Gość: Opelmaniak IP: 62.233.164.* 23.08.04, 19:37 To nie muszą być ASO. Wpiszcie najlepsze lub najgorsze serwisy Opla. Najgorszy Auto-Pol na Mangalia Najlepszy ESO ul. Białołęcka Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Poll Re: Serwis Opla - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:18 Njgorszy : Auto-Pol Serwis ul. Mangalii 2 W -wa Najlepszy : Abexim Polczyńska 10 W-wa Link Zgłoś
Gość: Radeon Re: Serwis Opla - ranking IP: *.chomiczowka.waw.pl 23.08.04, 21:35 Zdecydowanie najgorszy Auto Żoliborz szkoda slow aby opisac ten tandetyzm Link Zgłoś
Gość: Corsa Re: Serwis Opla - ranking IP: *.crowley.pl 23.08.04, 22:16 Uwaga!! na Niveete! Częsci ze szrotu! Link Zgłoś
oka5 Re: Serwis Opla - ranking 23.08.04, 23:50 Najgorszy - Żoliborz - katastrofa! Najlepszy - co tu mowić o najlepszych, skoro nawet dobrego jeszcze nie spotkałam. Link Zgłoś
olek Re: Serwis Opla - ranking 24.08.04, 21:46 hehehe narazilo mi sie kilka: euromarket w krakowie - wielokrotnie byłem traktowany jak pryszcz przez pana recepcjoniste, do szału doprowadzające rozmowy z serwisem, ktory nie zna cen czesci i odsyła do sklepu. Zeby byc sprawiedliwym, kilka razy byli uprzejmi, ale dawno. niedawno w zgierzu i w lodzi, opel "trax". Bylem w trasie, jezdzilem autem na lawecie jak głupek od serwisu do serwisu, ze stwierdzoną gdzie indziej usterką (nie usunieta z powodu braku czesci), ale panowie nie mogli potwierdzic usterki komputerem wiec starali sie mnie pozbyc jak najszybciej. Podobna sytuacja w łodzi, gdzie pan po prostu odmowil zajecia sie moim autem, gwarantując jedynie zdiagnozowanie w blizej nieokreslonym terminie (bynajmniej nie chodzilo mu o godziny). Nadmienie na koniec, ze bylem 250 km od domu, z malym dzieckiem i lekka desperacja. Dzieki temu nie bede juz natretem dla panow serwisantow, poniewaz zrezygnowalem z tego opla i kazdego następnego, choćby to byl ostatni samochód na swiecie. Link Zgłoś