xstefciax 19.02.26, 20:18 Było aż tak źle, jak pokazywali w telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xstefciax Re: Korki we Wrocławiu 19.02.26, 21:17 wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/wroclaw/artykuly/10646326,wielka-awaria-we-wroclawiu-centrum-pod-woda-klopoty-z-kranami-w-caly.html Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Korki we Wrocławiu 20.02.26, 11:57 jest źle od 40 lat, więc nic nowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
xstefciax Re: Korki we Wrocławiu 20.02.26, 14:43 Ja mam na szczęście studnię i w razie awarii zawsze będę mieć wodę. Wy nie musicie palić w piecu a ja od rana pełnię dyżur palacza:-) Rankiem było -14 u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Korki we Wrocławiu 20.02.26, 12:06 U mnie wody nie było przez około 2 godziny. W miejscach zalanych na szczęście nie musialem przebywać. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Korki we Wrocławiu 20.02.26, 13:05 xstefciax napisała: > Było aż tak źle, jak pokazywali w telewizji? > Klęski powodziowej nie było. Dobrze, że choć TV Republika nie psioczyła na antenie bo awaria by urosła do tragedii narodowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Korki we Wrocławiu 20.02.26, 17:48 xstefciax napisała: > Było aż tak źle, jak pokazywali w telewizji? > > Wiosna idzie. Coraz cieplej za dnia. Już nie długo wymiana oleju i nabicie klimy. Trza się cieszyć życiem. Korki zawsze były we Wrocku jak pamiętam od lat. Odpowiedz Link Zgłoś