bimota 05.08.19, 23:30 spekulacje: youtu.be/bs8-fLxD1HY?t=2051 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasiaq Re: firmy i LGBT 06.08.19, 08:41 Czy TVN Polsat lub inna poważna stacja typu TVP jest w stanie potwierdzić te rewelacje/ spekulacje? Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: firmy i LGBT 06.08.19, 10:50 Powazna, bo klamie jak najeta ? Zreszta - jest najeta... Moze i jest w stanie, pytanie czy chce... Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: firmy i LGBT 06.08.19, 10:52 Czy te powazne stacje, ktore dniami i nocami klepia o LGBT i lotach Kuchcinskiego, zajaknely sie chociaz n. p. n.t. odrzucenia ustawy "anty 447" ? Odpowiedz Link Zgłoś
yasiaq Re: firmy i LGBT 06.08.19, 16:14 Wiem, że są to poważne stacje ale co do szczegółów to niestety nie mogę się wypowiadać ponieważ 3 lata temu pozbyłem się permanentnie telewizora (wisiał niepodłączony ponad rok na ścianie a przed jakimś mundialem przyszło 2 chętnych z ogłoszenia i dali tysiaka więc zamiast odbiornika mam aktualnie obraz tzw "płótno") A w samochodzie z kolei zamiast zwykłego radia mam takie z androidem i zawsze zapominam włączyć lokalnego radia (starość nie radość) stąd stare ale sprawdzone wiadomości o "poważnych stacjach" Odpowiedz Link Zgłoś
liczbynieklamia Re: firmy i LGBT 07.08.19, 08:32 No tak, bo przecież na pewno nie chodzi o to, że te kilka procent homoseksualistów ma większą siłę nabywczą niż parę promili narodowców od haseł typu "jebać pedałów"... Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: firmy i LGBT 07.08.19, 10:14 TAK TAK... I CI, KTORZY NP. MAJA BZIKA N.T SMOGU, RASIZMU... SADZISZ ZE LGBT WURZA TYLKO PARE PROMILI ? MASZ JAKIES BADANIA ? A NA TYM MARSZU WIECEJ BYLO TECZOWYCH CZY "KIBOLI" ? Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: firmy i LGBT 07.08.19, 10:42 To może być kwestia globalna. W cywilizowanym świecie nie napierdala się kamieniami w innych. Nawet nie chodzi o homoseksualistów. Chodzi o resztę. Dla koncernów bardziej liczy się ogół a nie bandyci z cebulandii. Osobiście nie kupię/nie będę usługobiorcą od brunatnego gówna. I mimo że byłem nazywany na tym forum pedałem a ostatnio przez zboczeńca zostałem nazwany sodomitą pedofilem jestem bardzo waginoentuzjastyczny. Moje dzieci również uczę że ludzie są różni i nie napierdala się w nich kamieniami, nie bije się kogoś bo inaczej wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: firmy i LGBT 07.08.19, 12:42 W cywilizowanych, jak juz ustalilismy, nie rzuca sie kamieniami tylko strzela... Tam panuje rownosc i tolerancja, co objawia sie cenzura i zamykaniem ludzi za poglady... Tu mamy glowna cenzorke Googla na polske... sorry - Polin: archiwum.kongres590.pl/prelegenci/marta-poslad Oczywiscie calkiem przypadkowo jest to lewuska i nie ma to absolutnie zadnego przelozenia na jej cenzorskie zapedy i polityke firmy... Odpowiedz Link Zgłoś