Gość: rs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:41 na pobocze jak ich gonię moją bryczką i chce wyprzedzić. To że jest ograniczenie do 60 to mnie gówno obchodzi. Jak pustak widzi, że walę światłąmi to niech się usunie na pobocze. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Ech tam... Pustak.... IP: *.sys.teleca.se 30.08.04, 09:47 Fabia RS? Buahhhhaaaaa.... Widzac po Twoich wpisach na forum, jestes mlodym gowniarzem, ktoremu 100 koni do lba uderzylo. Bedzie tylko szkoda rodzicow, albo w sumie bardziej tego drzewa... Link Zgłoś
Gość: rs Re: Pustak.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:48 Odwal się od moich staryh Link Zgłoś
Gość: Ech tam... Spoko. IP: *.sys.teleca.se 30.08.04, 09:52 Wiesz dlaczego nie zjezdzaja? Bo chca popatrzec jak taki chojrak jak Ty wyprzedza na 6tego. Przeciez jestes w tym mistrzem... Link Zgłoś
Gość: rs Re: Spoko. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:54 Tobie, nigdy takie głomby w kaszlakach nie pszeszkadzały? Święty jesteś? Link Zgłoś
Gość: Ech tam... Nie. IP: *.sys.teleca.se 30.08.04, 09:58 Nie przeszkadzaja. Jak mam problem to sam rozwiazuje a nie prosze innych o pomoc. Poza tym pobocze to nie prawy pas. Link Zgłoś
Gość: rs Re: Nie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 10:11 Gówno wiesz o jeżdżeniu autem. Wszyscy gówno wiecie. Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Nie. IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 30.08.04, 10:19 Najważniejsze że Ty masz pojęcie o jeżdzeniu, bo kultury u Ciebie za grosz... Link Zgłoś
Gość: wredny Re: Nie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:16 Gość portalu: rs napisał(a): > Gówno wiesz o jeżdżeniu autem. Wszyscy gówno wiecie. Jasnie pan jedzie i "mryga" to wszyscy do rowu ,bo nie moze sobie nijak dac rady na drodze ,nawet z kaszlami ?? Wykup jazdy dodatkowe w Osrodku Szkolenia Kierowcow - moze to cos pomoze ? Chociaz watpie. Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.zurich.pl 30.08.04, 10:19 Gdzie jest moderator? Link Zgłoś
Gość: rs Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 10:24 Nie płacz za moderatorem, możemy się ścignonć na drodze jak chcesz Link Zgłoś
Gość: Kris_katowice Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:02 Głąby nie zjeżdżają bo mają wielką nadzieję że zaczniesz wyprzedzać kiedy w z naprzeciwka pojedzie wielka ciężarówka. I wtedy będzie jednego półgłowka na polskich drogach mniej. Nienawidzę takich durni jak ty i nigdy im nie zjeżdzam, wręcz przeciwnie. Jak ktoś słusznie napisał pobocze to nie prawy pas... Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.comarch.pl 30.08.04, 16:04 Ja zjeżdżam, jeśli są do tego warunki. Z dwóch względów. Po pierwsze jeśli są ku temu warunki, (puste pobocze, nikt nie jedzie z przeciwka) nic mnie nie kosztuje zjechanie na bok, a manewr wyprzedzania może być przeprowadzony bezpieczniej (wyprzedzający ma lepszą widoczność). Po drugie lepiej jest mieć takiego delikwenta przed sobą (daleko przed sobą) niż na zderzaku. Jeżeli z naprzeciwka jadą samochody, nie zjeżdżam, nie chce mieć kogoś na sumieniu. Link Zgłoś
grogreg Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają 30.08.04, 21:32 )Ocywiscie, jesli sa sprzyjajace warunki to chyba kazdy zjezdza. Ale co zrobic gdy takich warunkow nie ma, a palant blyska i trabi? Link Zgłoś
Gość: Fiat 126P Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.miechow.com / 80.51.253.* 30.08.04, 21:49 Jak jedzie za mną taki burak i trąbi to specjalnie nie zjeżdzam bo droga jest dla wszystkich, a że mamusia lub tatuś nakradli w czasach PRL - u teraz sobie może pozwolić na lepszą brykę.Wykup sobie tor własny. Nikt ci nie będzie musiał się suwać. Link Zgłoś
Gość: werd Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.adm.us.edu.pl 30.08.04, 12:13 Ja naprawde mam super bryke z silnikem że możesz tylko śnić ale jak widze głąba takiego jak ty który mi miga światłami w perfidny sposób zwalniam i trzymie takiego dupka , a mam prawo gdyż przepis mowi na dwu pasmówce mozna jechac tylko 110 km tak że w tedy ćwoku możesz mnie bodnać Najbardzeij szkoda mi twoich rodziców że mają takiego debila Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: 83.168.104.* 30.08.04, 12:28 potem takim głąbom stawiają rodzice pomniczki z wielkim płaczem przy drogach zamiast wczesniej lać po głupim łbie pasem. Link Zgłoś
Gość: kk Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:38 a kim ty debilu jestes zeby ci robic miejsce, chcesz sie scigac to pograj w undergrounda. faktycznie trzeba zjechac na pobocze ale jak juz jest ciezka sytuacja i taki debil moze sie rozbic ale normalnie niech czeka na swoja kolej. Link Zgłoś
Gość: zgredek =rs A po co mi odpowiadacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:15 Nie prościej było zapuscić ignora. Takich rs-ów pojawia się na tym forum od groma, a Wy im na wszystkie posty odpowiadacie. Ech. Link Zgłoś
mejson.e5 Re: A po co mi odpowiadacie 30.08.04, 16:39 Gość portalu: zgredek =rs napisał(a): "Nie prościej było zapuscić ignora. Takich rs-ów pojawia się na tym forum od groma, a Wy im na wszystkie posty odpowiadacie. Ech." I o co psujesz ludziom krew wymyślając idiotyczne zaczepki, skoro w innych miejscach umiesz mądrze pisać? Będzie jeszcze cała masa wpisów od wku.wionych kierowców, którym po przeczytaniu pierwszego postu krew zalewa oczy i nie czytają uważnie następnych. Nie zdrowiej to napisać coś pozytywnego? Mejson Link Zgłoś
Gość: sosin Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.aps.edu.pl 30.08.04, 13:17 Jak ro mowią - glupich nie sieją, sami sie rodzą. Dawno nie czytalem takich bredni jak ten RS wypisuje. Wlasnie, RS - taki gosc jestes, to napisz jaka masz bryke i jak na nia zarobiles. Wtedy to sie dopiero posmiejemy................ Link Zgłoś
Gość: falcuus Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: 213.17.250.* 30.08.04, 13:22 Sam jestes pustak. A glupote to bym Ci chetnie sam z tego pustego laba wybil rekoma. Ja bym Ci dal pobocze baranie. Sam bys sie na nim znalazl Link Zgłoś
Gość: wredny Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.adm.us.edu.pl 30.08.04, 13:43 Jak będziesz autem uprzywilowanym i to w akcji to ustąpie ci drogi a teraz krótko spadaj debilu z tego forum Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:54 spierdalaj głąbie z forum, to że masz skodę fabię rs z niebywałą mocą 130 koni to nie znaczy że jesteś pan drogi i że mrugniesz światłami to wszyscy mają ci zjeżdżać z drogi palancie. Właśnie przez takich jak ty wiele ludzi teraz leży w grobie. Jak jesteś taki pan drogi i master to wyprzedzaj jak będzie z naprzeciwka jechać TIR. Taaaak to byłaby satysfakcja - o jednego debila mniej. Gówniarz młody jesteś i tyle zobaczymy co będziesz mówił jak się rozwalisz tym swoim czeskim gównem buahahaha! Link Zgłoś
Gość: zgredek=rs Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 14:00 Gdybyście czytali uważnie choć tytuły nie podniecalibyście się każdym głupkowatym postem typu "rs". Nie prościej zapuszczać, takim jak rs czy inne Henia, ignora a nie wkładać w odpowiedzi nerwy, które i tak niczego nie zmienią. Pora żebyśmy sami moderowali to forum nie odpowiadając na takie kretyńskie posty. Kończę jako rs, ale nie obiecuję że nie pojawię się jako np. kd Link Zgłoś
Gość: huklo Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.adm.us.edu.pl 30.08.04, 13:59 Skoda Fabia RS ma 130 koni wstyd moja motorynka ma więcej jedż ta Skodinką na wielką góre i pchnij w przepaść Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.class146.petrotel.pl 30.08.04, 15:30 > nie zjeżdżają na pobocze jak ich gonię moją bryczką i chce wyprzedzić. Uważaj, żeby ci się koń nie zgrzał. Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 16:19 Dwa posty wyżej napisałem, żebyśmy sami moderowali to forum a tu gość "gość" zabiera udział w dyskusji. Śmiać się czy płakać. Link Zgłoś
Gość: aki do zgredka vel RSa IP: *.protonet.pl 30.08.04, 16:32 widzisz forum auto to tylko zabawa natomiast kierowców o mentalności rs spotyka się codziennie na drodze i to jest prawdziwy problem Link Zgłoś
mejson.e5 Moderowanie 30.08.04, 16:33 Masz rację - ignorowanie prowokacyjnych, głupich postów wyleczy nas z zalewu idiotyzmów. A co do nerwów to właśnie o to chodzi prowokatorom, by ludzie się wkurzali i słali posty pełne adrenaliny. Im głupszy, bardziej oczywisty temat, tym łatwiej ludzi sprowokować. I wtedy trolle wygrywają. Nie odpowiadajmy na debilne zaczepki! Ale możemy odpowiadać sobie nawzajem na mądre wpisy nawet w debilnych wątkach. Pozdrawiam, Mejson Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Moderowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:07 pozdrawiam i jeszcze raz powtórzę, tylko od nas zależy moderowanie tego forum. Link Zgłoś
greenblack Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają 30.08.04, 21:51 Mnie widok rozpędzonej Fabki paraliżuje i nie jestem w stanie wykonać żadnego manewru. Wybacz mi. Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 06:44 Widok dłuższego tekstu do przeczytania też Cię paraliżuje? Link Zgłoś
Gość: XXX FOR ALL Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.08.04, 09:21 mnie właśnie wytrabiła fabia, nie wchodząc w szczegóły nie zdecydowałem się na wyprzedzanie na trzeciego i to bardzo rozzłościło kierowce za mną, oczywiście kulturalnie zrobiłem mu miejsce by zobaczyc co to za potwór....... 1.2 HTP ...naprawdę szacunek ile to ma koni z 60? szok fantazja kierowców skody zawsze będzie dla mnie tajemnicą, pogoniłem więc moje 140 koników pony i sobie pojechałem zostawiając skodziarza we wstecznym lusterku... Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.adm.us.edu.pl 31.08.04, 13:24 Stwierdzam z bólem serca że najgorszymi kierowcami są własćiciele Skody prym wiodą Fabie a to taki fajny samochód Drugie miejsce Fiat naczele z Punto Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Dlaczego głąby w wolnych autach nie zjeżdżają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:47 A największymi głąbami są ci, którzy nie czytają całych wątków i nie wiedząc, czy ktoś już odpowiedział, czy nie wrzucają swoją odpowiedź. Link Zgłoś