kierowca" to ten sam, co w innym wątku chwali się, że sra w miejscach publicznych. Link Zgłoś
Gość: at --->mac.card IP: *.net-serwis.pl 18.08.04, 22:37 ... skoro twoj poziom inteligencji jest wyzszy to co tu jeszcze robisz? Przeciez Skodziara kilka juz razy zapraszala na swoje forum! Tylko ze tam musialbys sie zalogowac a tu mozesz kadzic anonimowo - taki z ciebie "inteligent"! Link Zgłoś
mac.card Re: --->mac.card 19.08.04, 18:03 Gość portalu: at napisał(a): > ... skoro twoj poziom inteligencji jest wyzszy to co tu jeszcze robisz? Bawię się! Nie ma nic śmieszniejszego niż widok ujadających ratlerków. > Przeciez Skodziara kilka juz razy zapraszala na swoje forum! Tylko ze tam > musialbys sie zalogowac a tu mozesz kadzic anonimowo - taki z > ciebie "inteligent"! Zdaje mi się, że to JA piszę zalogowany. Ale Ty "inteligencie" twierdzisz, że nie? Jesteś nie tylko głupi, ale i ślepy. Link Zgłoś
Gość: at Re: --->mac.card IP: *.net-serwis.pl 19.08.04, 22:18 napewno nie glupszy od ciebie! ja slepy a ty kulawy i bez nog! :))) Link Zgłoś
mac.card Re: --->mac.card 20.08.04, 17:21 No tak. Powaliły mnie Twoje argumenty. Są takie wyszukane... Link Zgłoś
Gość: at Re: --->mac.card IP: *.net-serwis.pl 21.08.04, 12:24 Nie moga byc wyszukane bo bys nie zrozumial. Link Zgłoś
mac.card Re: --->mac.card 22.08.04, 12:24 Rozumiem, że Twoim towarzystwie używanie takich sformułowań jest konieczne. Jeśli chodzi o mnie to możesz się nie krępować, mój prosty kolego. Ja nie jestem podobny do ludzi wśród których zwykle przebywasz i dlatego nie musisz ograniczać swego nieskomplikowanego intelektu. Link Zgłoś
Gość: at Re: --->mac.card IP: *.net-serwis.pl 22.08.04, 12:36 A skad Ty wiesz w jakim ja towarzystwie przebywam "intelektualisto"? Link Zgłoś