Dodaj do ulubionych

Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom !!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 08:10
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2362652.html
Ludzie żyjemy jak w obozie koncentracyjnym . Jeńców więcej niż strażników ,i
mimo przeawgi liczebnej sramy w gacie przed kilkoma złodziejami ?? Aha
zapomniałem że ludziom są potrzebne części do np. tego Nissana i dla tego nic
nie zrobili bo będą mieć tańsze qrva w dupe je..e części do samochodu tak ??
JA PIER... ALE SIĘ WQUR.....łem .Ludzie nie stać was na samochód to sobie go
nie kupujcie . Jest komunikacja miejska . Ja mam dziesięcioletni samochód i
jak myślicie gdzie kupuje części ?? Kupuje nowe ,czasem zamienniki nowe .
Pewnie mi nie uwierzycie ,albo część z was powie ,że jestem frajer . Ale ja
myśle że to ci co kupują używane z giełd i szrotów części to frajerzy którzy
nabijają kasę złodziejom ,którzy wcześniej czy później przyjdą i po wasz
samochód . Wiem ,wiem Polska to kraj cfaniaków i frajerów tylko co z tego ta
Polska ma ??Jak zwykle powiem : dziurawe drogi ,smród,rupiecie ,złodzieji i
kupe .
Obserwuj wątek
    • motodawca1 Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom 29.10.04, 09:11
      chciałbymnapisać, ze marzeniem każdego policjanta jest prawa w drogówce.
      Można sporo na lewo dorobić a do tego jest bezpieczna posadka i nikt przy
      zdrowych zmyslach nie bedzie sie pchał tam gdzie kradną auta - dlaczego? Bo
      można w ryj zarobić, albo zostać rozjechanym, albo postrzelić kogoś niewinnego
      (pamiętacie sytuacje gdy z zoo uciekł lew? - Kogo zastrzelili - weteryniarza!
      Albo sprawa z postrzeleniem 2 chłopaków w samochodzie ponieważ policjantom sie
      zdawało, zę to groźni przestępcy.....). Nie ma co ryzykować.
      Kilkuletni nissa (a nawet nowy) nie jest wart reprymendy od szefa, skarg
      pisanych przez obywateli i innych.
      Czuję, ze najlepiej będzie jak wrócimy do prawa zemsty plemiennej/rodowej.
      A Pan Staszek, bohater artykułu, - niech wracac do zdrowia jak najszybciej.
      Pewniepodczas pobytu w szpitalu będzie musiał wręczyć serię łapówek lekarzom i
      pielegniarkom, do tego być może dojdą problemy w pracy, a w przyszłości poczuje
      złamania przy każdej zmianie pogody....
      Tak więc jest bohaterem, ale takim ktorego docenia sie kilka dni,a potem o nim
      zapomni i.. szczerze mówiąc bedzie się go miało w dup*e.
      • konrad.boryczko Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom 29.10.04, 09:30
        motodawca1 napisał:
        > (pamiętacie sytuacje gdy z zoo uciekł lew? -
        To byl tygrys i nie z zoo tylko z cyrku:))

Panie Staszku: szacunek od chlopaka z Grochowa.
        • motodawca1 Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom 29.10.04, 10:18
          w kazdym badz razie z rodziny kotowatych

AzaStaszka i ja 3mam kciuki
      • Gość: Albercik Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 29.10.04, 21:12
        trzeba ich lac samemu albo wywozic do lasu i tam ... a zaczolbym od gieldy sam .choc wiadomo ze nie wszyscy sa zlodziejami .
    • js72 Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom 29.10.04, 10:22
      a my czytając, myślimy sobie "też bym się rzucił na złodziejów z pękiem kluczy,
      niebyłbym tchórzem"...
    • remo29 Szacuneczek dla tego jegomościa 29.10.04, 10:39
      Pewnie za młodu niezły był z niego herbatnik ;) Charakterny gość i tyle...
    • niknejm Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom 29.10.04, 10:41
      Od dawna mówię, że za kradzież powinno się obcinać ręce. Jak rąk zabraknie to
      nogi. A potem to, co jeszcze wystaje ;-))
      I dziwię się, że żadna siła polityczna tego nie proponuje. Chętnie bym na nią
      głosował :-)

Pzdr
      Niknejm
      • Gość: gienek ze szrotu Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:50
        Temu co kupuje kradzione części też powinno się obcinać ręce.
    • wichura Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom 29.10.04, 11:10
      He, he... takiemu trochę łatwiej się stawiać (194 cm, 110 kg). Zapomniał tylko
      dodać, że w ręku trzymał pęk kluczy... hydraulicznych, do zakręcania głównej
      magistrali ciepłowniczej.
      Brawo dla pana Staszka, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
    • greenblack Złodzieje powinni pozwać tego Staszka za utradnian 29.10.04, 11:47
      ie pracy i narażenie na stres zawodowy. Jeśli Pan Staszek swoim ciałem
      uszkodził (nie) ich samochód, to należy go także obciążyć kosztami naprawy. Tak
      będzie zgodnie z duchem cywilizowanej Europy.

Sku..elom za pierwszym razem obcinać łapy i wypalać znak na łbie, za drugim
      wieszać na latarniach.
      • niknejm Re: Złodzieje powinni pozwać tego Staszka za utra 29.10.04, 11:51
        greenblack napisał:

> Sku..elom za pierwszym razem obcinać łapy i wypalać znak na łbie, za drugim
        > wieszać na latarniach.

GB, zakładamy partię :-)

Pzdr
        Niknejm
        • greenblack Re: Złodzieje powinni pozwać tego Staszka za utra 29.10.04, 11:53
          Możemy liczyć na 3% ludzi myślących w tym kraju.
          • Gość: gonzoR Re: Złodzieje powinni pozwać tego Staszka za utra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:04
            już jest nas trzech...
        • ant777 macie mój głos 29.10.04, 12:02
          niknejm napisał:

> greenblack napisał:
          >
          > > Sku..elom za pierwszym razem obcinać łapy i wypalać znak na łbie, za drug
          > im
          > > wieszać na latarniach.
          >
          > GB, zakładamy partię :-)
          >
          > Pzdr
          > Niknejm

macie mój głos. co roku ginie 50 tys. samochodów. to też potencjalni wyborcy.
          • Gość: boss Re: macie mój głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:04
            Jesteście tylko płotkami w tej Polsce ,a płotki mogą sobie tylko plotkować .
      • dr.khan Re: Złodzieje powinni pozwać tego Staszka za utra 29.10.04, 13:12
        kazdemu z ty kmiotow wyjac noge z biodra
        gwarantuje ze juz do konca swego zywota nie tknie cudzego
    • Gość: Sven Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom IP: *.devs.futuro.pl 29.10.04, 13:06
      A to moje zdarzenie sprzed 2 lat:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=2301887&a=2301887
      • Gość: kompressor Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.10.04, 15:48
        HHaha bardzo fajna akacja
        Ps
        gratuluje kondychy, bo dogonic spie..jacego po zycie 18latka to nei gratka ;)
      • ensignxx Brawo Sven !! 29.10.04, 19:22
        Gość portalu: Sven napisał(a):

> A to moje zdarzenie sprzed 2 lat:
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=2301887&a=2301887
        • Gość: katoholiczka Re: Brawo Sven !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:30
          Sven ty jesteś zły człowiek . Nie dałeś biednym dzieciom z patologicznych
          rodzin zarobić na bułkę z cukrem . Ty jesteś bardzo łży człowiek Sven . Oni
          tylko nie mieli takiego szczęścia jak wy którzy urodzili się inteligentni i w
          dobrej rodzinie . Jesteście źli ludzie . Nie Bóg wam przebaczy . My katoholicy
          radzimy sobie z tym problemem inaczej . Namawiamy do modlitwy i szacunka dla
          życia a nie przedmiotów . A tak wogóle muszę zaraz wziąźć prozac bo cholera
          mnie bierze .
          • Gość: Sven Re: Brawo Sven !! IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.10.04, 17:04
            :-)
            Juz slysze ich komentarz na moje slowa przepojone dobrem i miloscia blizniego.
    • Gość: Bora Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 08:17
      15 lat temu,jechalam z malym dzieckiem na reku, Nowym Swiatem autobusem.
      Gdy mialam wysiadac, zostalam zaatakowana przez grupe zlodziei. W aut. bylo
      luzno, zajete byly tylko siedzace miejsca, widocznosc doskonala, jak w kinie.
      Walczylam z bandziorami sama (bylo ich 3), dzieciak sie darl, nikt nie ruszyl
      sie z miejsca - nic sie nie zmienilo!!!!
    • Gość: Bora Re: Chłopak z Czerniakowa postawił się złodziejom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 08:22
      Kiedys moj maz w naszym garazu zlapal mlodego zlodzieja.
      Policjant, ktory przybyl na miejsce, powiedzial, ze lepiej bylo naklasc
      lobuzowi na osobnosci i wypuscic, bo teraz czeka nas mitrega z miernym skutkiem.
      I mial racje, po 1,5 roku zwalniania sie z pracy, stawania na rozprawy, dran
      dostal 100 zl grzywny i pogrozono mu palcem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka