Gość: lexgm Re: Renault Megane 1.5 dCi Confort Dynamique IP: *.transpost.com.pl 28.10.04, 08:40 Mam od 07.09.2004r Renault Megane Grandtour 1,5dCi - 100KM - Confort Privilage. Przejechałem około 3 tysiace kilometrów. Nie podzielam uwag autora. Auto sprawuje się bez zarzutu,jest wygodne - również dla kierującego.Elektronika działa poprawnie (a miałem wiele obaw, pamiętając opinie właścicieli Laguny)- poprawnie, bowiem dwukrotnie karta "wolne ręce" zmuszała mnie do włożenia jej do czytnika. Bogate wyposażenie wersji mojego auta jest jego zaletą a nie wadą- zwłaszcza za takie pieniądze (grubo poniżej 80 tysięcy PLN)! Porównajcie ceny innych aut w tej klasie, tak bogato wyposażonych. Pozdrawiam miłośników Renault. Link Zgłoś
x-darekk-x Re: Renault Megane 1.5 dCi Confort Dynamique 28.10.04, 11:24 przez poltora miesiaca i 3 tysiace kilometrow samochod sie nie popsul jakos powaznie? no to rzeczywiscie rewelacja godna uwagi. Link Zgłoś
Gość: Stjepan Croat Re: Renault Megane 1.5 dCi Confort Dynamique IP: *.agram.mef.hr 28.10.04, 15:27 Hello from Zagreb,Croatia. I want Renault Megane sedan but it is very expensive. Beatiful car but I am satisfied with Thalia(Symbol,Saloon). People took everything bad about Megane II.It os not true. Link Zgłoś
Gość: Stjepan Croat Re: Renault Megane 1.5 dCi Confort Dynamique IP: *.mef.hr 03.11.04, 07:34 Hello from Zagreb,Croatia. I enjoy with Thalia.It is very good car for 9500euro. People create myth about ugly bootom(buttock). Link Zgłoś
Gość: lexgm Re: Renault Megane 1.5 dCi Confort Dynamique IP: *.transpost.com.pl 28.10.04, 09:08 Sorrrrrrrry ! Z wrażenia pomyliłem wersję własnego auta - powinno być LUX Privilage. Pozdrawiam wszystkich. Link Zgłoś
Gość: RF Re: Renault Megane 1.5 dCi Confort Dynamique IP: 57.66.193.* 28.10.04, 11:21 A co tam jest napisane? Bo nie jestem zalogowany i nie moge przeczytać. Link Zgłoś
Gość: mobile Re: Renault Megane 1.5 dCi Confort Dynamique IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 28.10.04, 15:43 Po parametrach to raczej 100 mułów,a nie 100 koni. Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Renault Megane 1.5 dCi Confort Dynamique IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 08:40 Ale co ta nazwa ma wspólnego z dynamiką? O jakiej dynamice mówimy - 13 sek do 100 km/godz? Żarty - jak zwykle Renault przegina z nazwami. Link Zgłoś