Dodaj do ulubionych

Odważny śpioch

26.06.23, 13:38
tvn24.pl/poznan/s5-nagral-kobiete-za-kierownica-elektrycznej-tesli-twierdzi-ze-spala-w-trakcie-jazdy-nagranie-7191129

Ta biedna Tesa to mogłaby zgłupieć gdyby "szeryf" wyprzedził prawym, zjechał pred maskę i stanął, żeby (zgodnie zasadami) wyjaśnić, że tak nie wolno po drodze S jechać.
Obserwuj wątek
    • duze_a_male_d_duze_m Re: Odważny śpioch 26.06.23, 15:14
      Pan milicjant na końcu wyjaśnił, że to nie możliwe, żeby spała.
    • taniarada Re: Odważny śpioch 26.06.23, 17:17
      Na lewym się próbować się zatrzymać .Kiedy koń miał własny rozum i prowadził pijanego i śpiącego woźnicę do domu .
    • waga173 Re: Odważny śpioch 26.06.23, 19:04
      Przez okulary nie bylo widac czy oczy miala zamkniete czy tylko zmruzone. A obie rece w dole. Oj cos mi sie zdaje ze ona wcale nie spala tylko sobie znalazla inna rozrywke:)
      • taniarada Re: Odważny śpioch 26.06.23, 19:29
        Od wieków udokumentowane że kobieta kieruje się uczuciami ,a facet rozumem .Więc w tym elektryku było podobnie .
        • waga173 Re: Odważny śpioch 26.06.23, 19:34
          taniarada napisał:

> Od wieków udokumentowane że kobieta kieruje się uczuciami ,a facet rozumem .

No i w koncu upewniles nas ze nie jestes facetem.
    • kanna13 Re: Odważny śpioch 26.06.23, 22:21
      Cytat: "Jak widać na nagraniu, samochód jechał lewym pasem, a inni kierowcy byli zmuszeni wyprzedzać pojazd prawym pasem."
      To teraz zgrać z tesli obraz z kamer oraz inne dane telemetryczne (ciekawe czy i jak długo przechowuje się takie nagrania) i każdemu, który wyprzedził prawym pasem gdy tesla jechała dopuszcaalne 120 km/h po mandacie :-)
      No i oczywiście mandat dla kierujacej teslą za jazdę lewym gdy prawy wolny.
      • waga173 Re: Odważny śpioch 26.06.23, 22:51
        Prawy nie byl wolny, nie mogla na niego zjechac, bo ciagle ktos ja prawym wyprzedzal.
        • qqbek Re: Odważny śpioch 26.06.23, 22:57
          waga173 napisał:

> Prawy nie byl wolny, nie mogla na niego zjechac, bo ciagle ktos ja prawym wyprz
          > edzal.

I tu masz słusznego.
          Pozdrawiam ze Zwierzyńca, znad "Zwierzyńca".
          • qqbek Re: Odważny śpioch 26.06.23, 23:01
            Tak przy okazji - jechałem trasą przez Zamość, przepisowo (bo mi przez te ponad dwa (a właściwie to trzy) miechy stania tarcze mocno skorodowały w Zafirze i wolałem bie szarżować), a tu taka niespodziewajka:
            • waga173 Re: Odważny śpioch 26.06.23, 23:28
              Rdza na tarczach pojawia sie nawet po paru dniach. Pierwsze hamowanie zaskoczy nas bo bedzie ostrzejsze niz planowalismy. Drugie juz o tym pamietamy, a kazde kolejne juz jest normalne.
              Szarzowanie Zafira:) Starzejemy sie? Czy to nie ma tyle samo koni co moja nieokielznana beczka turbo?
              • qqbek Re: Odważny śpioch 26.06.23, 23:43
                To ma 140 koni, ale też turbo i do tego benzyna, więc w razie potrzeby "kręci od dołu".
                6-biegowy (w beczce pewnie 3, albo 4 biegi) automat też pomaga.
                Przeturlałem się zaś "w granicach przepisów + 10" krajówką, czyli potencjalnie "najszybszą", a nie wojewódzką, czyli "krajoznawczo-turystyczną" trasą.
                Nie jest więc tak, że jechałem jakoś mocno dziadkowo.
                Za to wynik spalania mnie bardzo mocno, "in plus, to znaczy in minus", zaskoczył.
                Ona przed zrobieniem turbiny paliła ponad 9 w trasie.
                Po zrobieniu turbiny nie miałem zaś okazji nią w trasę wyjechać.
                • waga173 Re: Odważny śpioch 27.06.23, 01:02
                  OK, OK, po prostu zazdraszczam Ci tego Zwierzynca:)
              • taniarada Re: Odważny śpioch 27.06.23, 09:07
                Szarzowanie Zafira:) Starzejemy sie? Czy to nie ma tyle samo koni co moja nieokielznana beczka turbo .Song Zafiry ciąg dalszy rdza na tarczach .Dwa dni stoi i łapie rdza bobasku .Co do wagi od tego chlania to masz niezły miszung w głowie .
                • waga173 Re: Odważny śpioch 27.06.23, 09:31
                  Napisz cos o tej swojej beczce bo mnie to ciekawi, ja tez mam beczke.
    • taniarada Re: Odważny śpioch 27.06.23, 09:12
      W Nowym Jorku dziennikarz CNN testował Teslę i autopilota . www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://moto.pl/MotoPL/7,170318,27851460,dziennikarz-cnn-wyprobowal-autopilota-fsd-tesli-w-nowym-jorku.amp&ved=2ahUKEwi1v7zO8uL_AhXU9bsIHTTvB4QQFnoECBQQAQ&usg=AOvVaw0XPv0fj_gP69s38qeUpx61

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka