Gość: B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 23:29 Wkurza mnie ta globalizacja w dziedzinie motoryzacji. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: robson Re: Holden Torana TT36 IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 11.11.04, 15:30 REWELACJA!!! DLACZEGO TAK PIĘKNEGO (PRAKTYCZNEGO, SPORTOWEGO, CUDOWNEGO, PRZEPIĘKNEGO, ITP...) AUTA NIE ZROBIĄ DLA CAŁEGO ŚWIATA, TYLKO DLA AUSTRALII I WIELKIEJ BRYTANII??? JESTEM ZAGORZAŁYM FANATYKIEM SPORTOWYCH LIMUZYN (MONDEO ST220, VECTRA GTS, IMPREZA, LANCER EVO VIII), ALE TO AUTO (GDYBY JESZCZE NIE TE KOLORY RODEM Z BARBIE HOUSE) WZBUDZIŁO WE MNIE NIE ZNANE NAWET MI ŻĄDZE...;))) A CO DO GOŚCIA "B" - TY Z DYWANU NA PODŁOGĘ SPADŁEŚ??? PODAJ MI JEDEN SZCZEGÓŁ TEGO AUTA, KTÓRY ŚWIADCZY O GLOBALIZACJI!!!??? Link Zgłoś
Gość: L. Re: Holden Torana TT36 IP: *.stacje.agora.pl 11.11.04, 16:37 > A CO DO GOŚCIA "B" - TY Z DYWANU NA PODŁOGĘ SPADŁEŚ??? Dobre, dobre:-))) L. Link Zgłoś
Gość: B Re: Holden Torana TT36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:49 A choćby to, że będzie sprzedawany pod kilkoma nazwami....np. jako saab cieciu BTW mi też się podoba to autko Link Zgłoś
Gość: Daimler coz za polot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:04 od kiedy mondeo i vectra to sportowe limuzyny ? hehe Link Zgłoś
drpawelek Nowy Saab? 11.11.04, 18:01 9-5 czy 9-3? Osobiscie chyba nie kupilbym czegos o nazwie Holden, ale na Saabem moze bym sie juz zastanawial. Nie jest to racjonalne, ale wlasciwie to istnienie tylu marek saochodow tez chyba nie ma uzasadnienia, skoro jest tylko kilku liczacych sie producentow. Ostatnio fascynuje mnie Pontiac GTO i jego istnienie na amerykanskim rynku swiadczy jednak o tym, ze globalizacja przynosi rowniez efekty pozytywne. Juz niebawem wersja z nowym silnikiem od Corvette - 400km. Gdyby sprzedawali jeszcze model 4wd - moze bym sie skusil. Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Nowy Saab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:54 co Ci przeszkadza nazwa - Angole mają Vauxhala, Kangury Holdena tak wogóle to chyba połowa wszystkich aut w Australii to właśnie Holdeny, australijskie GM-y ale za to jak wykonane i wykończone no i co trzeba dodać silniki, większa pojemnośc i oczywiście większa moc. Nasze bidniuśkie asterki czy omegi to namiastka Holdenów, niewierzysz jedz do Ozz i się przekonaj Link Zgłoś
Gość: marcelino Re: Holden Torana TT36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:58 Masz na myśli kierownicę z prawej strony ;)? P Link Zgłoś