dodekanezowiec 05.04.23, 22:39 W gospodarce i sporcie- paliwo drozeje, pilkarz Realu w formie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hukers Re: Benzyna i Benzema na fali 05.04.23, 23:13 Benzema trzy brameczki, Roberto zero, czyli puchar raczej na pewno dla Realu, ale liga raczej na pewno dla Barcy. Zdaje się, że Marek był na tym meczu, czekamy na opis wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Benzyna i Benzema na fali 05.04.23, 23:16 hukers napisał: > Benzema trzy brameczki, Roberto zero, czyli puchar raczej na pewno dla Realu, a > le liga raczej na pewno dla Barcy. Cóż - puchar jest króla Hiszpanii. Barca to nie jest hiszpański klub, to jest klub z ligi hiszpańskiej. Więc chyba słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 00:02 Ojtam ojtam jakaś piłka nożna i obce nam drużyny i słaby Robercik. Tymczasem ważniejsze rzeczy się dzieją: 1. Jastrzębie w finale Ligi Mistrzów. Może dołączy Zaksa. 2. Mariusz Wlazly zakończył karierę w wieku 40 lat. Dla mnie legenda i geniusz i bedzie go brakowało (choć Kurek nie gorszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 21:41 No i bedzie polski finał Ligi Mistrzów. I to nawet Górnośląski. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 00:33 pierwsza bramke nie widzialem, bo siedzialem prawie dokladnie po przeciwnej stronie. reszte tak, te mialem prawie pod nosem. atmosfera zajebista, mi to w sumie zwisa kto wygral. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 00:37 Polecasz? Warto się wybrać na meczyk Barcy? Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 01:17 nie jestem fanem pilki noznej, wiec nie mam porownania. ale stadion byl full. myslalem ze sluch strace. problemem sa troche ceny biletow, ja zplacilem za dwoch za kazda bramke 100 euro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 07:06 Ale powtórzyłbys to? Ja fanem nie jestem chyba bardziej niż Ty. Na meczu byłem raz a w zasadzie dwa po kolejnego dnia powtorzyli (Polska Anglia na narodowym z deszczem) I atmosfera była zajebista ale to coś co mi starczy taż w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 08:19 nie, raz w zyciu wystarczylo. chociaz super sprawna obsluga kibicow, zadnysuper kolejek nawet na zarcie i napoje. maly browar Estrella 0,33 za 3,80 ale nie widzialem jednego nawalonego, czy awanturnika. zata bylo duzo rodzin z dziecmi, nawet takimi 5- 6letnimi. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 09:07 Myślisz że w Niemczech nie ma browarów na meczach .I sporo jest lekko nawalonych.Co mogłeś zobaczyć w takim tłumie ,ale zazdroszczam zobaczyć stadion Barcy i mecz fajne .Szkoda że foty nie możesz wrzucić . Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 21:12 spoko, wrzuce co mam ale dopiero pozniej bo mam tutaj tylko starego samsunga galaxy a z nim to tragedia. widzisz, na normalne rzeczy o ktore mnie pytasz odpowiadam normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 00:36 jak wroce do domu to gdzies to wrzuce do netu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 07:20 A co tu komentować . Blamaż i tyle .Na przemian oglądałem Raków ,Jastrzębski i Barcelona. Bęcki to mało powiedziane . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Benzyna i Benzema na fali 06.04.23, 11:45 Czarno na białym widać, jak fenomenalnym miejscem do gry Lewandowskiego była Bundesliga. System piłki niemieckiej, oparty o dobre wyszkolenie, żelazną dyscyplinę i przygotowanie fizyczne, bez potrzeby posiadania gwiazd, był miejscem, gdzie eksplodował talent Lewandowskiego. Po przejściu do południowo-europejskiego systemu piłki hiszpańskiej, wszystkie atuty Lewandowskiego poszły się walić . Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 11:44 To na pewno odgrywa duza role, ale tez Lewy jest po prostu juz starym pilkarzem i wyzej nerek nie podskoczy.. Dlatego kategorycznie nie chcieli mu przedluzyc kontraktu w Bayerniu dluzej niz o 1 rok Benzema i Modric jescze maja lepsze mecze, ale tez czesto graja slabo, stad Real potracil sporo punktow w lidze... Potrafia sie zmobilizowac w waznych meczach, odwrotnie niz Lewy Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 13:18 Ale może in plus jest to - czy patrzymy na reprezentację czy Lewandowsjiego - ze skuteczność i rezultaty są lepsze niż styl gry. Więc aż tak bym się nie czepiał. A z drugiej strony - nie wycofując się z tez zawartych przy zakładaniu wątku, to często, chyba nawet najbardziej na gazeta.pl, jest po prostu ocenianie Lewandowskiego z klapkami na oczach na zasadzie podobnej do "papież Polak". Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 16:48 Ocenianie z klapkami na oczach na pewno nie jest normalne.... Z drugiej strony Lewy ma tez spore grono tych, co nie lubia... W zasadzie nie tyle jego, co jego zony, celebrytki z ogromnym parciem na szklo, osoby dosc kontrowersyjnej... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 17:26 A co jest kontrowersyjnego w Lewej? Ani nie słuchać o jej romansach ani nałogach ani pijackich awanturach? Cycków tez nie pokazuje publicznie? Nie trwoni tez majątku na głupoty jak wielu sportowców którzy zarabiali miliony i bankrutowali. Laska miała spore osiągnięcia w sporcie, teraz jest zrobiona, ma elegancka figurę i zarabia spora kasę na swojej i Lewego popularności. Parcie na szkło? Jakoś nie widziałem jej jako prezentera w TV, kandydata na prezydenta czy posła, w serialu czy tańcu z gwiazdami tez nie widziałem. Mam swoje zarzuty wobec Lewego - nieskuteczność w ważnych meczach reprezentacji na turniejach - ale chyba przesadzasz. On jest nudny i grzeczny do bólu, jakby prawił kazanie, to bym zasnął po 15 minutach, ale kaske umie zarabiać jak mało kto. I jak czuje gruby hajs to jakoś trafia do bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 18:19 Ale w reprezentacji te 78 goli strzelił. Ze głównie przeciw słabym? No troche tak. Ale czy aby tylko? Portugalia 2016, Szwecja 2022. Trochę za czesto może gralismy przeciw słabym drużynom ale może właśnie dlatego że wywalczyliśmy sobie na dość długi czas pierwszy koszyk. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 18:51 Chodzi wlasnie o jej niesamowite parcie na szklo... Do TV jej nie wpuszczaja, co sobie odbija w internecie.. Te sztuczne do bolu sesje zdjeciowe, to szpanowanie kasa, ciagla autoreklama, wrecz jest to niesmaczne, zdrowo przesadza i szkodzi w ten spsósob Lewemu Jej odpowiednikiem jest zona Hummelsa , na niej sie wzoruje Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 18:54 Widzisz wislok punkt widzenia.. Mowie calkiem serio, bez jakiegos czepiania sie Ciebie. Może w Niemczech się tak lansuje. Choc tu też nierzadko dużo ludzi ma takie odczucie- otwierasz lodówkę i Lewandowscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 18:55 Problem tez w tym ze istnieją odbiorcy takiego całego show. Już w XIX wieku byli tacy co tylko żyli czymś w stylu "ach co to byl za slub" :) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 21:56 Odbiorcy zawsze byli, sa i beda, ale wypadaloby zachowac wiekszy dystans wobec swiata... Jak Napoleon mial koronacje na cesarza, to jeden z jego kolesi mu powiedzial, ze jest bardzo popularny i ze tylu ludzi go podziwia, ze takie tlumy na ulicach...Na to Napoleon odparl, ze gdyby go gilotynowali, to by przyszlo jeszcze wiecej ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 21:52 Akurat reakcje na zachowanie zony Hummelsa bardzo przypominaja reakcje na zachowanie zony Lewego,,, Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 21:59 wislok1 napisał: > Chodzi wlasnie o jej niesamowite parcie na szklo... > Lewa ma parcie na szkło? Bez przesady. Prędzej Ty masz chyba parcie na jej oglądanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Benzyna i Benzema na fali 07.04.23, 22:38 Lepsze tamto parcie niż parcie niektórych na forum Auto Moto :) Odpowiedz Link Zgłoś