Dodaj do ulubionych

POLONEZ- klima

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:39
Dajcie znać jak wiecie. W polonezie da się zamątować klime?
Obserwuj wątek
    • Gość: zx Re: POLONEZ- klima IP: *.crowley.pl 03.11.04, 19:45
      Były nawet wersje z klimą fabryczną około 1993-1994 roku. Była to jakaś włoska
      instalacja. Kiedyś miał takie auto mój sąsiad.
      • Gość: zdeb Re: POLONEZ- klima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:52
        Cena klimy to prawie cena samochodu. Ok. 5000 PLN.
        • Gość: lacek Re: POLONEZ- klima IP: *.devs.futuro.pl 04.11.04, 01:20
          z giełdy ze 300 plus monter
          porządnie napraw nadmuchy zeby się otwierały i zamykały
          ile masz tych upałów u nas
          • Gość: rambo8 Re: POLONEZ- klima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 08:58
            "W polonezie da się zamątować klime?"
            ch... wie , ale ZAMONTOWAĆ klimatyzację można.najlepiej razem ze złotymi
            klamkami , żeby podnieść prestiż własciciela tej limuzyny.
            obawiam się jednak ,że po wlączeniu klimatyzacji osiągi tego bolidu spadną do
            poziomu stara 29,a zuzycie paliwa w silnikach 1,5-1,6 przekroczy 15 w mieście.
            no cóż, za komfort i prestiż trzeba płacić.....toż to będzie prawie maybach
            heheh
            • Gość: poldas_lover Czlowieku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 10:01
              mam Poldasa '99 na gaz i w miescie mi pali w lecie ok. 16 litrow. Tak wiec o
              czym ty piszesz? Z klimą polknie 20 l/100 km jak nic, a zimą to i moze ze 22-23
              l/100 km. Nie zartuję.
    • Gość: quantas Re: POLONEZ- klima IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 10:26
      montowali klimę w fabryce a nazywało się to " Klimatyzator Alex".
      Jak ja kup[owałem poldka to pamiętam że dopłata była dość znaczna. Raz tylko
      spotkałem auto wyposażone w "alexa" ale jak się spiaywało to nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka