Dodaj do ulubionych

Wyciszenie samochodu - szukam warsztatu Warszawa

03.07.19, 15:25
Szukam warsztatu w Warszawie, który wykonuje usługę wyciszenia samochodu. Gdzieś można coś takiego zrobić? wiem, że w innych miejscowościach robią coś takiego. Bardzo mi zależy na mniejszym hałasie pracy silnika i ogólnie wyciszenia wnętrza samochodu.
Obserwuj wątek
    • pawelbab Re: Wyciszenie samochodu - szukam warsztatu Warsz 10.07.19, 12:12
      Robią robią, sam dawałem samochód do wyciszenia u nich w zeszłym, roku. Czuć różnicę, m.in właśnie w mniejszym hałasie pracy silnika, przy zamykaniu drzwi itd. Ceny tak od 800zł w górę.
    • mirasek366 Re: Wyciszenie samochodu - szukam warsztatu Warsz 17.07.19, 14:46
      Pytaj serwisów, które zajmuje się nagłośnieniem w samochodach, zobacz ten przykładowo barieradzwieku.pl/oferta/wyciszenie/ , wyciszanie samochodu warto zrobić. Zawsze to lepszy komfort jazdy.
    • kowilk80 Re: Wyciszenie samochodu - szukam warsztatu Warsz 23.07.19, 10:24
      Super, dzięki za odpowiedzi. Oddaje do tego serwisu na dniach samochód, mam nadzieję, ze dobrze zrobią to wyciszanie auta. Koszt powiem wam całkiem ok.
    • wrona33 Re: Wyciszenie samochodu - szukam warsztatu Warsz 30.04.20, 09:24
      odezwij się do specjalistów z besthol.pl na pewno pomogą smile prowadzą warsztat samochodowy, pomoc drogową i serwis mobilny w Warszawie smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka