Dodaj do ulubionych

Jaki polski produkt był lepszy od Fabii 1.2 HTP??

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.04, 12:24
Interesuje mnie historia polskiej motoryzacji. Czy moglby tutaj ktos wymienic
model polskiego samochodu, ktory byl bardziej zaawansowany technicznie niz
Skoda Fabia 1.2HTP? Bo Syrenka zdecydowanie przegrywa, a Polonez nie mial
nawet ABS.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar tu nie chodzi o jakość i technologię IP: *.skorosze.2a.pl 14.11.04, 12:31
      Jakoś nikt nie nabijał się z kierowców maluchów i cinkiecento z DWUCYLINDROWYMI
      silnikami w sam raz do kosiarek. SKoda Fabia, nawet 1.2 HTP jest może i
      nienajghoprszym samochodem, ale kupują ją idioci, wąsate debile, kapelusznicy,
      życiowi nieudacznicy, pantoflarze, kryptocioty ożenione z wstęptnymi babami,
      żeby rodzina się nie domyśliła... i temu podobne indywidua. A jaki charakter i
      mentalność - taka jazda.
      • Gość: Instruktor Re: tu nie chodzi o jakość i technologię IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.04, 12:45
        > ale kupują ją idioci, wąsate debile, kapelusznicy,
        > życiowi nieudacznicy, pantoflarze, kryptocioty ożenione z wstęptnymi babami,
        > żeby rodzina się nie domyśliła... i temu podobne indywidua. A jaki charakter i
        > mentalność - taka jazda.

A kazdy Polak to leń, złodziej i pijak. I skompletowaliśmy światopogląd!
        • Gość: Piotr Skoda Fabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 18:18
          Lepsza albo równie zaawansowana technicznie jest Panda - tak samo polska jak Fabia czeska. Ostatnim czeskim samochodem byl Favorit i moim zdaniem byl pod wieloma wzgledami gorszy od 120L (skrzypiące plastiki, drozsze czesci)

Fabia chyba jest Ok - ale czy czeska?
          A widzialem w nich calkiem ladne dziewczyny.
          Tak na marginesie jak ktos nie chce ogladac rodakow w samochodach to niech sobie kupi Lamborghini Diabolo to bedzie ogladal klamki i po sprawie.

Pozdr
        • Gość: Instruktor Re: tu nie chodzi o jakość i technologię IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.04, 20:12
          syrenka zdecydowanie syrenka
          A kazdy Polak to leń, złodziej i pijak. I skompletowaliśmy światopogląd!i ja ja
          tez jestem zlamanym h...m,i tez jestem polakiem i katolikiem,a kazdy kto polak
          i katolik to je..y alkocholik,ja sie do nich zaliczam moj ojciec i dzaidek
          je..y kutas i moje je..e dauny dzieci
          • Gość: Instruk Re: tu nie chodzi o jakość i technologię IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.04, 20:44
            Ja za to nie odpowiadam, to ten co sie za mnie podszywa. Zreszta widac jakosc
            jego wypowiedzi.
            • Gość: Instruk Re: tu nie chodzi o jakość i technologię IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.04, 21:00
              - Mamo, tato mam pie..a! Kolczyk w uchu, w dupie stolca! I mózg trochę mam
              spuchnięty, chyba jestem PIE..IĘTY!!!
              • instruktor-prawdziwy Re: tu nie chodzi o jakość i technologię 14.11.04, 21:01
                Chlopie, jak chcesz sie podszywac, to na poziomie.
      • mejson.e PT91 Twardy 14.11.04, 18:27
        Gość portalu: Mar napisał(a):

"SKoda Fabia, nawet 1.2 HTP jest może i nienajghoprszym samochodem, ale kupują
        ją idioci, wąsate debile, kapelusznicy, życiowi nieudacznicy, pantoflarze,
        kryptocioty ożenione z wstęptnymi babami, żeby rodzina się nie domyśliła... i
        temu podobne indywidua. A jaki charakter i mentalność - taka jazda."

Tacy pewnie też!
        Ciekawe, jaka jest Twoja jazda?

A co do odpowiedzi na pytanie autora wątku, to ktoś już wymienił Pandę - bardzo
        dobry przykład.
        Można się spierać, czy Panda jest polski a Fabia czeska, ale konstrukcja PT91
        "Twardy" jest w większości polska! ;-)

Pozdrawiam,
        Mejson
        --
        "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia."
        (Leonardo Da Vinci)
    • Gość: mason Re: Jaki polski produkt był lepszy od Fabii 1.2 H IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:16
      a skoda to ma tyle wspolnego z czechami za ja tam produkuja zaprojektowali ja
      niemcy i cala technika jest vw jesli tak stawiasz sprawe to ja juz wole
      te ,,polska" astre 2 produkowana w gliwicach od tej fabii 1.2 htp.
      nie pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka