Gość: JanGar IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 26.04.02, 14:49 już wiem. Pod pseudonimem Wolga kryje się Druid (podobny styl). A ksywa pochodzi stąd , że Druid w rzeczywistości może siedział w Leonie, natomiast buja się Wołgą.:)))) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piotras Re: wolga!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.04.02, 17:56 no nieee... Druid jest postacią i owszem kontrowersyjną,ale nie jest aż takim prymitywem! Posty Druida podnoszą ciśnienie,ale i jest o czym gadać. A o czym można gadać z koprofagiem? No i Druid nie używa takiego skatologicznego słownictwa. Widać,że ta wołga to taki mały zakompleksiony gówniarzyk,który tylko w ten sposób może dać jakiś znak,że żyje. To jest ten typ ludzi,których się nie zauważa na ulicy,no chyba,że niechcący naplujesz na niego. Takie tło. Lekarze przy porodzie nie powinni klepać dzieci w tyłek,bo czasami się mylą i walą w główkę. Bywa. Link Zgłoś
Gość: Marek Druid jest O.K. IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 26.04.02, 17:58 Zgadzam sie. Link Zgłoś
Gość: Wolga Re: wolga!!! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 26.04.02, 18:27 Gość portalu: piotras napisał(a): > no nieee... > Druid jest postacią i owszem kontrowersyjną,ale nie jest aż takim prymitywem! > Posty Druida podnoszą ciśnienie,ale i jest o czym gadać. > A o czym można gadać z koprofagiem? > No i Druid nie używa takiego skatologicznego słownictwa. > Widać,że ta wołga to taki mały zakompleksiony gówniarzyk,który tylko w ten > sposób może dać jakiś znak,że żyje. > To jest ten typ ludzi,których się nie zauważa na ulicy,no chyba,że niechcący > naplujesz na niego. > Takie tło. > Lekarze przy porodzie nie powinni klepać dzieci w tyłek,bo czasami się mylą i > walą w główkę. > Bywa. > Ales ty poeeeta! U ciebie to z pewnoscia glowke z dupa pomylili. To musialo wczoraj byc? Link Zgłoś
Gość: piotras Re: wolga!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.04.02, 19:47 Moja mama zawsze mi mówiła,żebym nie ruszał gówna,bo będzie śmierdzieć. To jest odpowiedź na twoj post. PIERWSZA I OSTATNIA. I idę wyrzucić rękawiczki. Link Zgłoś