hutchence 15.12.18, 23:48 Nowa Mazda C-3. Ceny. Czy kogoś poyebało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Re: C-3 16.12.18, 00:59 Dlaczego od razu kogoś miałoby po3.14erdolić z CX-3? Fiat 500X (z przedpotopowym dziś wnętrzem) kosztuje od 64 w górę. Cena mody na "krosołwery" 😂 Dostajesz auto mniejsze w środku niż Fabieda za cenę dwóch Fabied :) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: C-3 16.12.18, 02:24 A to mowicie ze to drogie? u nas pisza ze to taniocha? "How Much Does the Mazda CX-3 Cost? With a starting MSRP of $20,390, the CX-3 is one of the more affordable new subcompact SUVs. There are a few less-expensive rivals, but the CX-3’s thrilling performance, decent fuel economy estimates, and long list of features make it a great value. Even higher-level trims are priced competitively. The top-of-the-line CX-3 Grand Touring starts at $25,745, which is several thousand dollars cheaper than many rivals' highest trims." Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: C-3 16.12.18, 03:12 U was to zresztą ułamek rynku. U nas "poważny gracz". Mój sąsiad sobie Q2 kupił ostatnio. Kurła, ale to małe w środku. Ja mam małe auto, ale jego małe auto jest dużo, dużo mniejsze niż moje małe auto :) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: C-3 16.12.18, 18:06 No bo jak cos Q kupujesz to niech to Q bedzie przynajmnije rozsadnej wielkosci Q... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: C-3 16.12.18, 18:10 No u nas to kosztuje tyle samo w $ co i Was albo i mniej bo wy macie jeszcze VAT.... A u nas to mniej niz polowa sredniej krajowej... Byloby fair gdyby u Was takie auto kosztowalo ponizej 30 tys PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: C-3 16.12.18, 20:06 Pewnie chodzi o Mazde 3. Bo drogo... Masakra jakaś... Albo Mazda odchodzi od polityki rabat max 5% i to najlepiej w akcesoriach i teraz będą rabaty 20-30%... albo odplyneli po jakiejś trefnej sake i dali ceny jak za Merca... Za sensowny silnik z automatem i wyposażeniem na poziomie mojej 6 chcą prawie tyle ile ja dałem za 6 te 3.5 roku temu... A to jednak klasa niżej... Odpowiedz Link Zgłoś
hutchence Re: C-3 16.12.18, 21:01 No o 3 mi chodziło. Cena za podstawową wersję od 98k. Popłynęli. Odpowiedz Link Zgłoś
1realista Re: C-3 16.12.18, 21:54 To typowa cena kompakta. Fakt , ceny mocno poszły w górę ale większość aut sprzedaje się w wynajmie na 3-4 lata. Suvomoda mocno podbiła ceny - jak klient za taki sam model ale na większych kołach i nieco wyżej zawieszony jest w stanie dopłacić 15-25 tys. to dlaczego nie zaszaleć z cenami. Póki zbyt to nie ma co obniżać. Fakt, że ceny dla klientów kupujących prywatnie ceny są masakrycznie wysokie patrząc w relacji do minimalnej, przeciętnej i średniej pensji. Wkrótce zdechnie rynek aut używanych bo za kilkuletnie auta z przeciętnym przebiegiem 150 tys. gdzie zaraz nastąpi lawina awarii ( ach te optymalizacje ) nikt nie zapłaci ofertowych cen. Odpowiedz Link Zgłoś
hutchence Re: C-3 16.12.18, 22:01 Ojciec kupił w tym roku na wiosnę trójke za ok 92k. Prawie max opcja bez skóry i ledów. A tu za więcej podstawowa wersja. Lekka przeginka. Za te pieniądze można znaleźć lepsze auto. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: C-3 17.12.18, 13:07 Male auta kosztują teraz prawie tyle co duże. Przykład - roczna optima kombi diesel 79.900, roczna stonic diesel 69.900 Odpowiedz Link Zgłoś