Gość: katarzyna_ IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:06 JAk się dostje trochę więcej miejsca w blogu????Skońćzyło mi się....proszę o pomoc.buka.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: perrier Re: brak miejsca....:( IP: *.27-201-80.adsl.skynet.be 20.12.05, 06:58 po okresie chyba 3 miesiecy pojemnosc bloga powieksza sie systematycznie o 1MB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna_ Re: brak miejsca....:( IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 15:31 minęły chyba 3 miesiące...no nic poczekam jeszcze ciut ...moze z okazji nowego roku zrobią mi prezent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perrier Re: brak miejsca....:( IP: *.77-200-80.adsl.skynet.be 22.12.05, 16:41 jakby co to zawsze mozesz zalozyc drugiego bloga i tam wieszac zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna_ Re: brak miejsca....:( IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 10:14 tak na to już wpadłam...ale miałam zupełnie inną ideę...w każdym razie....wraz z nowym rokiem, uff, dostałam doładowanie już nie mogłam się doczekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian1024 Re: brak miejsca....:( 02.01.06, 18:25 Polecam zastosowanie małego /tricku/, który sam stosuję w takich przypadkach. Do trzymania zdjęć w sieci polecam serwis imageshack.us/, natomiast z udostępnianiem plików w intenecie całkiem zgrabnie radzi sobie serwis fileshack.us/. Oba serwisy sobie cenię, chociaż Fileshack przy odwołaniu wrzuca wstrętnego pop-undera i ma miesięczne ograniczenie transferu do 1GB. Możesz też założyć sobie darmowe konto na stronę WWW na przykład na takiej republika.onet.pl/ i tam wrzucać pliki, które nie mieszczą Ci się na Bloxie. Mam nadzieję, że chociaż troszkę pomogłem. tvseries.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna_ Re: brak miejsca....:( IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:32 hej bardzo ci dziękuję!!!fantastyczne rady Odpowiedz Link Zgłoś