Dodaj do ulubionych

brak miejsca....:(

IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:06
JAk się dostje trochę więcej miejsca w blogu????Skońćzyło mi się....proszę o
pomoc.buka.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: perrier Re: brak miejsca....:( IP: *.27-201-80.adsl.skynet.be 20.12.05, 06:58
      po okresie chyba 3 miesiecy pojemnosc bloga powieksza sie systematycznie o 1MB.
      • Gość: katarzyna_ Re: brak miejsca....:( IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 15:31
        minęły chyba 3 miesiące...no nic poczekam jeszcze ciut ...moze z okazji nowego
        roku zrobią mi prezent
        • Gość: perrier Re: brak miejsca....:( IP: *.77-200-80.adsl.skynet.be 22.12.05, 16:41
          jakby co to zawsze mozesz zalozyc drugiego bloga i tam wieszac zdjecia. smile
          • Gość: katarzyna_ Re: brak miejsca....:( IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 10:14
            taksmile na to już wpadłam...ale miałam zupełnie inną ideę...w każdym
            razie....wraz z nowym rokiem, uff, dostałam doładowaniesmile już nie mogłam się
            doczekać!!!
    • sebastian1024 Re: brak miejsca....:( 02.01.06, 18:25
      Polecam zastosowanie małego /tricku/, który sam stosuję w takich przypadkach. Do
      trzymania zdjęć w sieci polecam serwis imageshack.us/, natomiast z
      udostępnianiem plików w intenecie całkiem zgrabnie radzi sobie serwis
      fileshack.us/. Oba serwisy sobie cenię, chociaż Fileshack przy odwołaniu
      wrzuca wstrętnego pop-undera i ma miesięczne ograniczenie transferu do 1GB.

Możesz też założyć sobie darmowe konto na stronę WWW na przykład na takiej
      republika.onet.pl/ i tam wrzucać pliki, które nie mieszczą Ci się na Bloxie.

Mam nadzieję, że chociaż troszkę pomogłem. wink

tvseries.blox.pl/html
      • Gość: katarzyna_ Re: brak miejsca....:( IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:32
        hej bardzo ci dziękuję!!!fantastyczne radysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka