waga173 06.05.23, 07:32 w piekle poniewiera. www.youtube.com/watch?v=vHCj8z28-SM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8t Re: O/T Kto oddaje i zabiera ten sie 07.05.23, 02:15 Tzn niebo jest prawie puste a pieklo przeludnione? Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T Kto oddaje i zabiera ten sie 07.05.23, 02:25 Nie, to kacapy beda sie poniewierac w piekle, bo dali Krym Ukrainie a teraz zabieraja. Ale oni jak beda w piekle to powiedza ze to nieprawda, bowiem nauka radziecka twierdzi ze piekla nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: O/T Kto oddaje i zabiera ten sie 07.05.23, 17:28 Co tam Chruszczow dal, to jest juz prehistoria.. Wazne, ze po rozwiazaniu ZSRR Jelcyn, a potem Putin podpisali 1000 razy, ze Krym nalezy do Ukrainy i ze nie maja pretensji do Ukrainy o granice... To, ze Putinowi w 2014 sie odwidzialo, to jest klasyczny dowod na to, ze podpisywanie z nim czegolwiek, jest calkowicie pozbawione sensu i ze to ostatni ... ( niecenzuralne ) Wiec Putin sam sie wyje.al z normalnego swiata... Zachod ostroznie kombinowal, ze to byl tylko 1 wybryk, ze gosc bedzie teraz spokojny,, bo inaczej Rosja straci kosmiczny hajs zrywajac z Zachodem, do tego stanie sie wasalem Chin... Liczyli, ze zapali mu sie OSTATNIA lampka ostrzegawcza... Ale agresja na Ukraine przeszlo rok temu pokazala, ze to kompletny swir.... Podpis jest podpis, na Zachodzie rzecz SWIETA Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T Kto oddaje i zabiera ten sie 07.05.23, 20:04 Wygalda ze z tym dawaniem to bylo widac na odleglosc ze tak niby daja ale w sumie tylko oficjalnie bo naprawde to nie. A jak juz dali to wypelniony ruskimi zeby czasami nie stal sie naprawde ukrainski. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Paulus - papuga 07.05.23, 19:38 www.youtube.com/watch?v=VmblhGDeZ8I To jest lepsze Goscia zlamali na luzie, zrobili z niego marionetke, calkowicie podporzadkowana, maskotke rezimu.... No, ale Sybir, lagry, itp., to nie byly wczasy... Nawet dla feldmarszalka... Trudno sie dziwic Pryzpomnial mi sie dowcip z broda Ksiadz przeciwnik komuchow, po 1945 trzymal na plebanii papuge, co ciagle wykrzykiwala PRECZ ZE STALINEM A tu nagle weszli ubecy z rewizja, mieli przekopac plebanie i szukali tej papugi, bo ktos zakablowal... W ostatniej chwili ksiadz papuge wpier.olil do lodowki.... Ubecy nie znalezli papugi Poza tym przekopali plebanie totaölnie i dreczyli ksiedza przesluchaniami... Posiedzieli wiele GODZIN W koncu poszli.. Ksiadz otwiera lodowke, a tam papuga na caly glos NIECH ZYJE Stalin Ksiadz skomentowal: no i widzisz jak ci Sybir poglady zmienil... Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Paulus - papuga 07.05.23, 22:11 Ja to znalem w wersji ksiadz otwiera lodowke a papuga mowi: Co kurwa, pingwina nie widziales? A propos przekopania, to nie pamietam znanego mi kiedys kawalu z broda, ale znalazlem podobny: Do mężczyzny w więzieniu pisze matka: - Synku, tak ciężko mi bez ciebie. Ogród nieprzekopany, ziemniaki nieposadzone. Muszę wszystko robić sama. Syn wysyła jej list: - Mamo, nie kop w ogrodzie, bo znajdziesz coś za co wsadzą ciebie i mnie przedłużą wyrok. Po otrzymaniu listu przez kobietę do jej domu przyjeżdża policja i postanawia przeszukać ogród. Syn ponownie wysyła list do matki: - Mamo, zrobiłem co mogłem, ziemniaki musisz posadzić sama. Odpowiedz Link Zgłoś