Dodaj do ulubionych

Proama, ktoś korzysta?

11.10.14, 13:57
Szukam dobrej firmy ubezpieczeniowej. Ostatnio mocno reklamuje się proama, ktoś korzystał z usług tej firmy?

goo.gl/FlI4Hi
Obserwuj wątek
    • xvqqvx Nie polecam Proamy - kretyńsko spamuje. 11.10.14, 17:34
      Nie polecam Proamy - widocznie nie mają dobrej oferty, skoro zatrudniają kretynów spamerów.
      • qqbek Nie polecam Proamy - kretyńsko spamuje. 11.10.14, 18:58
        xvqqvx napisał:

> Nie polecam Proamy - widocznie nie mają dobrej oferty, skoro zatrudniają
        > kretynów spamerów.

Hehe - żona u nich pracuje i spodziewałem się po nich czegoś lepszego.
        A tak Proama wychodzi na bandę zaślinionych kretynów, przynajmniej dział marketingu (albo komórka zajmująca się tym "szeptanym").
        A to dziwne, bo zatrudnili głównie "spadochroniarzy" z PZU, więc można by było po nich spodziewać się większego profesjonalizmu:P
        • xvqqvx Re: Nie polecam Proamy - kretyńsko spamuje. 11.10.14, 20:17
          Albo ktoś wpadł na pomysł wynajęcia firmy zajmującej się marketingiem na forach, czyli spamowaniem - autor wątku spamuje dla różnych firm. Ciekaw jestem, czy zaraz zacznie pyskować z tego, czy innego konta, że nie jest spamerem.
      • zielona-galazka Re: Nie polecam Proamy - kretyńsko spamuje. 14.10.14, 11:10
        xvqqvx napisał:

> Nie polecam Proamy - widocznie nie mają dobrej oferty, skoro zatrudniają
        > kretynów spamerów.

Czyli praca idealna dla Ciebie.
        • xvqqvx Re: Nie polecam Proamy - kretyńsko spamuje. 14.10.14, 12:22
          > Czyli praca idealna dla Ciebie.

Niestety miejsce dawno zajęte przez nieporównywalnie lepszego kandydata - Ciebie. :-)
      • fajkaaa Re: Nie polecam Proamy - kretyńsko spamuje. 14.10.14, 12:10
        Widzę, że nie warto pytać cokolwiek na forum bo zaraz się rozkręci #gó...burza, że jestem z proama. Nawet mi was nie żal.
        • xvqqvx Re: Nie polecam Proamy - kretyńsko spamuje. 14.10.14, 12:19
          > Widzę, że nie warto pytać cokolwiek na forum bo zaraz się rozkręci #gó...burza,
          > że jestem z proama. Nawet mi was nie żal.

Już dobrze spamerze. Niestety nie przykro mi, że nie dostaniesz premii za pomysł marketingu.
          :-)
        • qqbek Żal durnych spamerów z Proamy :) 14.10.14, 13:33
          fajkaaa napisał(a):

> Widzę, że nie warto pytać cokolwiek na forum bo zaraz się rozkręci #gó...burza,
          > że jestem z proama. Nawet mi was nie żal.

Widzisz - moja żona pracuje w Proamie, ale nienawidzę spamu i kretynów nie potrafiących nawet regulaminu forum doczytać (tej sekcji dotyczącej linków na przykład:)
          Nawet mi Ciebie żal - pracować w jakiejś małej agencji marketingowej, stanowiącej podwykonawcę jakiejś większej agencji, która to z kolei jest usługodawcą jakiejś mniejszej spółki ubezpieczyciela. Jesteś, robaczku, na samym dnie a do tego głupi jesteś jak but :)

Bo do tej pory miałeś, robaczku, typową reakcję forum AM na wrzucenie spamu.
          Zakładam jednak, że ten post mówiący, że "nawet nas Tobie nie żal" dopiero wywoła gów_noburzę, jakiej jeszcze nie widziałeś.
          • xvqqvx Re: Żal durnych spamerów z Proamy :) 14.10.14, 14:19
            Notabene wspomniałem, że głupi spamer będzie pyskował. :-)
    • don.kichote Re: Proama, ktoś korzysta? 12.10.14, 23:56
      Zrobiłem symulację i z 70% zniżki, wyszło mi dużo drożej niż u obecnego ubezpieczyciela z 60% zniżki!?
      Ciekawostka taka...

:-(((
    • klemens1 Re: Proama, ktoś korzysta? 13.10.14, 11:34
      Zaniżają cenę auta w stosunku do innych TU. Tyle na razie o nich wiem.
    • fredoo Re: Proama, ktoś korzysta? 14.10.14, 10:29
      Ubezpieczyłem zabytek bo wyszło najtaniej
      • qqbek Proama durni spamerzy. 14.10.14, 11:03

Wiesz...ja też mam u nich BMW, bo wyszło najtaniej (130 zeta taniej niż PZU chciało na przykład)... ale to nie powód, żeby podbijać spamerowi wątek :-/
        • darmowy1 Re: Proama durni spamerzy. 14.10.14, 14:01
          Też mam u nich to i owo ale to nie powód żeby podbijać spamerowi wątek. :)
          • qqbek Re: Proama durni spamerzy. 14.10.14, 15:16
            darmowy1 napisał:

> Też mam u nich to i owo ale to nie powód żeby podbijać spamerowi wątek. :)

Chciałem też delikatnie zasugerować, żem kutwa i za 100 zeta więcej można mieć OC w PZU, które nie dość że wiąże się z pewnymi korzyściami (niech sobie OWU doczytają, ja spamować nie zamierzam) dla ewentualnych poszkodowanych, to gdy ja bym był poszkodowany przez kogoś innego, działałoby prawie jak AC.

No, ale BMW zrobiło w tym roku jakieś zawrotne 5.000km to może być na bylejakim OC, na bylejakich warunkach, za to za małe pieniądze.
            • samspade Re: Proama durni spamerzy. 14.10.14, 15:44
              Szkoda że nie ma tych korzyści dla ludzi poszkodowanych przez osoby ubezpieczone w pzu. Mogli by działać jak w reklamie że są super cacy itd. A nie zaniżać kwotę odszkodowania i stwarzać problemy.
    • toreon Cięzkie życie mają spamerzy na auto-moto 14.10.14, 11:08
      Na innych forach spamerstwo kwitnie w najlepsze, wpisy typu "polecam klej do glazury X", "polecam przedszkole X, jest świetne" sa na porządku dziennym i nikt specjalnie tam nie reaguje, niektórzy chyba nawet nie widza w nich nic podejrzanego.
      Ale nie szkoda mi ich, niech podejmą wysiłek intelektualny i choć trochę maskują swoje spamerstwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka