Dodaj do ulubionych

Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:41
na pobocze jak ich gonię moją bryczką i chce wyprzedzić. To że jest
ograniczenie do 60 to mnie gówno obchodzi. Jak pustak widzi, że walę
światłąmi to niech się usunie na pobocze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ech tam... Pustak.... IP: *.sys.teleca.se 30.08.04, 09:47
      Fabia RS? Buahhhhaaaaa....

Widzac po Twoich wpisach na forum, jestes mlodym gowniarzem, ktoremu 100 koni do
      lba uderzylo. Bedzie tylko szkoda rodzicow, albo w sumie bardziej tego drzewa...
      • Gość: rs Re: Pustak.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:48
        Odwal się od moich staryh
        • Gość: Ech tam... Spoko. IP: *.sys.teleca.se 30.08.04, 09:52
          Wiesz dlaczego nie zjezdzaja? Bo chca popatrzec jak taki chojrak jak Ty
          wyprzedza na 6tego. Przeciez jestes w tym mistrzem...

• Gość: rs Re: Spoko. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:54
            Tobie, nigdy takie głomby w kaszlakach nie pszeszkadzały? Święty jesteś?
            • Gość: Ech tam... Nie. IP: *.sys.teleca.se 30.08.04, 09:58
              Nie przeszkadzaja. Jak mam problem to sam rozwiazuje a nie prosze innych o pomoc.
              Poza tym pobocze to nie prawy pas.
              • Gość: rs Re: Nie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 10:11
                Gówno wiesz o jeżdżeniu autem. Wszyscy gówno wiecie.
                • Gość: Przemo Re: Nie. IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 30.08.04, 10:19
                  Najważniejsze że Ty masz pojęcie o jeżdzeniu, bo kultury u Ciebie za grosz...
                • Gość: wredny Re: Nie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:16
                  Gość portalu: rs napisał(a):

> Gówno wiesz o jeżdżeniu autem. Wszyscy gówno wiecie.

Jasnie pan jedzie i "mryga" to wszyscy do rowu ,bo nie moze sobie nijak dac
                  rady na drodze ,nawet z kaszlami ??

Wykup jazdy dodatkowe w Osrodku Szkolenia Kierowcow - moze to cos pomoze ?
                  Chociaz watpie.
    • Gość: Janek Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.zurich.pl 30.08.04, 10:19
      Gdzie jest moderator?
      • Gość: rs Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 10:24
        Nie płacz za moderatorem, możemy się ścignonć na drodze jak chcesz
    • grogreg Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają 30.08.04, 10:31
      Bo nie musimy.
      • Gość: Kris_katowice Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:02
        Głąby nie zjeżdżają bo mają wielką nadzieję że zaczniesz wyprzedzać kiedy w z
        naprzeciwka pojedzie wielka ciężarówka. I wtedy będzie jednego półgłowka na
        polskich drogach mniej. Nienawidzę takich durni jak ty i nigdy im nie zjeżdzam,
        wręcz przeciwnie. Jak ktoś słusznie napisał pobocze to nie prawy pas...
        • Gość: Tomek Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.comarch.pl 30.08.04, 16:04
          Ja zjeżdżam, jeśli są do tego warunki. Z dwóch względów. Po pierwsze jeśli są
          ku temu warunki, (puste pobocze, nikt nie jedzie z przeciwka) nic mnie nie
          kosztuje zjechanie na bok, a manewr wyprzedzania może być przeprowadzony
          bezpieczniej (wyprzedzający ma lepszą widoczność). Po drugie lepiej jest mieć
          takiego delikwenta przed sobą (daleko przed sobą) niż na zderzaku.
          Jeżeli z naprzeciwka jadą samochody, nie zjeżdżam, nie chce mieć kogoś na
          sumieniu.
          • grogreg Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają 30.08.04, 21:32
            )Ocywiscie, jesli sa sprzyjajace warunki to chyba kazdy zjezdza. Ale co zrobic
            gdy takich warunkow nie ma, a palant blyska i trabi?
            • Gość: Fiat 126P Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.miechow.com / 80.51.253.* 30.08.04, 21:49
              Jak jedzie za mną taki burak i trąbi to specjalnie nie zjeżdzam bo droga jest
              dla wszystkich, a że mamusia lub tatuś nakradli w czasach PRL - u teraz sobie
              może pozwolić na lepszą brykę.Wykup sobie tor własny. Nikt ci nie będzie musiał
              się suwać.
    • Gość: werd Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.adm.us.edu.pl 30.08.04, 12:13
      Ja naprawde mam super bryke z silnikem że możesz tylko śnić ale jak widze głąba
      takiego jak ty który mi miga światłami w perfidny sposób zwalniam i trzymie
      takiego dupka , a mam prawo gdyż przepis mowi na dwu pasmówce mozna jechac
      tylko 110 km tak że w tedy ćwoku możesz mnie bodnać Najbardzeij szkoda mi
      twoich rodziców że mają takiego debila
      • Gość: kierowca Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: 83.168.104.* 30.08.04, 12:28
        potem takim głąbom stawiają rodzice pomniczki z wielkim płaczem przy drogach
        zamiast wczesniej lać po głupim łbie pasem.
    • Gość: kk Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:38
      a kim ty debilu jestes zeby ci robic miejsce, chcesz sie scigac to pograj w
      undergrounda. faktycznie trzeba zjechac na pobocze ale jak juz jest ciezka
      sytuacja i taki debil moze sie rozbic ale normalnie niech czeka na swoja kolej.
      • Gość: zgredek =rs A po co mi odpowiadacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:15
        Nie prościej było zapuscić ignora. Takich rs-ów pojawia się na tym forum od
        groma, a Wy im na wszystkie posty odpowiadacie. Ech.
        • mejson.e5 Re: A po co mi odpowiadacie 30.08.04, 16:39
          Gość portalu: zgredek =rs napisał(a):

"Nie prościej było zapuscić ignora. Takich rs-ów pojawia się na tym forum od
          groma, a Wy im na wszystkie posty odpowiadacie. Ech."

I o co psujesz ludziom krew wymyślając idiotyczne zaczepki, skoro w innych
          miejscach umiesz mądrze pisać?

Będzie jeszcze cała masa wpisów od wku.wionych kierowców, którym po przeczytaniu
          pierwszego postu krew zalewa oczy i nie czytają uważnie następnych.

Nie zdrowiej to napisać coś pozytywnego?

Mejson
      • Gość: sosin Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.aps.edu.pl 30.08.04, 13:17
        Jak ro mowią - glupich nie sieją, sami sie rodzą.
        Dawno nie czytalem takich bredni jak ten RS wypisuje.

Wlasnie, RS - taki gosc jestes, to napisz jaka masz bryke i jak na nia
        zarobiles. Wtedy to sie dopiero posmiejemy................
    • Gość: falcuus Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: 213.17.250.* 30.08.04, 13:22
      Sam jestes pustak. A glupote to bym Ci chetnie sam z tego pustego laba wybil
      rekoma. Ja bym Ci dal pobocze baranie. Sam bys sie na nim znalazl
    • Gość: wredny Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.adm.us.edu.pl 30.08.04, 13:43
      Jak będziesz autem uprzywilowanym i to w akcji to ustąpie ci drogi a teraz
      krótko spadaj debilu z tego forum
      • Gość: Józef Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:54
        spierdalaj głąbie z forum, to że masz skodę fabię rs z niebywałą mocą 130 koni
        to nie znaczy że jesteś pan drogi i że mrugniesz światłami to wszyscy mają ci
        zjeżdżać z drogi palancie. Właśnie przez takich jak ty wiele ludzi teraz leży w
        grobie. Jak jesteś taki pan drogi i master to wyprzedzaj jak będzie z
        naprzeciwka jechać TIR. Taaaak to byłaby satysfakcja - o jednego debila mniej.
        Gówniarz młody jesteś i tyle zobaczymy co będziesz mówił jak się rozwalisz tym
        swoim czeskim gównem buahahaha!
        • Gość: zgredek=rs Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 14:00
          Gdybyście czytali uważnie choć tytuły nie podniecalibyście się każdym
          głupkowatym postem typu "rs". Nie prościej zapuszczać, takim jak rs czy inne
          Henia, ignora a nie wkładać w odpowiedzi nerwy, które i tak niczego nie
          zmienią. Pora żebyśmy sami moderowali to forum nie odpowiadając na takie
          kretyńskie posty.
          Kończę jako rs, ale nie obiecuję że nie pojawię się jako np. kd
    • Gość: huklo Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.adm.us.edu.pl 30.08.04, 13:59
      Skoda Fabia RS ma 130 koni wstyd moja motorynka ma więcej jedż ta Skodinką na
      wielką góre i pchnij w przepaść
    • Gość: gość Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.class146.petrotel.pl 30.08.04, 15:30
      > nie zjeżdżają na pobocze jak ich gonię moją bryczką i chce wyprzedzić.
      Uważaj, żeby ci się koń nie zgrzał.
      • Gość: zgredek Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 16:19
        Dwa posty wyżej napisałem, żebyśmy sami moderowali to forum a tu gość "gość"
        zabiera udział w dyskusji. Śmiać się czy płakać.
        • Gość: aki do zgredka vel RSa IP: *.protonet.pl 30.08.04, 16:32
          widzisz forum auto to tylko zabawa natomiast kierowców o mentalności rs spotyka się codziennie na drodze i to jest prawdziwy problem
        • mejson.e5 Moderowanie 30.08.04, 16:33
          Masz rację - ignorowanie prowokacyjnych, głupich postów wyleczy nas z zalewu
          idiotyzmów.

A co do nerwów to właśnie o to chodzi prowokatorom, by ludzie się wkurzali i
          słali posty pełne adrenaliny.
          Im głupszy, bardziej oczywisty temat, tym łatwiej ludzi sprowokować.

I wtedy trolle wygrywają.

Nie odpowiadajmy na debilne zaczepki!
          Ale możemy odpowiadać sobie nawzajem na mądre wpisy nawet w debilnych wątkach.

Pozdrawiam,

Mejson
          • Gość: zgredek Re: Moderowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:07
            pozdrawiam i jeszcze raz powtórzę, tylko od nas zależy moderowanie tego forum.
    • greenblack Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają 30.08.04, 21:51
      Mnie widok rozpędzonej Fabki paraliżuje i nie jestem w stanie wykonać żadnego
      manewru. Wybacz mi.
      • Gość: zgredek Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 06:44
        Widok dłuższego tekstu do przeczytania też Cię paraliżuje?
        • Gość: XXX FOR ALL Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.08.04, 09:21
          mnie właśnie wytrabiła fabia, nie wchodząc w szczegóły nie zdecydowałem się na
          wyprzedzanie na trzeciego i to bardzo rozzłościło kierowce za mną, oczywiście
          kulturalnie zrobiłem mu miejsce by zobaczyc co to za potwór.......
          1.2 HTP ...naprawdę szacunek ile to ma koni z 60? szok fantazja kierowców skody
          zawsze będzie dla mnie tajemnicą, pogoniłem więc moje 140 koników pony i sobie
          pojechałem zostawiając skodziarza we wstecznym lusterku...
    • Gość: Leon Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.adm.us.edu.pl 31.08.04, 13:24
      Stwierdzam z bólem serca że najgorszymi kierowcami są własćiciele Skody prym
      wiodą Fabie a to taki fajny samochód Drugie miejsce Fiat naczele z Punto
      • Gość: zgredek Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:47
        A największymi głąbami są ci, którzy nie czytają całych wątków i nie wiedząc,
        czy ktoś już odpowiedział, czy nie wrzucają swoją odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka