Gość: Gaz_Powei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 11:59 diesli ! www.autobild.de/test/neuwagen/artikel.php?artikel_id=6804&artikel_seite=3 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kdmk Re: Diesel vs Gaz !! Dane techniczne !Nadchodzi k IP: *.casablanca.com.pl 18.10.04, 12:09 zauwaz tylko ze tam piszaa o gazie ziemnym Link Zgłoś
Gość: Gaz Re: Diesel vs Gaz !! Dane techniczne !Nadchodzi k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 12:12 Link Zgłoś
Gość: Gaz_Powei Re: Diesel vs Gaz !! Dane techniczne !Nadchodzi k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 12:13 Gaz to gaz Panie i już . Mi to tam wiesie co mnie tam lejom aby siem poruszało . Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Diesel vs Gaz !! IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.04, 15:56 Jezdzij sobie na czym chcesz ja nie bardzo mam ochote wozic ze soba butle gazowa bedaca pod cisnieniem 200 bar. Eksploatacja auta na NGT jest tansza niz diesel, a diesel tanszy od benzyny to jednoznacznie nie koniec diesli tylko benzynowych. Benzyna + NGT (np. Fiat Multipla Bi-Power) jest mozliwe ale nie NGT + diesel. Link Zgłoś
Gość: Gaz_Power Re: Diesel vs Gaz !! Dane techniczne !Nadchodzi k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:13 To jest przyszłość a nie jakiś śmierdząco klekoczący dyszel . Link Zgłoś
Gość: Bobi Re: Diesel vs Gaz !! Dane techniczne !Nadchodzi k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:37 Poczekaj jak odpowiedni podatek(-ki) wzrośnie to bedziesz płacił za demontaż butli Link Zgłoś