Dodaj do ulubionych

Czy przenosimy się do USNET'u?

IP: 212.106.189.* 05.04.02, 08:46
No jak?Coraz mniej postów tutaj a coraz więcej tam.
Obserwuj wątek
    • Gość: koko Re: Czy przenosimy się do USNET'u? IP: *.pkobp.pl 05.04.02, 09:46
      Podaj adres!
      Pozdrawiam!!
      • Gość: _ Re: Czy przenosimy się do USNET'u? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 00:49
        www.gazeta.pl/usenet/
    • Gość: Mirek Re: Czy przenosimy się do USNET'u? IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 10:29
      Podaj adres grupy bo nie trafiłem a nie chce mi się szukać. I napisz jeszcze w
      czym ten usnet jest lepszy.
      • Gość: Michal Re: Czy przenosimy się do USNET'u? IP: *.telia.com 06.04.02, 11:41
        adres jest wlasciwy wchodzi sie na to samo co teraz jestesmy.Facet Cie w
        bambuko robi.Pzdr.Michal
      • Gość: _ Re: Czy przenosimy się do USNET'u? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 17:02
        www2.gazeta.pl/usenet/704354,27013.html?group=pl.misc.samochody

lepiej ?
    • Gość: Ed Re: Czy przenosimy się do USNET'u? IP: *.mw.mil.pl 06.04.02, 17:56
      Sprawdziłem.
      A jednak tutaj bardziej mi się podoba.
      Pzdr. Ed
    • Gość: Mirek Re: Czy przenosimy się do USNET'u? IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 20:43
      Zajrzałem, ale nie podoba mi się. Mniej przyjazny układ funkcjonalny, mniej
      czytelna czcionka (chyba że nie umiem przestawić żeby nie było tych
      archaicznych szeryfów), mniej opcji. Jak ktoś słusznie
      zauważył "przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka". A poza tym (i przede
      wszystkim) nie widzę nikogo z naszego towarzystwa które lubię. I nie lubię U.S.
      (obojętne czy A., -net czy Force).
      Jednym słowem - ja zostaję, a dezerterom krzyż na drogę.
      P.S. do autora wątku - a może wrzuć propozycję przenosin do usnet'u?
    • Gość: Ed Re: Czy przenosimy się do USNET'u? IP: *.mw.mil.pl 06.04.02, 21:02
      Tutaj można się z Druidem pokłócić jeśli akurat ma ochotę, albo od Kropki dobre
      słowo uzyskać - a tam co?..

Z ukłonami dla w/w - Ed.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka