Dodaj do ulubionych

Serwis Opla - ranking

IP: 62.233.164.* 23.08.04, 19:37
To nie muszą być ASO.
Wpiszcie najlepsze lub najgorsze serwisy Opla.

Najgorszy
Auto-Pol na Mangalia

Najlepszy
ESO ul. Białołęcka
Obserwuj wątek
    • Gość: Poll Re: Serwis Opla - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:18
      Njgorszy : Auto-Pol Serwis ul. Mangalii 2 W -wa
      Najlepszy : Abexim Polczyńska 10 W-wa
      • Gość: Radeon Re: Serwis Opla - ranking IP: *.chomiczowka.waw.pl 23.08.04, 21:35
        Zdecydowanie najgorszy Auto Żoliborz szkoda slow aby opisac ten tandetyzm
        • Gość: Corsa Re: Serwis Opla - ranking IP: *.crowley.pl 23.08.04, 22:16
          Uwaga!! na Niveete!
          Częsci ze szrotu!
    • oka5 Re: Serwis Opla - ranking 23.08.04, 23:50
      Najgorszy - Żoliborz - katastrofa!
      Najlepszy - co tu mowić o najlepszych, skoro nawet dobrego jeszcze nie
      spotkałam.
      • olek Re: Serwis Opla - ranking 24.08.04, 21:46
        hehehe narazilo mi sie kilka:
        euromarket w krakowie - wielokrotnie byłem traktowany jak pryszcz przez pana
        recepcjoniste, do szału doprowadzające rozmowy z serwisem, ktory nie zna cen
        czesci i odsyła do sklepu. Zeby byc sprawiedliwym, kilka razy byli uprzejmi,
        ale dawno.
        niedawno w zgierzu i w lodzi, opel "trax". Bylem w trasie, jezdzilem autem na
        lawecie jak głupek od serwisu do serwisu, ze stwierdzoną gdzie indziej usterką
        (nie usunieta z powodu braku czesci), ale panowie nie mogli potwierdzic usterki
        komputerem wiec starali sie mnie pozbyc jak najszybciej. Podobna sytuacja w
        łodzi, gdzie pan po prostu odmowil zajecia sie moim autem, gwarantując jedynie
        zdiagnozowanie w blizej nieokreslonym terminie (bynajmniej nie chodzilo mu o
        godziny). Nadmienie na koniec, ze bylem 250 km od domu, z malym dzieckiem i
        lekka desperacja.
        Dzieki temu nie bede juz natretem dla panow serwisantow, poniewaz zrezygnowalem
        z tego opla i kazdego następnego, choćby to byl ostatni samochód na swiecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka