Gość: s Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 00:12 no wsioki mają kase na bete a ty nie Link Zgłoś
Gość: TWOJ PAN Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.amw.gdynia.pl 15.08.05, 12:43 Widac zazdrsony jestes ze ktos ma dobra fure Link Zgłoś
Gość: bmw_krowia_padlina BMW - padlina sprowadzona z zach z ryjem byka IP: *.class147.petrotel.pl 16.08.05, 18:36 taką padlinę robiłem bez problemu cienkim 1,1. Sprawdzone. Poza tym to padlina jak w tytule i tyle. A od Fabii odp.....a sie. Pewno też zrobiłbym taką padlinę bez problemu. ha ha ha Link Zgłoś
Gość: PANDA OK Re: BMW - padlina sprowadzona z zach z ryjem byka IP: *.class147.petrotel.pl 16.08.05, 18:39 zgadzam się z przedmówcą w 100% to rzeczywiście padlina, w dodatku śmierdząca Link Zgłoś
Gość: reksio Re: BMW - padlina sprowadzona z zach z ryjem byka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:13 panda byla juz padlina na tasmie w fabryce hahahaha , co wy wiecie o bmw?? gnieciecie sie w jakis parchah.wiecie czym sie rozni panda od prezerwatywy??- niczym .to i to utrudnia ruch hahaha. Link Zgłoś
bmwwilliamsf1team Re: BMW - padlina sprowadzona z zach z ryjem byka 28.01.06, 00:49 Człowieku???Cieńkim to możesz malucha bądź fabie wyprzedzić!!!Ty myślisz że każdy będzie się z tobą ścigał bo jakiś idiota podjechał na światła wieśniackim cienkim i zaczyna gazować!!wydech jak komin u mnie w domu!!!A ta osoba z BMW myśli sobie co za prostak podjechał....i mówi nie będe dorównywał prostakowi a jego rejstracja to pewnie SCZ..CX albo Slk...xc!!!A ktoś kto ma BMW i nie chce się z nim chwalić to będzie zachowywał się normalnie a nie jak prostak!!!A Panda,Fabia,Cienki,Felicja i Ford Ka to auta dla zdesperowanych albo pedałów!!! Którzy zaraz jak kupią auto z salonu to jadą do reala albo tesco po pokrowce żeby czasem im się fotele nie pobrudziły!!!Jesteś kompletnym burakiem,prostakiem i wieśniakiem!!!A jeszcze bardzo mi się podoba jak zakładają miśki na szybe,kołpaki jakieś z reala albo chlapacze......Ja na twoim miejscu zamknął bym się w piwnicy i nie wychodził!!!Pewnie jeszcze nie masz zemba na przedzie bo toą szczeliną kasujesz bilety w autobusie!!!MPK cie wynajęło...... Link Zgłoś
Gość: kudlaty CO TO KU..WA ZA TEMAT IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.08.05, 19:42 Wchodzę na stronę o tuningu a tu jakiś debil posiadający pewnie 125p-rally nakręca sobie koniukturę!Poczytałem sobie i dowiedziałem się m.in. że cienki 1,1 z ubogimi 55KM robi beme jak chce--pewnie dlatego że holowany jest przez BMW M-POWER!!! Jeżeli to kijowe auta to dlaczego UOP i ministrowie wożą się Buniami.Gadaniem na BMW jest tak jak z kawałami o blondynkach-które są wymyślane przez zazdroszczące im brynetki.Żle o BMW gadają ludzie z cieńkim portfelem zazdroszcząc tym którzy te autka posiadają. p.s DO GOŚCIA OD SZYBKIEGO Cieniasa--lepiej podziel się radami jak przerobić auto żeby z kruchych 1,1 pojemności uzyskać moment większy niż ma najsłabsze BMW---zastanów się następnym razem co wypisujesz Pastuchu! Link Zgłoś
Gość: Aro Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:09 BMW samochód dla wsioków?? tyś chyba z konia spadł BMW produkuje ciekawe auta o wysokim poziomie wygody i bezpieczne np: nowe BMW 530d jest autem przeznaczonym dla rodziny ale w środku siedzi sie jak w limuzynie sa np. modele stare ale szybkie np BMW 318is z 1993 roku A ty sam napewno jeździsz tabantem albo gorzszym złomem a pozatym BMW wcale nie są takie drogie( starsze modele) np: za BMW 318i z 1990 roku zapłacisz 5 tys. nie wiecej więc jesteś bezdomnym śmierdzącym śmieciem i odwal sie od BMW debilu bo sie nie znasz poprostu na samochodach jak ktoś ma wonty to GG 4732474 Link Zgłoś
Gość: Właściciel Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: 81.210.32.* 26.01.06, 16:50 Ja mam e-34 535i. Rok 88 :( czyli pierwsze wydanie. A oto co BMW JUŻ WTEDY DAWAŁO: ABS, Pełna Elektryka, Air Bag(niestety tylko kierowcy), fotele regolowane we wszystkich płaszczyznach(także pasażera), domykanie okien, domykanie drzwi, komp. pokładowy(informuje nawet o ilości oleju w silniku, uszkodzeniach elektryki i elementow silnika!!), jak otwieram auto z pilota światełko zapala się automatyczniei gaśnie dopiero po przekręceniu kluczyka w STACYJCE, BLACHY OCYNK!!. O kopnięciu przy wyprzedzaniu nie wspomnę co niestety okupione jest spadającą strzałką stanu paliwa. I tu dochodzimy do sedna sprawy. Nie chcę obrażać nikogo w szczegolności posiadaczy VW czy OPEL ale niestety 70% burakow jeżdzi tymi markami. Paliwo drogie a taki buraczek to już kombinować umie, że BMW troche weżmie a KADETT 1,1 lub 1,3 to nie Lub VW Golf I lub II 1,1. No i zostanie troche na wydech jak rynna bo skoro silnik 1,1 nie chce mruczeć to coś trza zrobić. A i obowiązkowo kolumny na tylną połkę, najlepiej od jakiejś starej wieży. Link Zgłoś
Gość: fred10 Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:48 powiem jesdno: to czy ktoś jest wsiokiem czy nie nie zależy od tego jakim autem jeździ. Porządny człwiek wsiadający do trabanta będzie porządnym człowiekiem a wsiok wsiadający do mercedesa zawsze bedzie wsiokiem i tyle na ten temat. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: E30 Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:57 Witam:Jestem tu pierwszy raz i mnie zatkało , bo nie ważne kto jakim samochodem jeżdzi tylko kto go prowadzi , a każdą wypowiedzi na czyjś temat robi sobie autoreklame. W ponirzszych wypowiedziach widnieje kolo z auto komisu jeżeli ty w taki sam sposób sprzedajesz auta co prowadzis zwypowiedzi na forum to teraz pewnie już resoraki na rynku sprzedajesz. Pozdrawiam Link Zgłoś
pocalujta_wujta No, jo! 11.04.06, 06:14 Jo tyz jestem wsiok, ale dobze mi stym. Se pojade ta trujka nawet na zawodah startowac. No i nie jest zle, ni? Ide se uphac slome do botuf i wzocic widly na siedzenie bo jadem w pole. Link Zgłoś
Gość: JOJO KObieta zamarzyła IP: *.jasna / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 17:00 Ty wiesniaro widac jak sie znasz! Bo to wcale niema u nas ferrari zadnego! Tepa jestes i tyle! Link Zgłoś