Gość: damian116 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 20:56 MAM 5-LETNIA SKODE FELICJE 1.3 OD NOWOŚCI. CZY U WAS TEŻ WYSTĄPIŁY JUŻ PISKI W PRZEDNIM ZAWIESZENIU W OKRESIE LETNIM GDY JEST SUCHO. Link Zgłoś Obserwuj wątek
bwiech Re: PISKI W PRZEDNIM ZAWIESZENIU W SKODZIE FELICI 28.09.04, 20:30 Owszem ja również w swojej feli to słyszę.Poradzono mi w ASO żeby popryskać sylikonowym sprajem.Na jakiś czas pomogło. Link Zgłoś
Gość: marko Re: PISKI W PRZEDNIM ZAWIESZENIU W SKODZIE FELICI IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 03.10.04, 21:52 Ja mam 8-letnią, po wymianie przgubów zwrotnic. Też piszczało. Mechanik strzykaweczką wstrzyknął trochę oleju pod osłonki gumowe przegubu i mam spokój z piszczeniem w czasie jazdy. Link Zgłoś
Gość: qqryq Re: PISKI W PRZEDNIM ZAWIESZENIU W SKODZIE FELICI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.04, 17:35 ja mam skode felke z 98 roku i zadnych przegubow z przodu nie wymienialem ani nie dochodza zadne piski z przedniego zawieszenia. jedyne co popiskuje niekiedy to klocki abo tarcze kiedy zbliza sie termin przegladu. dopiero po przejechaniu 100 tys km w tylnym kole poszlo lozysko w czasie jazdy objawia sie to jakby chodzil wlaczony wentylator albo zalaczala sie turbosprezarka. z nieplanowanych napraw mialem jeszcz dwa razy wymieniane diody alternatora. reszta jeszcze sie jakos trzym mimo tak duzego przebiegu (amortyzatory, osprzet silnika, elektryka) zadnych problemow Link Zgłoś