mp32 05.11.04, 23:12 Wita. Prosiłabym o opinie na temat tego autka gdyż jestem zainteresowana kupnem używanego 1998-1999 dlatego interesuje mnie opinia o awaryjności, gdyż będzie to auto 5-6 letnie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
hehe.he Re: Coś na temat Forda Ka 05.11.04, 23:14 ford to jedyna marka jaką znam w której urwalo sie koło (w escorcie moich znajomych) Link Zgłoś
marbo17 Re: Coś na temat Forda Ka 06.11.04, 19:33 hehe.he napisał: > ford to jedyna marka jaką znam w której urwalo sie koło (w escorcie moich > znajomych) mojej znajomej koło urwało się w nubirze,a znajomemu w skodzie Link Zgłoś
Gość: malina888 Re: Coś na temat Forda Ka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.11.04, 23:51 u nas w Fordziku wysiadly tylko raz wycieraczki, poza tym juz sluzy dzielnie 6 lat:D Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Coś na temat Forda Ka IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 06.11.04, 11:08 Wg TUV czy ADAC (wszystko jedno ;-) Ka to najlepszy z Fordów. Inna sprawa,ze to prosty samochód z bardzo przestarzałym silnikiem - coś jak 1.4 w fabii - moze spalić bez wiekszych wysiłków 10 l na 100. Duzym plusem jest zawieszenie znacznie przerastające mozliwości silnika. pozdr Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Coś na temat Forda Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:27 moja żona jeździ ka collection 1998r. Jest to idealne auto dla kobiety!!!. klima, full elektryka, jedynie brak abs. poza tym jest ładne. pali 10l/100km (miasto). nie do zajechania. zero wskaźników na desce rozdzielczej z wyjątkiem prędkościomierza i wskaźnika paliwa(rezerwa się w fordach nie pali)- auto szczególnie polecam dla blondynek. wspomaganie plus relatywnie duża moc= przyjemność z jazdy (140/h bez trudu). Generalnie, biorąc pod uwagę wciąż nowoczesny wygląd, polecam. Pod warunkiem, że będzie to auto dla kobiety( mnie nie kusi, aby nim jeździć).pzdr Link Zgłoś
marbo17 Re: Coś na temat Forda Ka 06.11.04, 19:13 naprawa tego autka to koszmar.wszystko nitowane i spawane,silnik skamielina,spalanie!!!!!!!BRRRYYY ale jest tak brzydki że aż ładny.żona nie chce słyszeć o innym.prowadzi się jak gokard. Link Zgłoś
Gość: jack Re: Coś na temat Forda Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 19:25 uważam tak samo. ale mam święty spokój, bo żonie się podoba Link Zgłoś