motodawca1 11.09.04, 19:05 kierowca w Top Gear? Szukam po sieci szukam po innych mediach i nic - nie mam pojęcia kim on jest i wogóle nikt mi nie przychodzi na myśl. Może ktoś z Was, szanowni 4umowicze ma jakiś pomysł, a może wie...? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Adam Re: Kim jest Lemski? IP: *.acn.waw.pl 11.09.04, 20:59 U nas w Wyborczej w "Wysokich Obrotach" wystąpiła "popłuczyna" Stiga niejaki "Lemski" (też w kasku) Nie ma to jak zdolności naśladowania:):):):) Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kim jest Lemski? IP: *.acn.waw.pl 11.09.04, 21:29 Przepraszam bo mogło zabrzmieć to obraźliwie. Oczywiscie używając słowa "popłuczyna " miałem na myśli naśladownictwo samego typu tajemniczego kierowcy testowego w kasku, żywcem wziętego z Top Gear, a oczywiscie nie umniejszając nic naszemu "Lemskiemu", którego serdecznie pozdrawiam. Adam Link Zgłoś
Gość: -) Re: Kim jest The Stig? IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 11.09.04, 22:19 pewnie to ktorys z prowadzacych - za pewne nie kudlaty. tak tylko namieszali, by bylo ciekawiej. W koncu sugeruja, ze to jakis rajdowy fachowiec a gdyby kudlaty jezdzil jako fachowiec, to nikt by go nie bral na powaznie Link Zgłoś
kag Re: Kim jest The Stig? 11.09.04, 22:54 www.topgear.com/content/features/stories/stig_condolence/01/ wg info na usenecie to f1rejects.com/drivers/mccarthy/ Link Zgłoś
art_0 Re: Kim jest The Stig? 12.09.04, 00:00 Hej, czyli On naprawde zginal podczas tych wyglupow z Jaguarem na lotniskowcu? Dotychczas bylem przekonany ze to tylko sciema....a Stig po prostu zrezygnowal z wspolpracy z TopGearem. Art Link Zgłoś
motodawca1 Re: Kim jest The Stig? 12.09.04, 10:16 bez jaj(ek)!!! gdyby w samochodzie był człowiek ludzie z lotniskowca rzuciliby sie na ratunek a nie stali i czekali aż pojawi się kask na powierzchni... Stig z 1 częsci został zastąpiony innym kierowcą, a wtej chwili spokojnie sobie żyje w jakimś nieciekawym angielskim miasteczku A znacie Ghost Ridera? Niewiele osob wie kim on może być. Niewiele osob wie czy żyje, czy nadal jeździ. NIewiele osob wie czy GR z pierwszej części to ta sama osoba co GR z częsci 2 i teraz wszyscy zastanawiają sie kto gra w cześci trzeciej. Oraz czy GR to wogóle jedna osoba. Gdyby ktoś coś wiedział proszę o info. A Ghost Ridera możecie poznać ściągając trailery stąd: www.ghostridermovie.net/ zassijcie i zastanówcie się co takiego jest w tych maszynach i w ich kierowcach ;) Link Zgłoś
art_0 Re: Kim jest The Stig? 12.09.04, 18:46 No kurtka,tez slaby to on nie jest.....Ale wartosc 499bhp w Hayabusie Turbo jest chyba dosc...zawyzona. pozdrawiam Art Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kim jest The Stig? IP: *.class145.petrotel.pl 12.09.04, 21:53 Kiedyś myślałem, że to Richard Hammond :) Kto wie, może? :P Z 2 strony — na TVN Turbo aqrat leci świeża Top Gira, czyżby zmartwychwstał?? Link Zgłoś
motodawca1 Re: Kim jest The Stig? 13.09.04, 00:14 Do Art_0 niestety, Busa z 500 HP to możliwe jak masz newry i ochote poszukaj na Kazaa GHOST RIDER (szukaj tych powyżej 700 Mega, są 2 części GR2 Goes Wild, GR The Final Ride kiedyś sie śmiałem z tego co gościu wyprawia, często sam ładowałem na czoło z TIRem, ale po mojej małej kraksie gdy teraz oglądam GR mam... miękko w nogach POlecam i mam nadzieję, ze jeśłi ktoś zobaczy całośc to napisze o tym co myśli o GR. Link Zgłoś
art_0 Re: Kim jest The Stig? 13.09.04, 01:19 Oglądałem wszystkie trailery, wiec mam pewne podstawy do oceny: ten czlowiek chyba urodzil sie z jakas wada mozgu. On w ogole nie czuje strachu. Jazda z predkoscia 250 km/h w dosc duzym ruchu, wpychanie sie miedzy jadace pojazdy....to moze imponowac. Ale mimo wszystko trzeba pamietac ze jedno nieprzewidziane zachowanie innego uczestnika ruchu (np gwaltowne zahamowanie na autostradzie) spowoduje karambol z wieloma ofiarami. Czym innym jest jechanie po pustej, prostej autostradzie 300 km/h, a czym innym jest takie igranie ze smiercia. Wracajac do technicznej czesci dyskusji...Czy Busa moze miec 500 KM? Mysle ze nie. Standardowy silnik ma 176 KM co i tak jest rewelacyjnym wynikiem. Do 500 KM jest dluuuga droga. Kiedys w Godwood byla Hayabusa turbo z dolozonym NOSem. I nawet mimo strzalu miala lacznie okolo 300 KM (230+75NOS). A gdzie tu 500? Tyle ma Tomahawk, ale tam siedzi V10 8,3l z Vipera. No ale nie znam sie na dobrze na ekstremalnych przerobkach silnikow motocyklowych, wiec moze jest tak jak mowisz... pozdrawiam Art P.S. a dlaczego "niestety"? motodawca1 napisał: > Do Art_0 niestety, Busa z 500 HP to możliwe Link Zgłoś