Dodaj do ulubionych

Kim jest The Stig?

11.09.04, 19:05
kierowca w Top Gear?

Szukam po sieci szukam po innych mediach i nic - nie mam pojęcia kim on jest
i wogóle nikt mi nie przychodzi na myśl.
Może ktoś z Was, szanowni 4umowicze ma jakiś pomysł, a może wie...?
Obserwuj wątek
    • facet.no.1 Re: Kim jest The Stig? 11.09.04, 20:07
      nie wiem, ale z checia bym go zastapil.
      • Gość: Adam Re: Kim jest Lemski? IP: *.acn.waw.pl 11.09.04, 20:59
        U nas w Wyborczej w "Wysokich Obrotach" wystąpiła "popłuczyna" Stiga
        niejaki "Lemski" (też w kasku)
        Nie ma to jak zdolności naśladowania:):):):)
        • Gość: Adam Re: Kim jest Lemski? IP: *.acn.waw.pl 11.09.04, 21:29
          Przepraszam bo mogło zabrzmieć to obraźliwie. Oczywiscie używając
          słowa "popłuczyna " miałem na myśli naśladownictwo samego typu tajemniczego
          kierowcy testowego w kasku, żywcem wziętego z Top Gear, a oczywiscie nie
          umniejszając nic naszemu "Lemskiemu", którego serdecznie pozdrawiam.

Adam
    • Gość: -) Re: Kim jest The Stig? IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 11.09.04, 22:19
      pewnie to ktorys z prowadzacych - za pewne nie kudlaty. tak tylko namieszali,
      by bylo ciekawiej. W koncu sugeruja, ze to jakis rajdowy fachowiec a gdyby
      kudlaty jezdzil jako fachowiec, to nikt by go nie bral na powaznie
    • kag Re: Kim jest The Stig? 11.09.04, 22:54
      www.topgear.com/content/features/stories/stig_condolence/01/
      wg info na usenecie to f1rejects.com/drivers/mccarthy/
      • art_0 Re: Kim jest The Stig? 12.09.04, 00:00
        Hej, czyli On naprawde zginal podczas tych wyglupow z Jaguarem na lotniskowcu?
        Dotychczas bylem przekonany ze to tylko sciema....a Stig po prostu zrezygnowal
        z wspolpracy z TopGearem.

Art
        • motodawca1 Re: Kim jest The Stig? 12.09.04, 10:16
          bez jaj(ek)!!! gdyby w samochodzie był człowiek ludzie z lotniskowca rzuciliby
          sie na ratunek a nie stali i czekali aż pojawi się kask na powierzchni...
          Stig z 1 częsci został zastąpiony innym kierowcą, a wtej chwili spokojnie sobie
          żyje w jakimś nieciekawym angielskim miasteczku

A znacie Ghost Ridera?
          Niewiele osob wie kim on może być. Niewiele osob wie czy żyje, czy nadal
          jeździ. NIewiele osob wie czy GR z pierwszej części to ta sama osoba co GR z
          częsci 2 i teraz wszyscy zastanawiają sie kto gra w cześci trzeciej. Oraz czy
          GR to wogóle jedna osoba.
          Gdyby ktoś coś wiedział proszę o info.
          A Ghost Ridera możecie poznać ściągając trailery stąd:
          www.ghostridermovie.net/
          zassijcie i zastanówcie się co takiego jest w tych maszynach i w ich kierowcach
          ;)
          • art_0 Re: Kim jest The Stig? 12.09.04, 18:46
            No kurtka,tez slaby to on nie jest.....Ale wartosc 499bhp w Hayabusie Turbo
            jest chyba dosc...zawyzona.

pozdrawiam

Art
            • Gość: gość Re: Kim jest The Stig? IP: *.class145.petrotel.pl 12.09.04, 21:53
              Kiedyś myślałem, że to Richard Hammond :) Kto wie, może? :P
              Z 2 strony — na TVN Turbo aqrat leci świeża Top Gira, czyżby zmartwychwstał??
    • motodawca1 Re: Kim jest The Stig? 13.09.04, 00:14
      Do Art_0 niestety, Busa z 500 HP to możliwe
      jak masz newry i ochote poszukaj na Kazaa GHOST RIDER (szukaj tych powyżej 700
      Mega, są 2 części GR2 Goes Wild, GR The Final Ride
      kiedyś sie śmiałem z tego co gościu wyprawia, często sam ładowałem na czoło z
      TIRem, ale po mojej małej kraksie gdy teraz oglądam GR mam... miękko w nogach
      POlecam i mam nadzieję, ze jeśłi ktoś zobaczy całośc to napisze o tym co myśli
      o GR.
      • art_0 Re: Kim jest The Stig? 13.09.04, 01:19
        Oglądałem wszystkie trailery, wiec mam pewne podstawy do oceny:
        ten czlowiek chyba urodzil sie z jakas wada mozgu. On w ogole nie czuje
        strachu. Jazda z predkoscia 250 km/h w dosc duzym ruchu, wpychanie sie miedzy
        jadace pojazdy....to moze imponowac. Ale mimo wszystko trzeba pamietac ze jedno
        nieprzewidziane zachowanie innego uczestnika ruchu (np gwaltowne zahamowanie na
        autostradzie) spowoduje karambol z wieloma ofiarami. Czym innym jest jechanie
        po pustej, prostej autostradzie 300 km/h, a czym innym jest takie igranie ze
        smiercia.
        Wracajac do technicznej czesci dyskusji...Czy Busa moze miec 500 KM? Mysle ze
        nie. Standardowy silnik ma 176 KM co i tak jest rewelacyjnym wynikiem. Do 500
        KM jest dluuuga droga. Kiedys w Godwood byla Hayabusa turbo z dolozonym NOSem.
        I nawet mimo strzalu miala lacznie okolo 300 KM (230+75NOS). A gdzie tu 500?
        Tyle ma Tomahawk, ale tam siedzi V10 8,3l z Vipera. No ale nie znam sie na
        dobrze na ekstremalnych przerobkach silnikow motocyklowych, wiec moze jest tak
        jak mowisz...

pozdrawiam

Art

P.S. a dlaczego "niestety"?

motodawca1 napisał:

> Do Art_0 niestety, Busa z 500 HP to możliwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka