Dodaj do ulubionych

Skoda Superb

IP: *.telsat.wroc.pl 07.11.04, 16:13
Mam zamiar kupic Skode Superb z silnikiem 1.9TDI co sadzicie o tym
samochodzie ...Jake macie zdanie o nim ..prosze o Wasze opinie...i rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: Skoda Superb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 16:22
      wsiadz i zobacz, czy ci bedzie odpowiadalo wnetrze - mnie np nie odpowiada.
      1.9tdi - da sie jezdzic, jesli nie wymagasz V6 lub V8 pod maska, ale cud-silnik to nie jest. auto jest wewnatrz dosyc duze, z zewnatrz niebrzydkie.
      moja rada - zastanow sie na jakims uzywanym z wyzszej klasy za te sama cene.
      • Gość: Fabricio Re: Skoda Superb IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 18:10
        Na Twoim miejscu kupiłbym coś innego.Pierwsze pytanie,to za jaką kwotę chcesz
        kupić samochód?Wtedy mogę Ci powiedzieć.
    • Gość: kanciak Re: Skoda Superb IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 18:58
      Pierwsze pytanie: lubisz jak sie z ciebie smieja?

-----
      Škoda Fabia - styl życia

Możesz robić wszystko. Możesz czytać ulubione książki, możesz spotykać się ze
      swoimi przyjaciółmi, możesz jechać na wakacje z rodziną, poznawać obce kraje,
      uprawiać sporty, mieć psa lub kota. Możesz hodować rośliny, łowić ryby lub
      chodzić do kina, słuchać jazzu czy też uczyć się nurkowania.
      • Gość: Fabricio Re: Skoda Superb IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 19:01
        Czy ty jesteś dealerem Skody?Czy mam racje?
        ------------------------------------------------
        moje motto:"Wolę być snobem w Passacie niż prostakiem w Skodzie starym gracie."
        • Gość: Mama Fabricia Re: Skoda Superb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:29
          Jesteś tak tępy, że wstydzę się przyznawać, że cię urodziłam.
        • Gość: kanciak Re: Skoda Superb IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 22:16
          Czy dealer Skody szydzilby ze Skody?
          Wez sie zastanow.
    • Gość: JakoTako Re: Skoda Superb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 02:29
      Jak widzisz Bartek sensownej rady na tym forum nie otrzymasz. Wiekszosc tutaj to
      gowniarze odreagowujacy swoje kompleksy.
      Uwazam, ze w tym przedziale cenowym nie znajdziesz nic lepszego niz Superb. Ja
      nie kupilem jej tylko dlatego, ze zalezalo mi na kombi a Superb nie jest
      oferowana w tej wersji, bylaby zagrozeniem dla Passata.
      • Gość: Bartek Re: Skoda Superb IP: *.telsat.wroc.pl 08.11.04, 06:59
        dzieki z przynajmniej jedna opinie ...i coraz czescie dochodze do wniosku ,ze
        net nie jest dla dupkow i zakompleksionych smarkaczy.Szkoda bo czesto wymiana
        wzajenych opini pomagala by podejmowanie decyzja a nadewszystko konfrontowanie
        fuszerek producentow.Jako Tako -dziekuje
      • Gość: Kaszana Re: Skoda Superb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:25
        Dokładnie tak samo jak mój przedmówca nie kupiłem Superba głównie dlatego,że nie
        występuje w wersji kombi.
        Trochę przeszkadzało mi również przestarzałe konstrukcyjnie tylne zawieszenie.
        Ale w sumie auto naprawdę zasługuje na uwagę.
        Nie zwracaj uwagi na wypowiedzi idiotów typu Fabricio,którego tata jeździ
        Passatem,czyli autem technicznie w 100% identycznym z Superbem,a do tego
        mniejszym,gorzej wyposażonym i o niższej jakości wykończenia a syn próbuje śmiać
        się ze Skody.
    • malox Re: Skoda Superb 08.11.04, 20:03
      Cześć, mój ojciec smiga Superb w TDI (130KM). Tylne zawieszenie w tej klasie to
      tragedia(mam na myśli belkęskrętną zamiast wielowahaczowego). Słaba skrzynia
      biegów (brak 6 biegu). Mimo ESP troszkę nerwowa w tyle na szybko pokonywanych
      zakretach przy nierownosciach poprzecznych. Zato komfortowa i wygodna w trasie
      i zadziwiajaco oszczędna (ok. 6l srednio przy dość dynamicznej jexdzie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka