Dodaj do ulubionych

Samobójca na drodze, odcinek n-ty

10.02.23, 12:51
W grudniu rzecz miała miejsce, tylko zarobiony byłem, to teraz uzupełniam zaległości.
Jechałem sobie w sobotę rano z Krakowa do Krynicy, godz. myślę, ok. 10.00, temp. myślę, ok. 1 stopnia, asfalt czarny, wilgotny.
Przed Nowym Sączem, po prawej stronie jest takie coś a'la wiejska galeria handlowa, spożywyczy, apteka, chinskie mydło i powidło. Jadę sobie zgodnie z przepisami czyli 70km/h a tam z tej galerii widzę, że ktoś będzie wyjeżdzał w moją stronę, czyli w stronę Krakowa. Odległość była chyba z 500 m czyli zdążyłby wyjechać 10 razy. Zdążyłby, ale czeka. Myślę, sobie chooj, niech czeka. Zrzuciłem go z radaru ocznego, patrzę beztrosko przed siebie, aż tu nagle, aż tu nagle jestem może 30-40 m od tego wyjazdu, a ten skurwel zaczyna wyjeżdzać. Gdybym chciał popoełnić samobójstwo wyjeżdzając z podporządkowanej przed jakiś samochód, to ruszyłbym dokładnie w tym momencie. Neurony mi zadymiły, sygnał mi na synapsach zagalopował, rychło więc wyliczyłem sobie, że za 2-3 sekundy wpierdolę się idealnie w drzwi kierowcy, powodując jego nagłe zejście z tego lez padołu. Hamulec na maks, kiera w prawo, wszedłem w ślizg boczny, powłączały mi się jakieś systemy wspomagające i dokładnie wtedy zrozumiałem znaczenie "minąć kogoś o włoś". Refleks mam dobry (sprawdzałem na maszynach), opony Blizzaki zimowe miały może parę dni, klocki, tarcze też prawie nowe. Życie samobójcy zostało uratowane. Jako ciekawostkę dodam, że sytaucja byla tak nagła, że nie zauważyłem nawet jaki to był samochód ,w jakim kolorze i kto kierował, chlop czy baba.
Gdyby ktoś śledził te seriale pirat na drodze itd, i zobaczył filmik ze mną w roli głównej to niech da linka, tutaj albo na priv. Trasa 75, Kraków-Krynica, początek gurdnia, białe Audi A5.
Obserwuj wątek
    • teodor-k Re: Samobójca na drodze, odcinek n-ty 10.02.23, 15:27
      Pewnie baba bo gdzie tam chłop .Ja ostatnio wpadłem na tira moim suvem .Mój suv tylko drzwi ,a tir do klepania przód . Trzeba uważać chwilą nieuwagi i klops .Acha i dobre AC .Łącze w bólu i nadziei .Miałeś farta człowieku ciesz się .Pozdrówka .
      • hukers Re: Samobójca na drodze, odcinek n-ty 10.02.23, 15:43
        teodor-k napisał:

> Pewnie baba bo gdzie tam chłop.

Powiem Ci szczerze Teodor, że wierzyłem, naprawdę szczerze wierzyłem, że oto nadejdzie taki dzień, taka piękna chwila, że i Ty coś błyskotliwego na tym forum napiszesz.
        • teodor-k Re: Samobójca na drodze, odcinek n-ty 10.02.23, 15:51
          Dzięki wiara czyni cuda .Tylko nie wierz za bardzo kobietom .Wpadają tu takie za mną nie mogę się odgonić . Zazdrosne jak cholera . Jak się jeździ teraz na Rondzie Romana Dmowskiego w Warszawie ? Dawno nie byłem .
          • teodor-k Re: Samobójca na drodze, odcinek n-ty 11.02.23, 00:00
            Chciałem pomóc .Nawet patrzyłem na powiadomienia głównej policji w Wawce .Ale nic nie było .
            • hukers Re: Samobójca na drodze, odcinek n-ty 13.02.23, 15:02
              teodor-k napisał:

> Chciałem pomóc .Nawet patrzyłem na powiadomienia głównej policji w Wawce .Ale n
              > ic nie było .

Ale co Ty z tą Wawą?
              Gdzie Rzym, a gdzie Krym, znaczy Krymica.
              • teodor-k Re: Samobójca na drodze, odcinek n-ty 14.02.23, 10:29
                Nie wiem patrzyłem tylko na stronę .Może lepiej się nie ruszaj do tego Tarnobrzegu .Cholera wie gdzie licho nie śpi .
                • qqbek Re: Samobójca na drodze, odcinek n-ty 19.02.23, 00:06
                  Pozor!
                  Donašeč!
    • teodor-k Re: Samobójca na drodze, odcinek n-ty 18.02.23, 22:50
      Królika złapali .Gazeta Wyborcza" dodaje, że K. wracał z imprezy od znajomych, a policjanci przeszukali jego samochód. W trakcie kontroli pojazdu znaleźli zakazane środki. O kłopotach aktora Antoniego K. pisze PAP. Około godz. 16.40 przy ul. Kolejowej w stolicy patrol ruchu drogowego skontrolował pojazd marki Audi. - Kierowca został przebadany pod kątem alkoholu. Był trzeźwy. Natomiast narkotest wykazał, że znajduje się pod wpływem środków odurzających - poinformował Bartłomiej Śniadała z Komendy Stołecznej Policji..
      • qqbek Re: Samobójca na drodze, odcinek n-ty 18.02.23, 23:42
        Kapuś, kryj się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka