Dodaj do ulubionych

Holden Torana TT36

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 23:29
Wkurza mnie ta globalizacja w dziedzinie motoryzacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: robson Re: Holden Torana TT36 IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 11.11.04, 15:30
      REWELACJA!!! DLACZEGO TAK PIĘKNEGO (PRAKTYCZNEGO, SPORTOWEGO, CUDOWNEGO,
      PRZEPIĘKNEGO, ITP...) AUTA NIE ZROBIĄ DLA CAŁEGO ŚWIATA, TYLKO DLA AUSTRALII I
      WIELKIEJ BRYTANII??? JESTEM ZAGORZAŁYM FANATYKIEM SPORTOWYCH LIMUZYN (MONDEO
      ST220, VECTRA GTS, IMPREZA, LANCER EVO VIII), ALE TO AUTO (GDYBY JESZCZE NIE TE
      KOLORY RODEM Z BARBIE HOUSE) WZBUDZIŁO WE MNIE NIE ZNANE NAWET MI ŻĄDZE...;)))
      A CO DO GOŚCIA "B" - TY Z DYWANU NA PODŁOGĘ SPADŁEŚ??? PODAJ MI JEDEN SZCZEGÓŁ
      TEGO AUTA, KTÓRY ŚWIADCZY O GLOBALIZACJI!!!???
      • Gość: L. Re: Holden Torana TT36 IP: *.stacje.agora.pl 11.11.04, 16:37
        > A CO DO GOŚCIA "B" - TY Z DYWANU NA PODŁOGĘ SPADŁEŚ???
        Dobre, dobre:-)))
        L.
        • Gość: B Re: Holden Torana TT36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:49
          A choćby to, że będzie sprzedawany pod kilkoma nazwami....np. jako saab cieciu

BTW mi też się podoba to autko
      • Gość: Daimler coz za polot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:04
        od kiedy mondeo i vectra to sportowe limuzyny ?
        hehe
    • drpawelek Nowy Saab? 11.11.04, 18:01
      9-5 czy 9-3? Osobiscie chyba nie kupilbym czegos o nazwie Holden, ale na Saabem
      moze bym sie juz zastanawial. Nie jest to racjonalne, ale wlasciwie to
      istnienie tylu marek saochodow tez chyba nie ma uzasadnienia, skoro jest tylko
      kilku liczacych sie producentow. Ostatnio fascynuje mnie Pontiac GTO i jego
      istnienie na amerykanskim rynku swiadczy jednak o tym, ze globalizacja przynosi
      rowniez efekty pozytywne. Juz niebawem wersja z nowym silnikiem od Corvette -
      400km. Gdyby sprzedawali jeszcze model 4wd - moze bym sie skusil.
      • Gość: turysta Re: Nowy Saab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:54
        co Ci przeszkadza nazwa - Angole mają Vauxhala, Kangury Holdena tak wogóle to
        chyba połowa wszystkich aut w Australii to właśnie Holdeny, australijskie GM-y
        ale za to jak wykonane i wykończone no i co trzeba dodać silniki, większa
        pojemnośc i oczywiście większa moc. Nasze bidniuśkie asterki czy omegi to
        namiastka Holdenów, niewierzysz jedz do Ozz i się przekonaj
    • Gość: marcelino Re: Holden Torana TT36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:58
      Masz na myśli kierownicę z prawej strony ;)?
      P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka